ELMEX SENSITIVE WHITENING HAMMASTAHNA 75ML 75 ml

5,74 €
76,53 € / LITER
Tämä tuote ei ole tällä hetkellä tilattavissa, ota yhteys apteekkiisi.

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 75ml
Tuotenumero (Muu) 8010698

Markkinoija

Colgate Palmolive A/S

elmex Sensitive Gentle White -hammastahna antaa 24-tunnin helpotusta vihloville hampaille kahdesti päivässä käytettynä. Hammastahna myös vaalentaa tahroja hampaista ja palauttaa hampaiden luonnollista valkoisuutta.



Annostelu:

Herkkien hampaiden päivittäiseen suojaukseen suunniteltu erikoishammastahna. Harjaa hampaat vähintään kahdesti päivässä kahden minuutin ajan.


Käyttötarkoitus:

Kaikki haluavat vapauden nauttia niitä juomia ja ruokia joita rakastamme, ja siksi elmex® Sensitive Gentle White -hammastahna on suunniteltu antamaan 24-tunnin suojaa vihlontaa vastaan*. Sen lisäksi hammastahna sisältää amiinifluoridia, mikä auttaa ekäisemään reikiintymistä. Ja koska kyseessä on vaalentava tahna herkille hampaille, se myös poistaa plakkia ja vaalentaa tahroja, palauttaen hampaiden luonnollista valkoisuutta. elmex® Sensitive Gentle White -tahnan avulla voit vihdoin hymyillä ilman huolta vihlonnasta.
*Käytettynä jatkuvasti ja kahdesti päivässä.


Huomioitavaa:

Ei sovellu alle 6-vuotiaille lapsille.


Ainesosaluettelo:

Aqua, Hydrated Silica, Sorbitol, Hydroxyethylcellulose, Olaflur, Aroma, Cocamidopropyl Betaine, Saccharin, Limonene, CI 77891. Sisältää/innehåller: Bis(hydroxyethyl) aminopropylhydroxethyl-octadecylamine-dihydrofluoride / 3-(N-heksadekyyli-N-2-hydroksietyyliammonium)propyylibis (2-hydroksietyyli)ammoniumdifluoridia / 3-(N-hexadecyl-N-2-hydroxietylammonio) propyl-bis (2-hydroxietyl) ammoniumdifluorid / (1400 ppm F)



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.