Ovulaatiotesti RFSU 7 kpl

16,94 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 7kpl
Tuotenumero (Muu) 9219724

Markkinoija

Suomen RFSU Oy

RFSU Ovulaatiotesti on helppo tapa selvittää, milloin munasolu irtoaa ja raskaaksi tuleminen on mahdollista. RFSU Ovulaatiotesti perustuu hormonipituisuuden mittaamiseen ja on erittäin luotettava; samantyyppisiä testejä käytetään terveyskeskuksissa ja neuvoloissa. Helppokäyttöinen testi antaa selkeän vastauksen muutamassa minuutissa.



Käyttötarkoitus:

Normaalisti luteinisoivan hormonin (LH) eritys lisääntyy voimakkaasti ennen munasolun irtoamista suunnilleen kuukautiskierron puolivälissä. Munasolu irtoaa eli vapautuu munarakkulasta muutamasta tunnista yhteen vuorokauteen ulottuvan ajan kuluessa tästä huipusta. LH-huipun yhteydessä munasolu on hedelmöittymiskyisin seuraavan kahden vuorokauden ajan. Eli raskauden todennäköisyys kasvaa, jos olet yhdynnässä 48 tunnin kuluessa. Voit myös tulla raskaaksi ollessasi yhdynnässä ennen LH-huippua, koska miehen siittiöt elävät useiden päivien ajan.
RFSU Ovulaatiotestillä määritellään virtsan LH-pitoisuden lisääntyminen. Tämä parantaa mahdollisuuksia määritellä munasolun irtoamisen ajankohta, mikä lisää raskaaksi tulemisen mahdollisuutta. Testi antaa 96% varman tuloksen, mikäli se tehdään käyttöohjeiden mukaan.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.