Medik8 CLARITY PEPTIDES Peptidiseerumi

60,00 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 30 ml
Tuotenumero (Muu) P08826

Medik8 CLARITY PEPETIDES seerumi

Medik8 Clarity Peptides on Niasiiniamidilla tehostettu peptidiseerumi

Tämä ravitseva ja kirkastava, kevyt ja maitomainen peptidiseerumi imeytyy ihoon välittömästi ja lisää valoa ja hehkua ihoon. CrystalideTM peptidit lisäävät ihon luonnollista valonheijastuskykyä, tasoittaen ihoa ja vahvistaen sen luontaista kuulakkuutta. Yhdistettynä rauhoittavaan niasiiniamidiin ja kollageenin tuotantoa stimuloivaan sinkki-PCA:n kanssa tämä monitehoinen seerumi soveltuu kaikille ihotyypeille.

Niasiiniamidin ominaisuudet seerumeissa

Niasiiniamidi, joka on B3-vitamiinin muoto, on suosittu ja tehokas vaikuttava aine ihoseerumeissa. Se on tunnettu monista hyödyistä ihon terveydelle. Tässä on joitakin niasiiniamidin ominaisuuksia ihoseerumeissa:

  1. Ihon sävyn tasoittaminen: Niasiiniamidi auttaa vähentämään ihon epätasaisuuksia, kuten pigmenttimuutoksia, ihonväristä johtuvaa epätasaisuutta ja ikäpisteitä. Se voi edistää tasaisempaa ihon sävyä ja hehkua.

  2. Ihon kosteustasapainon ylläpito: Niasiiniamidi auttaa vahvistamaan ihon luonnollista suojabarriääriä ja vähentää kosteuden haihtumista. Tämä auttaa ylläpitämään ihon kosteustasapainoa ja vähentämään kuivuutta.

  3. Tulehdusta lievittävä vaikutus: Niasiiniamidilla on anti-inflammatorisia ominaisuuksia, jotka auttavat rauhoittamaan tulehdusta ja ärsytystä iholla. Se voi auttaa vähentämään aknen aiheuttamaa tulehdusta ja punoitusta.

  4. Poreiden puhdistaminen: Niasiiniamidi voi auttaa vähentämään tukkeutuneita huokosia ja liiallista talineritystä. Tämä voi auttaa vähentämään epäpuhtauksia ja estämään uusien epäpuhtauksien syntymistä.

  5. Anti-ageing-vaikutus: Niasiiniamidi voi auttaa vähentämään ikääntymisen merkkejä, kuten hienoja juonteita ja ryppyjä. Se stimuloi kollageenin tuotantoa, joka parantaa ihon kimmoisuutta ja vahvuutta.

Niasiiniamidi on yleisesti hyvin siedetty ainesosa eikä yleensä aiheuta ärsytystä herkälläkään ihotyypillä. Sitä voidaan käyttää eri ihonhoitotuotteissa, kuten seerumeissa, voiteissa ja kasvovesissä. Suositeltavaa on kuitenkin tarkistaa tuotteen koostumus ja käyttöohjeet, sillä tarkat ominaisuudet voivat vaihdella eri tuotteiden välillä. Medik8 Clarity Peptides seerumi sisältää niasiiniamidia.

Medik8 Clarity Peptides seerumin käyttö:

Puhdistuksen jälkeen aamuin illoin, hiero Clarity Peptides kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Anna tuotteen imeytyä ennen seerumin ja kosteusvoiteen levitystä.

Ainesosat:

Aqua (Water), Niacinamide, Caprylic/Capric Triglyceride, Acetyl Glucosamine, Glyceryl Stearate Citrate, Zinc PCA, Glycerin, Sodium Hyaluronate, Dimethicone, Crambe Abyssinica Seed Oil, Carnosine, Tocopherol, Palmitoyl Tetrapeptide-10, Hydrogenated Lecithin, Polyglyceryl-3 Stearate, Cetyl Palmitate, Behenyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Polysorbate 80, Sorbitan Stearate, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Phenoxyethanol, Disodium EDTA, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Caprylhydroxamic Acid, Hydroxyacetophenone