Medik8 CALMWISE SERUM Rauhoittava seerumi

Tarjous
50,00 €
37,50 €
Tarjous voimassa 01.04.2024 00:00 asti.
Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 37,50 €
Säästät 12,50 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 15 ml
Tuotenumero (Muu) P09645

Medik8 CALMWISE SERUM - punoitusta rauhoittava seerumi

Medik8 Calmwise Serumin keskeinen vaikuttava aineosa Teprenone rauhoittaa punoituksen nopeasti iholla. Sen on todistettu rauhoittavan näkyvästi punoitusta, ärsytystä herkistyneellä iholla jo yhdessä kuukaudessa. Rauhoittava seerumi on suunniteltu erityisen herkälle iholle, eikä sisällä tuoksuja tai parabeenejä. Silkkisen pehmeä seerumi imeytyy ihoon välittömästi tehden ihosta hehkuvan kauniin. Seerumi soveltuu kaikille ihotyypeille ja on antikomedogeeninen, eli ei lisää aknea, vaan rauhoittaa erinomaisesti myös epäpuhdasta ihoa.

Teprenonin vaikutuksia

Teprenoni on ainesosa, joka tunnetaan myös nimellä Coenzyme Q10 tai ubiquinone. Se on rasvaliukoinen aine, jota esiintyy luonnollisesti ihmiskehossa ja joka osallistuu solujen energiantuotantoon. Teprenonia käytetään myös kosmetiikkatuotteissa sen potentiaalisten hyötyjen vuoksi ihon terveydelle. Vaikutukset, joita teprenonilla voi olla ihoon, ovat seuraavat:

  1. Antioksidanttivaikutus: Teprenoni toimii tehokkaana antioksidanttina, joka auttaa neutraloimaan vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita. Vapaat radikaalit ovat epävakaita molekyylejä, jotka voivat aiheuttaa soluvaurioita ja ennenaikaista ikääntymistä. Teprenoni suojaa ihoa näiltä vaurioilta ja auttaa ylläpitämään ihon terveyttä.

  2. Energiantuotannon edistäminen: Teprenoni on tärkeä aine solujen energiantuotannossa. Se auttaa soluja tuottamaan energiaa ja parantaa siten ihon aineenvaihduntaa. Tämä voi edistää terveen ja elinvoimaisen ihon ylläpitoa.

  3. Anti-ageing-hyödyt: Teprenonia on tutkittu sen potentiaalisista anti-ageing-ominaisuuksista. Se voi auttaa vähentämään hienoja juonteita ja ryppyjä, parantaa ihon kimmoisuutta ja tasoittaa ihon sävyä. Näitä vaikutuksia uskotaan liittyvän teprenonin kykyyn edistää kollageenin ja elastiinin tuotantoa ihossa.

On tärkeää huomata, että teprenoni voi toimia synergisesti muiden aktiivisten ainesosien kanssa ihonhoidotuotteissa, ja sen vaikutukset voivat vaihdella tuotteesta ja sen pitoisuuksista riippuen. Suositeltavaa on tutustua tarkemmin tuotteen tietoihin ja mahdollisiin kliinisiin tutkimuksiin, joissa on tarkasteltu teprenonin vaikutuksia ihoon.

Teprenoni, joka on tunnettu antioksidanttisista ominaisuuksistaan, voi olla hyödyllinen ainesosa punoitusta rauhoittavissa seerumeissa. Vaikka teprenonin tarkkaa vaikutusta punoitukseen ei ole vielä täysin selvitetty, sen antioksidanttiset ominaisuudet voivat auttaa vähentämään tulehdusta ja rauhoittamaan ärtynyttä ihoa.

Punoitusta rauhoittavat seerumit sisältävät yleensä muitakin ainesosia, jotka on suunniteltu vähentämään ihon punoitusta ja ärsytystä. Esimerkkejä tällaisista ainesosista ovat kamomilla, laventeli, aloe vera, vihreä tee ja allantoiini. Nämä ainesosat toimivat yhdessä teprenonin kanssa vähentäen tulehdusta, rauhoittaen ihoa ja tasapainottaen ihon sävyä.

On tärkeää huomata, että yksittäinen ainesosa, kuten teprenoni, ei välttämättä takaa punoitusta rauhoittavaa vaikutusta. Seerumien kokonaiskoostumus ja ainesosien synergia ovat tärkeitä tekijöitä niiden tehokkuudessa. Suosittelen tutustumaan tarkemmin punoitusta rauhoittavan seerumin tuotetietoihin, kuten Medik8 Calmwise Serum -seerumiin, jotta saat selkeämmän kuvan sen ainesosista ja tehokkuudesta punoituksen rauhoittamisessa.

Medik8 Calmiwise seerumin käyttö:

Puhdistuksen jälkeen aamuin illoin hiero 4 tippaa Medik8 Calmwise Serumia hoidettavalle alueelle. Anna seerumin imeytyä ennen kuin levität Calmwise Colour Correct kosteusvoiteen. Aamulla viimeistele aurinkosuojalla.

Ainesosat:

Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Cyclopentasiloxane, Cyclohexasiloxane, Caprylic/Capric Triglyceride, Tocopheryl Acetate, Teprenone, Salvia Officinalis (Sage) Extract

Kaikki Medik8 tuotteet löytyvät verkkokaupastamme.