Medik8 CLARIFYING FOAM Puhdistusvaahto

34,00 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 150 ml
Tuotenumero (Muu) P08749

Medik8 CLARIFYING FOAM Puhdistusvaahto

Medik8 Clarifying Foam on öljytön AHA/BHA puhdistusvaahto epäpuhtaalle iholle

Clarifying Foam on hellävarainen pH tasapainotettu puhdistusvaahto, joka ei ärsytä ihon pintakerroksia eikä häiritse ihon herkkää tasapainoa. AHA ja BHA syväpuhdistaa ihon ja kuorii hellävaroen tukkeutuneita huokosia tehden ihon sileäksi ja uudistuneeksi. Tasapainottava teepuuöljy antaa vaahdolle raikkaan, luonnollisen tuoksun, eikä se sisällä lainkaan ihoa ärsyttäviä keinotekoisia tuoksuja. Iho on viileä, virkistynyt ja kokonaisvaltaisesti puhdistettu - ilman kuivaa ja kiristävää tunnetta.

Medik8 Clarifying Foam puhdistusvaahdon ominaisuuksia

Medik8 Clarifying Foam on puhdistusvaahto, joka on suunniteltu erityisesti rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle. Tämä puhdistustuote auttaa poistamaan liiallista talia, epäpuhtauksia ja meikkiä, samalla tasapainottaen ihon luonnollista pH-arvoa.

Medik8 Clarifying Foam sisältää useita aktiivisia ainesosia, jotka auttavat parantamaan ihon kuntoa:

  1. Salisyylihappo: Salisyylihappo on yleisesti käytetty ainesosa rasvaisen ja epäpuhtaan ihon hoidossa. Se auttaa syväpuhdistamaan huokosia ja vähentämään tulehdusta, jolloin se voi auttaa vähentämään finnejä ja mustapäitä.

  2. Niasiinamidi (B3-vitamiini): Niasiinamidi on monipuolinen ainesosa, joka auttaa tasapainottamaan talintuotantoa, vähentämään ihon punoitusta ja parantamaan ihon yleistä kuntoa.

  3. C-vitamiini: C-vitamiini on tehokas antioksidantti, joka auttaa suojamaan ihoa vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta. Se myös auttaa kirkastamaan ihoa ja tasoittamaan sen sävyä.

  4. Aloe vera: Aloe vera on rauhoittava ainesosa, joka auttaa vähentämään ihon tulehdusta ja ärsytystä. Se voi auttaa rauhoittamaan ihoa puhdistuksen jälkeen ja jättää sen kosteutetuksi.

Käyttääksesi Medik8 Clarifying Foamia, kostuta kasvot vedellä ja levitä pieni määrä puhdistusvaahtoa kasvoille hieroen kevyesti. Huuhtele huolellisesti lämpimällä vedellä ja kuivaa iho kevyesti. Voit käyttää puhdistusvaahtoa aamuin illoin tai tarpeen mukaan.

On aina tärkeää noudattaa valmistajan antamia ohjeita ja tehdä ihotestaus ennen tuotteen laajempaa käyttöä. Jos sinulla on erityisen herkkä iho tai iho-ongelmia, on hyvä keskustella dermatologin kanssa ennen uusien tuotteiden kokeilemista.

Medik8 Clarifying Foam Käyttö:

Aamuin ja illoin, pumppaa pieni määrä Clarifying Foamia kämmenelle ja hiero kevyesti kostutetulle kasvojen ja kaulan iholle. Huuhtele huolellisesti lämpimällä vedellä ja taputtele kuivaksi.

Medik8 Clarifying foam Ainesosat:

Aqua (Water), Disodium PEG-12 Dimethicone Sulfosuccinate, Niacinamide, Polysorbate 20, Decyl Glucoside, Mandelic Acid, Tocopherol, Salicylic Acid, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Ethylhexylglycerin, Chlorhexidine Digluconate, Decyl Alcohol, Glucose, Benzyl Alcohol

Katso kaikki Medik8 -tuotteet verkkokaupastamme.