DEVISOL NEUTRAL 50 MIKROG NIELTÄVÄ 200 TABL

26,44 €
1762,67 € / KILOGRAM

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 200tabletti
Tuotenumero (Muu) 9280653

Markkinoija

Orion Oyj

DeviSol Neutral on erittäin pienikokoinen, nieltävä D-vitamiinitabletti. DeviSol Neutral ei sisällä lainkaan sokeria, makeutus- tai aromiaineita. Erinomainen vaihtoehto puru/imeskelytabletille ja sopii erityisesti niille, jotka eri syistä välttelevät makeutus ja/tai aromiaineita. DeviSol Neutral -valmiste sopii mm. fodmap-ruokavaliota noudattaville ja sitä voi kokeilla jos aromianieita sisältävät D-vitamiinivalmisteet aiheuttavat yliherkkyysoireita. Laktoositon (maidoton), gluteeniton, hiivaton, sokeriton. Ei sisällä soijaa tai liivatetta.



Annostelu:

1 tabletti päivässä. Suositeltu vuorokausiannos (1 tabletti) sisältää 50 mikrog* D3-vitamiinia. *1000 % vuorokautisen saannin vertailuarvosta.


Käyttötarkoitus:

D-vitamiinin päivittäisen saannin varmistaminen.
D-vitamiinia suositellaan nykyisin koko väestölle lokakuusta maaliskuun loppuun, ja erityisen tärkeää se on alle 15-vuotiaille lapsille sekä odottaville ja imettäville äideille. Alle 18-vuotiaiden lasten tulisi saada D-vitamiinilisää ympäri vuoden.


Huomioitavaa:

Ravintolisä. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytetään huoneenlämmössä pienten lasten ulottumattomissa. Laktoositon, hiivaton ja gluteeniton. Ei sisällä soijaa tai liivatetta.


Ainesosaluettelo:

Täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), kolekalsiferoli-(D3)valmiste, paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi).



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.