Puru-C 500 mg (1 × 100tabl)

6,96 €
68,24 € / kg

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 100tabl
Tuotenumero (Muu) 9208438

Markkinoija

Vitabalans Oy

Lyhyt tuotekuvaus:

Appelsiininmakuinen, pureskeltava C-vitamiinitabletti

Käyttötarkoitus:

Puru-C on vahva, appelsiininmakuinen purutabletti, joka auttaa turvaamaan riittävää C-vitamiinin saantia. C-vitamiinilla on elimistössä monia tärkeitä tehtäviä. Sitä tulisi saada ravinnosta päivittäin, sillä se ei varastoidu kehoon.

C-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta ja on tärkeä vitamiini vastustuskyvyn normaalille toiminnalle. Lisäksi C-vitamiini toimii elimistössä antioksidanttina eli suojaa soluja hapetusstressiltä. Vitamiini edesauttaa kollageenin muodostumista verisuonten, luuston, ruston, ikenien, ihon ja hampaiden normaalia toimintaa varten. C-vitamiini edistää myös hermoston normaalia toimintaa ja normaaleja psykologisia toimintoja. Lisäksi C-vitamiini tehostaa raudan imeytymistä.

Annostelu:

1 purutabletti 1–2 kertaa päivässä. Purutabletit pureskellaan tai niellään kokonaisina runsaan nestemäärän kanssa.

Sisältö:

Suositeltu vuorokausiannos 1–2 purutablettia sisältää:

C-vitamiinia 500-1000 mg (625–1250 %*)

*vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Ainesosaluettelo:

L-askorbiinihappo, natrium-L-askorbaatti, täyteaineet (selluloosa, kroskarmelloosinatrium, piidioksidi), makeutusaineet (sorbitoli, ksylitoli, aspartaami), emulgointiaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), appelsiiniaromi, mandariiniaromi, väriaine (riboflaviini).

Laktoositon, gluteeniton, sokeriton. Ei sisällä eläinperäisiä raaka-aineita.

Huomioitavaa:

Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Sisältää makeutusainetta. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Sisältää fenyylialaniinin lähteen.

Säilytys:

Säilytettävä huoneenlämmössä, pienten lasten ulottumattomissa.

Muut tiedot:

Puru-C on Hämeenlinnassa valmistettu kotimainen Avainlippu-tuote.