Melarest 1,9 mg 100 tabl

25,25 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 100tabletti
Tuotenumero (Muu) 2406320

Markkinoija

Oy Verman Ab

Vahva melatoniinivalmiste, jonka pienikokoinen tabletti on helposti nieltävä. Melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa sekä lievittämään aikaeron vaikutuksia. Laktoositon, gluteeniton, maidoton, soijaton, hiivaton ja liivatteeton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Ravintolisä.



Annostelu:

1 tabletti ennen nukkumaanmenoa. Aikaeron vaikutuksia lievittämään valmistetta käytetään ensimmäisenä matkapäivänä ja muutamana seuraavana päivänä matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Tabletti niellään veden kera, mieluiten tyhjään mahaan.


Käyttötarkoitus:

Melarest melatoniinivalmiste lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittämään aikaeron vaikutuksia. Melarest Extra Vahva Melatoniini nieltävät tabletit sisältävät 1,9 mg melatoniinia. Melarest Melatoniini helposti nieltävät tabletit sopivat sekä satunnaiseen että pidempiaikaiseen käyttöön. Melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja se auttaa myös lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia.


Huomioitavaa:

Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Säilytetään huoneenlämmössä kosteudelta suojattuna.


Ainesosaluettelo:

Täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa ja hydroksipropyyliselluloosa), dekstroosi, melatoniini, paakkuuntumisenestoaine (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat).
Gluteeniton, laktoositon, maidoton ja liivatteeton.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.