Medik8 C-TETRA EYE C-Vitamiiniseerumi silmänympärysiholle

28,00 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 7 ml
Tuotenumero (Muu) P08883

Medik8 C-TETRA EYE Antioksidanttinen C-vitamiiniseerumi silmänympärysiholle

MEDIK8 C-Tetra Eye tasoittaa herkkää silmänympärysaluetta ja tekee siitä kirkkaan ja nuorekkaamman näköisen. 100% stabiili, nopeasti imeytyvä syväkosteuttava seerumi soveltuu herkimmällekin silmänympärysalueelle. C-Tetra® Eye alottaa aamusi täydellisesti torjuen silmänympärysihon ennenaikaista ikääntymistä.

Medik8 C-TETRA ominaisuuksia

Medik8 C-Tetra Eye Serum on tarkoitettu herkälle silmänympärysiholle. Seerumi sisältää stabiilia C-vitamiinin muotoa, tetrahexyldecyl ascorbatea, joka auttaa kirkastamaan silmänalusten ihoa ja vähentämään hienojen juonteiden ja ryppyjen näkyvyyttä.

Seerumissa on myös E-vitamiinia, joka on tehokas antioksidantti ja auttaa suojaamaan ihoa vapaiden radikaalien aiheuttamalta vaurioilta. Lisäksi seerumi sisältää hyaluronihappoa, joka kosteuttaa ja täytelöittää ihoa. Nämä ainesosat toimivat yhdessä parantaen silmänympärysihon yleisilmettä, tehdäkseen siitä nuorekkaamman ja virkistyneemmän näköisen.

Medik8 C-Tetra Eye Serumia käytetään levittämällä pieni määrä tuotetta silmänalusihoon ja taputtelemalla sitä varovasti sormenpäällä. Seerumia suositellaan käytettäväksi aamuin illoin parhaiden tulosten saavuttamiseksi. Muista aina noudattaa valmistajan antamia ohjeita kyseisen tuotteen käytössä.

Kuten minkä tahansa ihonhoitotuotteen kohdalla, on hyvä tehdä pieni testi iholle ennen tuotteen käyttöä koko silmänympärysiholla, erityisesti jos sinulla on herkkä iho. Jos koet ärsytystä tai muita haittavaikutuksia, lopeta tuotteen käyttö ja ota yhteyttä dermatologiin.

Medik8 C-TETRA tuotteet

Medik8 C-Tetra -tuotevalikoima koostuu useista eri tuotteista, joissa hyödynnetään stabiilia C-vitamiinin muotoa, tetrahexyldecyl ascorbatea. Tämä ainesosa tarjoaa useita hyödyllisiä vaikutuksia ihon terveydelle. Alla on joitakin yleisiä vaikutuksia, joita Medik8 C-Tetra -tuotteilla voi olla:

  1. Antioksidanttivaikutus: C-vitamiini toimii voimakkaana antioksidanttina, mikä auttaa suojamaan ihoa vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta. Antioksidantit auttavat neutraloimaan vapaita radikaaleja, jotka voivat vahingoittaa ihosoluja ja aiheuttaa ikääntymisen merkkejä.

  2. Kollageenin tuotannon tukeminen: C-vitamiini on tärkeä ainesosa kollageenin synteesissä. Kollageeni on ihon tärkeä rakennusaine, joka auttaa säilyttämään ihon kimmoisuuden ja kiinteyden. Medik8 C-Tetra -tuotteet voivat auttaa tukemaan kollageenin tuotantoa ja parantamaan ihon joustavuutta.

  3. Kirkastava vaikutus: C-vitamiini auttaa vaalentamaan pigmenttiläiskiä ja epätasaisuuksia iholla. Medik8 C-Tetra -tuotteet voivat auttaa parantamaan ihon sävyä ja vähentämään tummia alueita, kuten ikäpisteitä tai auringon aiheuttamia vaurioita.

  4. Anti-aging-vaikutus: C-vitamiini auttaa vahvistamaan ihon suojabarriääriä ja ehkäisemään kosteuden menetystä. Se myös auttaa vähentämään hienoja juonteita ja ryppyjä, tekee ihosta kiinteämmän ja tasoittaa ihon tekstuuria. Medik8 C-Tetra -tuotteet voivat auttaa hidastamaan ikääntymisen merkkien ilmestymistä ja säilyttämään nuorekkaan ihon ulkonäön.

On kuitenkin tärkeää huomata, että yksilölliset tulokset voivat vaihdella, ja tuotteiden tehokkuus riippuu myös muista tekijöistä, kuten ihon tilasta, käytetystä tuotteesta ja säännöllisestä käytöstä. Jokaisen Medik8 C-Tetra -tuotteen käyttöohjeet tulisi lukea huolellisesti ja noudattaa valmistajan antamia suosituksia parhaiden tulosten saavuttamiseksi.

Medik8 C-TETRA EYE käyttö:

Puhdistuksen jälkeen aamuisin, pyyhkäise pakkauksessa olevalla spaatteliaplikaattorilla pieni määrä C-Tetra Eye:ta silmänympärysiholle välttäen liikkuvaa luomea. Taputtele seerumi ihoon hellävaraisesti.

Medik8 C-TETRA ainesosat:

Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Cyclopentasiloxane, Cyclohexasiloxane, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Tocopheryl Acetate, Citrus Grandis (Grapefruit) Peel Oil, Limonene

Tutustu kaikkiin Medik8 C-TETRA -sarjan tuotteisiin.