iWhite Natural Dissolving Str (liukenevat valkaisuliuskat) 28 Kpl

32,09 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 28kpl
Tuotenumero (Muu) 2212892

Markkinoija

Karo Pharma Oy – A Karo Healthcare company

Liukenevat iWhite Natural -valkaisuliuskat valkaisevat hampaasi luonnollisesti missä ja milloin tahansa ilman, että liuskoja tarvitsee poistaa. Nämä käänteentekevät valkaisuliuskat sisältävät 100-prosenttisesti luonnollisia ainesosia, jotka ovat hellävaraisia hammaskiilteelle mutta tehokkaita värjäytymille. Aseta liuskat, anna liueta ja hymyile! Liukenevat iWhite Natural -valkaisuliuskat perustuvat menetelmään, jonka on kliinisesti todistettu olevan erittäin tehokas ja turvallinen hammaskiilteelle. Tuloksena jopa 7 astetta valkoisemmat hampaat.



Annostelu:

Aseta valkaisuliuskat hampaisiin ja anna liueta. Liuskoja ei tarvitse poistaa. Ne valkaisevat hampaita ja liukenevat itsestään. Voit käyttää liuskoja juuri silloin ja juuri siellä missä haluat valkaista hampaitasi – niin helppoa se on!
Kun käytät tuotetta 14 päivänä peräkkäin, tulokset ovat optimaaliset ja vieläkin upeammat.


Raskaus ja imetys:

Käyttöä ei suositella raskauden ja imetyksen aikana.


Ainesosaluettelo:

Pectin, PVP, Fragaria Vesca Fruit Extract, Glycerin, Cyclodextrin, Aqua, Pentasodium Triphosphate, Sodium hexametaphosphate, Flavour (Strawberry), Polysorbate 80, Carica Papaya Fruit Extract, Phthalimidoperoxycaproic Acid, Sucralose.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.