Aveeno Skin Relief Moisturising Lotion kosteusvoide 300 ML

Tarjous
12,88 €
8,45 €
Tarjous voimassa 01.04.2024 00:00 asti.
Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 8,45 €
Säästät 4,43 €
28,17 € / LITER 42,93 € / LITER

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 300ml
Tuotenumero (Muu) 2172880

Markkinoija

McNeil / JNTL Consumer Health (Finland) Oy

Hajustamaton kosteusvoide, joka rauhoittaa ja kosteuttaa erittäin kuivaa ja ärtynyttä ihoa, sopii myös herkälle iholle. Sisältää rauhoittavan kolmoiskaurayhdisteen ja sheavoita.



Käyttötarkoitus:

Aveeno® Skin Relief Moisturising Lotion 300 ml, hajustamaton kosteusvoide, joka rauhoittaa ja kosteuttaa erittäin kuivaa ja ärtynyttä ihoa. Sopii myös herkälle iholle. Kliinisesti todistetusti kosteuttaa ihoa jopa 72 tuntia* ja palauttaa ihon luonnollisen suojamuurin. Täyteläinen, nopeasti imeytyvä ja tahmaamaton koostumus. Rauhoittavan kolmoiskaurayhdisteen (kaurajauhe + kaurauute + kauraöljy) sisältävä voide auttaa parantamaan ihon luonnollisen mikrobiomin tasapainoa. Sisältää myös sheavoita. Tekee ihosta kestävämmän ja terveen näköisen ensimmäisestä päivästä lähtien.
*4 viikon jatkuvan käytön jälkeen.
Päivittäiseen käyttöön. Levitä voidetta runsaasti iholle.


Ainesosaluettelo:

Aqua, Glycerin, Distearyldimonium Chloride, Petrolatum, Isopropyl Palmitate, Cetyl Alcohol, Dimethicone, Avena Sativa Kernel (Oat) Flour, Avena Sativa Kernel (Oat) Oil, Avena Sativa Kernel (Oat) Extract, Butyrospermum Parkii Butter, Caprylyl Glycol, Steareth-20, Sodium Chloride, Tocopherol, Potassium Sorbate. [PR-0003488]



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.