Medik8 OXY-R PEPTIDES Seerumi

Tarjous
82,00 €
61,50 €
Tarjous voimassa 01.04.2024 00:00 asti.
Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 61,50 €
Säästät 20,50 €
Tämä tuote ei ole tällä hetkellä tilattavissa, ota yhteys apteekkiisi.

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 2x10 ml
Tuotenumero (Muu) P09028

Kirkastava peptidiseerumi sisältää korkean pitoisuuden Oxyresveratrolia

Uskomattoman kirkastava vaikutus. Silkin sileä tuotekoostumus parantaa epätasaista ihonsävyä jo 7 päivässä. Medik8:n patentoitu Oxy-R Teknologia on ainutlaatuisen, 360° lähestymistapa pigmenttimuutosten hoitoon. Tämä säilyttää epävakaana tunnetun Oxy-R:n pitoisuuden korkeana aina ensimmäisestä käyttökerrasta viimeiseen pisaraan saakka. Seerumissa on mukana kaksi kirkastavaa peptidiä, jotka tehostavat Oxy-R:n toimintaa. Oxy-R Peptides seerumia voidaan käyttää aamuin, illoin parantamaan C-vitamiinin, aurinkovoiteen ja A-vitamiinituotteiden kirkastavia vaikutuksia.

Käyttö:

1. Ennen ensimmäistä käyttöä, paina pullon korkkiosaa napakasti, kunnes se painuu alas ja kuulet ”clik” äänen, ravista pulloa 30 sek ajan aktivoidaksesi tuotteen.

 2. Vaihda korkin tilalle pakkauksessa oleva pipettikorkki ja lajittele pullon aiempi korkki muovinkierrätykseen.

3. Puhdistuksen jälkeen aamuin illoin, levitä kasvojen, kaulan ja dekolteen iholle 6 tippaa Oxy-R Peptides seerumia. Vältä silmänympärysihoa.

4. Anna seerumin imeytyä ennen kosteusvoiteen levittämistä.

Oxyresveratrol on luonnollisesti ruskea, kun se on aktiivinen vedessä - joten kun pakkaus on aktivoitu ja Oxy-R on sekoitettu vesipohjaiseen liuokseen, seerumi muuttuu väriltään tummanruskeaksi. Oxy-R Peptides on 2x10 ml pakkauksessa. Jokainen pakkaus pysyy tehokkaana 6 viikkoa avaamisesta. Aktivoi toinen pakkaus vasta käytettyäsi ensimmäisen pakkauksen loppuun.

Ainesosat:

Aqua (Water), Butylene Glycol, Artocarpus Lakoocha Wood Extract, Gluconolactone, Acetyl Glycyl Beta-Alanine, Glycerin, Lactic Acid, Sodium Benzoate, Disodium Edta, Sodium Hyaluronate, Xanthan Gum, Calcium Gluconate, Sodium Metabisulfite, Tetrapeptide-30, Hydroxyresveratrol