ARMOLIPID PLUS (1 × 60tabl)

41,40 €
701,69 € / kg

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 60tabl
Tuotenumero (Muu) 2488377

Markkinoija

Viatris Oy

ARMOLIPID PLUS

ArmoLIPID PLUS -valmisteen sisältämä Berberis aristata -kuivauute auttaa hallitsemaan veren kolesterolia ja triglyseridejä yhdessä sopivan ruokavalion kanssa.

Armolipid PLUS ominaisuudet

Armolipid Plus on ravintolisä, joka sisältää useita aktiivisia aineosia, joiden uskotaan edistävän sydän- ja verisuoniterveyttä. Se on pääasiassa markkinoitu tuotteena, joka auttaa ylläpitämään normaaleja kolesterolitasoja.

Armolipid Plus sisältää seuraavat tärkeät ainesosat:

  1. Punahiivariisiuute: Tämä on perinteinen kiinalainen ainesosa, joka valmistetaan riisistä fermentoimalla sitä punaisen hiivan (Monascus purpureus) kanssa. Punahiivariisi sisältää monakoliineja, mukaan lukien monakoliini K, joka on kemiallisesti identtinen statiinilääke lovastatiinin kanssa. Monakoliinit uskotaan estävän kolesterolin synteesistä vastaavan entsyymin toimintaa maksassa.

  2. Berberiini: Berberiini on yhdiste, joka on peräisin useista kasveista, mukaan lukien Berberis aristata. Sitä on käytetty perinteisessä kiinalaisessa ja ayurvedisessä lääketieteessä eri tarkoituksiin, mukaan lukien kolesterolitasojen hallinta.

  3. Polikosanoli: Polikosanoli on sekoitus luonnollisia yhdisteitä, jotka saadaan sokeriruokovahasta tai mehiläisvahasta. Se koostuu pääasiassa oktakosanolista, joka on pitkäketjuinen alkoholi. Polikosanolilla on tutkittu sen vaikutuksia kolesterolin aineenvaihduntaan ja verihiutaleiden aggregaatioon.

  4. Foolihappo, koentsyymi Q10 (CoQ10) ja astaksantiini: Nämä ovat lisäaineosia, jotka on lisätty Armolipid Plus -valmisteeseen tukemaan sydän- ja verisuoniterveyttä.

On tärkeää huomata, että vaikka jotkut tutkimukset ovat viitanneet yksittäisten ainesosien mahdollisiin hyötyihin Armolipid Plus -valmisteessa, tuotteen kokonaisvaikutus ja turvallisuus voivat vaihdella yksilöittäin. Kuten kaikkien ravintolisien kohdalla, on suositeltavaa neuvotella terveydenhuollon ammattilaisen kanssa ennen ravintolisän aloittamista tai muuttamista, erityisesti jos sinulla on olemassa olevia terveysongelmia tai käytät lääkitystä. He voivat antaa sinulle henkilökohtaista neuvontaa perustuen yksilöllisiin olosuhteisiisi.

Armolipid Plus Annostelu:

1 tabletti vuorokaudessa. Nielemisvaikeuksien yhteydessä suositellaan tabletin jakamista kahteen osaan ja otttamista veden kera.

Sisältö:

Yksi ArmoLIPID PLUS -tabletti sisältää Berberis aristata d.e. 588 mg (vastaten 500 mg berberiinikloridia), fementoitu punariisi 160 mg (vastaten 2,8 mg monakoliinia), Haematococcus pluvialis -levästä saatava runsaasti astaksantiinia sisältävä oleoresiini 20 mg (vastaten 0,5 mg astaksantiinia), polikosanolit 10 mg, foolihappo 0,2 mg*, koentsyymi Q10 2,0 mg.

Ainesosaluettelo:

Berberis aristata DC:n kuoren kuivauute vastaten 85% berberiinihydrokloridia; fermentoitu punariisi (Monascus purpureus) vastaten 1,75% monakoliineja; paakkuuntumisenestoaineet: mikrokiteinen selluloosa, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa, piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat, talkki; Haematococcus pluvialis -levästä saatava runsaasti astaksantiinia sisältävä oleoresiini; polikosanolit;  kiillotusaineet: hydroksipropyyliselluloosa, sellakka, polyvinyylipyrrolidoni; koentsyymi Q10; pteroyylimonoglutamiinihappo (foolihappo). 

Huomioitavaa:

Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Jokainen tabletti sisältää 2,8 mg monakoliineja. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Älä käytä päivittäin 3 mg tai enemmän monakoliineja fermentoidusta punariisistä. Raskaana olevien tai imettävien naisten, alle 18-vuotiaiden vauvojen, lasten ja nuorten tai yli 70-vuotiaiden henkilöiden ei pidä käyttää ArmoLIPID PLUS valmistetta.ArmoLIPID PLUS-valmistetta ei pidä käyttää, jos käytät kolesterolia alentavia lääkkeitä eikä myöskään jos käytät jo jotain toista fermentoitua punariisiä sisältävää valmistetta. Kysy lääkäriltä neuvoa tämän valmisteen käytöstä, jos sinulla on terveysongelmia. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Raskaus ja Imetys:

Raskaana olevien tai imettävien naisten ei pidä käyttää ArmoLIPID PLUS -valmistetta.

Säilytys:

Säilytys huoneenlämmössä.

Muut tiedot:

Gluteeniton.

Valmisteesta löytyy kaksi eri pakkauskokoa: