Plantur 39 hiuspohjaa ravitseva kapseli 60 KPL

33,60 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 60kpl
Tuotenumero (Muu) 2082642

Markkinoija

Dr. Wolff Finland Oy

Hiuspohjaa ravitseva kapseli.



Annostelu:

1 kapseli 2 kertaa vuorokaudessa (aamulla ja illalla) aterian yhteydessä. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Suojattava lämmöltä. Laktoositon ja gluteeniton. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.


Käyttötarkoitus:

Vitamiineja ja hivenaineita sisältävä ravintolisä.

Tasapainoinen koostumus sisältää:
• biotiinia • seleeniä • sinkkiä • vitamiineja

Ravintolisä, joka tukee hiusten hyvinvointia sisältäpäin. Kapseleiden sisältämät biotiini, seleeni ja sinkki edistävät hiusten pysymistä normaaleina. Lisäksi biotiini ja sinkki edistävät ihon pysymistä normaalina. Terve iho on vahvan hiustenkasvun edellytys.

Voit käyttää Plantur 39 hiusjuuria ravitsevia kapseleita aina kun haluat tukea hiustesi hyvinvointia ja kasvua. Saadaksesi parhaan mahdollisen lopputuloksen käytä kapseleita vähintään 2–3 kuukauden ajan kerrallaan. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.


Ainesosaluettelo:

soijaöljy, soijaöljy (osittain kovetettu), gelatiini, kalsium-L-askorbaatti, kosteudensäilyttäjä (glyseroli), luontainen tomaattiuute, stabilointiaine (mehiläisvaha), L-askorbiinihappo, DL-alfa-tokoferyyliasetaatti,nikotiiniamidi, sinkkisulfaatti, kalsium-D-pantotenaatti, beeta-karoteeni, pyridoksiinihydrokloridi, tiamiinimononitraatti, riboflaviini, pteroyylimonoglutamiinihappo, D-biotiini, natriumselenaatti, syanokobalamiini, emulgointiaine (soijalesitiini), kosteudensäilyttäjä (sorbitoli), väriaineet (rautaoksidi, rautahydroksidi), briljanttisininen FCF.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.