TOLONEN BERBERIN + KROMI 120 TABL

44,41 €
277,56 € / KILOGRAM

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 120tabletti
Tuotenumero (Muu) 2397099

Markkinoija

Midsona Finland Oy

Tolonen Berberin 500 mg + Kromi auttaa ylläpitämään verensokeritasapainoa ja edistää normaalia aineenvaihduntaa.



Annostelu:

2-3 tablettia. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.
Ei suositella raskaana oleville eikä henkilöille, joilla veren hyytyminen on heikentynyt. Mikäli käytössäsi on vakituisia lääkkeitä, varmista tuotteen sopivuus apteekista tai lääkäriltä.


Käyttötarkoitus:

Suomessa kehitetty Tolonen Berberin 500 mg + Kromi auttaa ylläpitämään verensokeritasapainoa ja edistää normaalia aineenvaihduntaa. Berberiini on tunnettu jo yli 3000 vuoden ajan. Berberiini on keltainen alkaloidi, jota saadaan monien kasvien juurista, varresta ja kuoresta. Tolonen-valmisteen berberiini valmistetaan Berberis aristata -kasvin juuresta. Kromi edistää veren glukoositasojen pysymistä normaalina ja normaalia makroravintoaineiden aineenvaihduntaa.


Raskaus ja imetys:

Ei suositella raskaana oleville.


Ainesosaluettelo:

Berberiinihydrokloridi (Berberis aristata -juuri), täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), maissitärkkelys, stabilointiaine (polyvinyylipyrrolidoni), pintakäsittelyaineet (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, natriumoktenyylisukkinaattitärkkelys, talkki, hydroksipropyyliselluloosa, keskipitkäketjuiset triglyseridit), paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, talkki, piidioksidi, rasvahapot), kromipikolinaatti.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.