HARMONIA KSM66 LUOMU DK-ÖKO-100 (1 × 120kaps )

Uutuus Tarjous
26,46 €
19,90 €
Säästät 6,56 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 120kaps
Tuotenumero (Muu) 2416568

Markkinoija

Harmonia Life Oy

Harmonia KSM66 - 19,90 €

Harmonia KSM66 kapselit: 19,90 €

Harmonia KSM66 kapselit sisältävät luonnosta peräisin olevaa uutetta, joka lievittää stressin oireita ja edistää nukahtamista. Lisäksi kapselit edistää toimintakykyä, henkistä tasapainoa ja jaksamista. Voit tilata tuotteen edullisesti Karhu Apteekin verkkokaupasta. Voit myös tarvittaessa soittaa apteekkiimme ja keskustella farmaseutin kanssa tuotteen sopivuudesta muiden lääkkeidesi kanssa.

Valmisteen sisältämä, kliinisesti dokumentoitu KSM66® ashwagandha-uute auttaa lievittämään stressin oireita ja edistämään unentuloa. Ashwagandha edistää myös henkistä tasapainoa, jaksamista ja toimintakykyä. Uutteen tehosta on julkaistu 20 kliinistä kaksoissokkotutkimusta.

Mihin tuotetta käytetään:

STRESSIN OIREIDEN HALLINTAAN. UNEN TUEKSI. HENKISEEN TASAPAINOON, KESTÄVYYTEEN JA JAKSAMISEEN. Harmonia KSM66® on ravintolisä, jonka sisältämä ashwagandha-uute auttaa ylläpitämään stressinsietokykyä, tukee nukahtamista sekä fyysistä ja henkistä vireyttä. Se auttaa edistämään toipumista stressaavista tilanteista ja emotionaalista tasapainoa. Auttaa ylläpitämään kestävyyttä ja energian tunnetta.

Annostus:

1 kapseli aamulla ja illalla*. Tarvittaessa enintään 3-4 kapselia päivässä. Päiväannos (2-4 kapselia) sisältää: KSM66® Ashwagandha (Withania somnifera) -uutetta 600 mg – 1200 mg. *Kliinisesti dokumentoitu annos.”.

Määrä:

120 kaps.

Koostumus:

Standardoitu ashwagandha (Withania somnifera) –uute*, selluloosa (kapselin kuori). Kapseli saattaa sisältää pieniä määriä maitoa (< 2 % kapselin sisällöstä). *Luonnonmukaisesti viljelty DK-ØKO-100

Huomioitavaa:

Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Ei pienten lasten ulottuville. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Raskaus ja Imetys:

Varotoimenpiteenä emme suosittele tuotetta raskauden aikaiseen käyttöön. Imetyksen aikaista käyttöä ei ole erikseen tutkittu, mutta käyttöhistorian perusteella imetyksen aikaiselle käytölle ei ole esteitä.

Näin säilytät tuotetta:

Huoneenlämmössä.

Muut tiedot:

MARKKINOIJA
Harmonia Life Oy
Salomonkatu 17 A
00100 Helsinki
www.ksm66.fi