Puhdas+ Rauta & Folaatti 60 kaps

13,90 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 60kapseli
Tuotenumero (Muu) 340538

Markkinoija

New Organics Oy

Vatsaystävällinen ja kasviperäinen rauta & B12-vitamiini & Folaatti & C on enemmän kuin rautavalmiste. Se sisältää raudan lisäksi punasolujen muodostamiseen tarvittava aineet, eli B12-vitamiinin, folaatin ja C-vitamiinin. Rautabisglysinaatti on yksi parhaiten siedetyistä rautayhdisteistä. Vähentääksemme suurta rautapitoisuutta suolen pinnassa rautabisglysinaatti ja C-vitamiini on pakattu rakeeseen, josta ne vapautuvat vähitellen rakeen kulkiessa suolistossa eteenpäin. Näin ei synny tilannetta kuten tavallisella rautavalmisteella, että koko rautamäärä vapautuisi yhteen paikkaan vatsalaukussa tai ohutsuolen alkuosassa. Lisäksi C-vitamiini parantaa raudan imeytymistä, kun ne vapautuvat rakeesta samaa tahtia.



Annostelu:

Aikuisille 1 kapseli vuorokaudessa.


Käyttötarkoitus:

Raudan puutteeseen.


Huomioitavaa:

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville.


Ainesosaluettelo:

Hydroksipropyylimetyyliselluloosa, L-askorbiinihappo, ferrobisglysinaatti, riisijauho, syanokobalamiinivalmiste, (6S)-5-metyylitetrahydrofoolihappo, glukosamiinisuola (Quatrefolic).

Ei sisällä laktoosia, hiivaa eikä gluteenia. Ei sisällä sokeria, suolaa, maissia, soijaa eikä makeutusaineita. Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.