Puhdistamo Pharma Smart Multi monivitamiini 60 kaps

18,96 €
574,55 € / KILOGRAM

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 60kapseli
Tuotenumero (Muu) 2199034

Markkinoija

Puhdistamo-Real Foods Oy

Smart Multi on suunniteltu uusimman tutkimustiedon ja vankan kliinisen kokemuksen perusteella nykyajan ihmisen tarpeisiin. Tämä uuden sukupolven monivitamiini yhdistää tärkeimmät vitamiinit ja hivenaineet toimivaksi kokonaisuudeksi. Se sisältää kaikki kahdeksan B-vitamiinia, joista metylaation kannalta tärkeimmät B2, B6, B9 ja B12 ovat aktiivisissa muodoissaan taaten niiden erinomaisen imeytyvyyden. Tuotteessa on myös runsaasti laadukkaita C-, D- ja E-vitamiineja sekä jodia, sinkkiä, mangaania ja molybdeenia, muiden olennaisten vitamiinien ja hivenaineiden ohella. Tuotteeseen on lisätty myös älykkäitä lisäkomponentteja Q10:a, luteiinia ja zeaksantaania.



Annostelu:

1 kapseli päivässä


Käyttötarkoitus:

Monivitamiinikapseli


Huomioitavaa:

Sisältää kosteudenpoistajan, jota ei saa syödä.
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.


Ainesosaluettelo:

C-vitamiini (L-askorbiinihappo), koliinibitartraatti, B3-vitamiini (nikotiiniamidi), sinkkibisglysinaatti, isosamettikukkauute (Tagetes erecta), B5-vitamiini (kalsium-D-pantotenaatti), inositoli, koentsyymi Q10 (ubikinoni), E-vitamiini (D-alfa-tokoferyylihapon sukkinaatti), mangaaniglukonaatti, B1-vitamiini (tiamiinihydrokloridi), B6-vitamiini (pyridoksaali-5-fosfaatti), D-vitamiini (muunneltu tärkkelys, maltodekstriini, MCT-öljy, tokoferoliuute, kolekalsiferoli), molybdeeni (metyylisulfonyylimetaani, natriummolybdaatti), K2-vitamiini (maltodekstriini, menakinoni-7), B2-vitamiini (natriumriboflaviini-5-fosfaatti), beetakaroteeni, kromipikolinaatti, B12-vitamiini (metyylikobalamiini), folaatti (kalsium-L-metyylifolaatti), biotiini (D-biotiini), kaliumjodidi. Kapseli: Hydroksipropyylimetyyliselluloosa



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.