Medik8 EYES & LIPS MICELLAR CLEANSE Silmämeikinpoistoaine

Tarjous
22,00 €
16,50 €
Tarjous voimassa 01.04.2024 00:00 asti.
Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 16,50 €
Säästät 5,50 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 100 ml
Tuotenumero (Muu) P08737

Hoitava silmämeikinpoistoaine vedenkestävälle meikille

Virkistävä ja ravitseva väritön neste rauhoittaa ihoa ja poistaa iholta myös vedenkestävän ja pitkäkestoisen meikin. Kolmivaiheiset misellit toimivat sekunneissa, liuottaen meikin ja epäpuhtaudet samalla kosteuttaen herkkää silmänympärysihoa. Hellävarainen puhdistusaine ei sisällä keinotekoisia tuoksuja. Puhdas ja raikas tuoksu on peräisin kamomillasta ja ruiskaunokista.

Käyttö:

Puhdistaa silmämeikin tehokkaasti ja hellävaraisesti ilman hankaamista.Ravista pulloa aktivoidaksesi tuotteen. Levitä pieni määrä Eyes & Lips Micellar Cleanseria vanulapulle ja paina lappua kevyesti silmälle muutaman sekunnin ajan pyyhkiäksesi meikin pois.

Ainesosat:

Aqua (Water), Cyclopentasiloxane, Isopentyldiol, Cyclohexasiloxane, Glycerin, Poloxamer 184, Decyl Glucoside, Panthenol, Sodium Hyaluronate, Anthemis Nobilis (Chamomile) Flower Water, Centaurea Cyanus (Cornflower) Flower Water, Gluconolactone, Hydroxyacetophenone, Disodium Phosphate, Disodium EDTA, Sodium Benzoate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Potassium Phosphate, Rosa Damascena Flower Oil, Calcium Gluconate, Citric Acid, Potassium Sorbate, Citronellol, Geraniol