BIORION STRONG 5 MG RAVINTOLISÄ HIUKSILLE JA KYNSILLE (1 × 60kaps)

Tarjous
35,88 €
22,90 €
Säästät 12,98 €
1090,48 € / kg 1708,57 € / kg

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 60kaps
Tuotenumero (Muu) 9260061

Markkinoija

Orion Oyj

Biorion Strong 5 mg


Biorion Strong on kotimainen, monipuolinen ravintolisä hiusten ja kynsien terveyden ja hyvinvoinnin tukemiseen. Yhdestä päivittäisestä kapselista saat runsaasti biotiinia, seleeniä, sinkkiä, rautaa, E-vitamiinia ja monipuolisesti B-ryhmän vitamiineja, mm. pantoteeni-ja foolihappoa, L-kysteiiniä ja hirssiuutetta. Laktoositon, maidoton, gluteeniton, liivatteeton, hiivaton, soijaton. Pakkauskoko 60 kapselia (2 kuukauden annos). Yhdessä shampoon ja hoitoaineen kanssa käytettynä hiustesi hyvinvointi paranee. 

Käyttötarkoitus:

Biorion Strong on kotimainen, monipuolinen ravintolisä hiusten ja kynsien terveyden ja hyvinvoinnin tukemiseen. 

Annostelu:

Aikuisille 1 kapseli päivässä. Voit ottaa kapselin mihin aikaa päivästä haluat.

Ainesosaluettelo:

Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), L-kysteiini, sinkkiglukonaatti, ferrofumaraatti, hirssiuute, nikotiiniamidi, D-alfatokoferyylihapon sukkinaatti, vanilja-aromi, D-biotiini, paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), kupariglukonaatti, kalsum-D-pantotenaatti, väriaine (titaanidioksidi), syanokobalamiini, pyridoksiinihydrokloridi, tiamiinimononitraatti, riboflaviini, pteroyylimonoglutamiinihappo, natriumselenaatti.

*) Näiden aineosien hiusten ja kynsien terveyteen liittyvät terveysväittämät on arvioinut Euroopan elintarviketurvallisuusviranomainen (EFSA).

Ainesosalista saattaa olla muuttunut, tarkista aina pakkauksen ainesosalista.

Gluteeniton, laktoositon, maidoton, soijaton, liivatteeton, hiivaton.

Huomioitavaa:

Yli 18-vuotiaille.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Ohjeenmukaista annosta ei saa ylittää.

Lisätiedot:

Mikäli sinulla on kysyttävää liittyen Biorion-sarjan tuotteiden käyttöön, voit soittaa 02 631 2833 ja keskustella farmaseutin kanssa.