Hyabak (1 × 10ml)

9,50 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 10ml
Tuotenumero (Muu) 322094

Markkinoija

Théa Nordic AB

Lyhyt tuotekuvaus:

Kostuttava ja voiteleva liuos silmille ja piilolinsseille. Tarkoitettu lievän ja keskivaikean kuivasilmäisyyden hoitoon. Säilytysaineeton.

Käyttötarkoitus:

HYABAK® on hypotoninen liuos, joka on tarkoitettu käytettäväksi silmiin tai piilolinsseille. Se sisältää hyaluronihappoa (voiteleva ja kosteuttava aine) ja aktinokinolia (UV-valolta suojaava aine). Se on markkinoiden ainoa valmiste, jossa on lisänä ainutlaatuinen UV-suoja valoherkille silmille. HYABAK® on tarkoitettu lievän ja keskivaikean kuivasilmäisyyden hoitoon.HYABAK® on Théan kehittämässä ABAK® -pullossa. Pullon ansiosta liuos säilyy steriilinä ennen avaamista ja myös avaamisen jälkeen.Liuos säilyy avattuna 3 kuukautta ja se ei sisällä lainkaan säilytysainetta. Yhdestä pullosta saadaan 300 tippaa liuosta.

Annostelu:

1 tippa kumpaankin silmään tasaisesti pitkin päivää aina tarvittaessa.Piilolinssien käyttäjille: 1 tippa kumpaankin piilolinssiin silmiin laitettaessa ja pois otettaessa sekä aina tarvittaessa käytön aikana.

Ainesosaluettelo:

Natriumhyaluronaatti 0,15g. Natriumkloridi, aktinokinoli, trometamoli, kloorivetyhappo, injektionesteisiin käytetty vesi ad 100 ml.