XL-S MAX STRENGTH STICKS (1 × 60kpl)

Tarjous
99,01 €
74,26 €
Säästät 24,75 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 60kpl
Tuotenumero (Muu) 2149565

Markkinoija

Perrigo Suomi Oy

Lyhyt tuotekuvaus:

XL-S Medical Max Strength vähentää kalorien saantia tavallisimmista ravintoaineista: rasvasta, hiilihydraateista ja sokerista. XL-S Medical Max Strength on CE-merkitty terveydenhuollon tarvike tehokkaaseen painonhallintaan vähäkalorisen ruokavalion ja säännöllisen liikunnan rinnalle. Valmiste ei sisällä keinotekoisia väriaineita, suolaa tai säilöntäaineita. Herkullinen hedelmäinen maku.

Käyttötarkoitus:

XL-S Medical Max Strength vähentää kalorien saantia tavallisimmista ravintoaineista: rasvasta, hiilihydraateista ja sokerista. Tuote sisältää luonnollisen patentoidun Clavitanol™ yhdisteen, joka vähentää kalorien saantia estämällä ravintoaineiden pilkkoutumista ja imeytymistä. Tämä tarkoittaa, että kalorien saanti vähenee, mikä auttaa laihtumaan enemmän kuin pelkällä terveellisellä ruokavaliolla ja liikunnan lisäämisellä. XL-S Medical Max Strength -valmisteella on myös positiivinen vaikutus verensokeriarvoihin, mikä auttaa hillitsemään nälkää ja tasapainottamaan verensokeriarvoja. Valmisteella on vakiintunut turvallisuusprofiili, ja se on hyvin siedetty.Kätevä ja erillispakattu jauhepussi on helppo pitää kaikkialla mukana.

  • Vähentää kaloriensaantia tavallisimmista ravintoaineista hiilihydraateista, sokerista ja rasvasta
  • Hillitsee nälkää
  • Säätelee verensokeritasoja
  • Kliinisesti todistettu teho

Annostelu:

Ota 1 annospussi 30 minuuttia ennen kahta pääateriaa. Jauheen voi kaataa suoraan suuhun.

Ainesosaluettelo:

Clavitanol™, kasviperäinen patentoitu yhdistelmä, Trikalsiumfosfaatti, Magnesiumstearaatti, Ksylitoli, Luumujauhe, Sitruunamehujauhe, Piidioksidi, Sitruunahappo, Aromi.

Huomioitavaa:

XL-S Medical valmisteet soveltuvat aikuisille ja yli 18-vuotiaille, joiden BMI on yli 18,5. Tuotteita saa käyttää laihduttamiseen ainoastaan henkilöt, joiden BMI>25.

Raskaus ja Imetys:

Älä käytä raskauden tai imetyksen aikana.