Avene Hydrance rich cream 40 ml

Tarjous
31,00 €
23,25 €
Tarjous voimassa 01.04.2024 00:00 asti.
Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 22,54 €
Säästät 7,75 €
581,25 € / LITER 775,00 € / LITER

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 40ml
Tuotenumero (Muu) 9257575

Markkinoija

Pierre Fabre Dermo-Cosmétique Nordic A/S

Avene Hydrance Rich Cream

Avene Hydrance Rich cream on kosteusvoide pintakuivalle, kuivalle tai erittäin kuivalle iholle.

Avene Hydrance tuotteet

Avène Hydrance on ihonhoitosarja, joka on suunniteltu kosteuttamaan ja hoitamaan kuivaa ja herkkää ihoa. Sarja tarjoaa erilaisia kosteuttavia ja ravitsevia tuotteita, jotka auttavat ylläpitämään ihon kosteustasapainoa ja suojaavat ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä. Tässä on joitain Avène Hydrance -tuotteita ja niiden ominaisuuksia:

  1. Avène Hydrance Cream: Tämä kosteuttava voide on suunniteltu normaalille ja sekaiholle. Se tarjoaa intensiivistä kosteutusta ja auttaa ylläpitämään ihon kosteustasapainoa. Voide sisältää myös antioksidantteja, jotka auttavat suojaamaan ihoa vapailta radikaaleilta.

  2. Avène Hydrance  Cream: Tämä ravitseva voide on erityisesti kuivalle iholle. Se tarjoaa runsasta kosteutusta ja auttaa vahvistamaan ihon suojakerrosta. Voide jättää ihon pehmeäksi ja joustavaksi.

  3. Avène Hydrance Optimale Light Hydrating Emulsion: Tämä kevyempi emulsio on suunniteltu normaalille ja sekaiholle. Se tarjoaa tehokasta kosteutusta ilman rasvaista tunnetta. Emulsio auttaa palauttamaan ihon kosteustasapainon ja tekee ihosta pehmeän ja raikkaan tuntuisen.

  4. Avène Hydrance Intense Rehydrating Serum: Tämä kosteuttava seerumi on kehitetty erityisesti kuivalle ja erittäin kuivalle iholle. Seerumi tarjoaa välitöntä ja pitkäkestoista kosteutusta, samalla kun se rauhoittaa ja suojaa ihoa. Seerumi auttaa palauttamaan ihon pehmeyden ja heleyden.

  5. Avène Hydrance BB Cream: Tämä sävytetty kosteusvoide yhdistää kosteuttavat ominaisuudet kevyesti peittävään meikkiin. Se tarjoaa kosteutta, suojaa ihoa auringon haitallisilta säteiltä ja antaa luonnollisen sävyn iholle.

Avène Hydrance -tuotesarja tarjoaa erilaisia vaihtoehtoja eri ihotyypeille ja tarpeille, mutta niiden yhteinen tavoite on kosteuttaa ihoa ja ylläpitää sen hyvinvointia. Jokainen tuote voi tarjota hieman erilaisia ominaisuuksia ja koostumuksia, joten on tärkeää valita tuote, joka sopii parhaiten omalle ihotyypillesi ja tarpeillesi.

Avene Hydrance Rich Cream Käyttötarkoitus:

Täyteläinen kosteusvoide pintakuivalle, kuivalle ja erittäin kuivalle iholle, joka kärsii kosteuden puutteesta. Voiteessa on Pierre Fabren lääketehtaan patentoima kosteutusmekanismi, jonka ansiosta voide kosteuttaa tehokkaasti ihoa sekä ehkäisee ihon oman kosteuden haihtumista. Se korjaa ihon puutteellista rakennetta sekä palauttaa iholle normaalin kosteustasapainon. Sopii erinomaisesti värivoiteen alle.

Ominaisuudet:

  • Rauhoittava: Voiteen sisältämä rauhoittava ja ärsytystä ehkäisevä Avène Terveyslähdevesi tekee ihosta pehmeän ja miellyttävän tuntuisen.
  • Kosteuttava: Kosteuttavat ainesosat optimoivat Avène Terveyslähdeveden imeytymisen ihoon ja ehkäisevät kosteuden liiallista haihtumista.

Avene Hydrance Rich Cream käyttö

Puhdistetulle iholle, kasvoille ja kaulalle, aamuin illoin.

Avene Hydrance Rich Cream koostumus

Tarkista aina tuotteen ainesosat pakkauksesta ennen käyttöä. 

THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). MINERAL OIL (PARAFFINUM LIQUIDUM). GLYCERIN. ISOHEXADECANE. DIMETHICONE. CETEARYL ALCOHOL. CARTHAMUS. TINCTORIUS (SAFFLOWER) SEED OIL (CARTHAMUS TINCTORIUS SEED OIL). ISOCETYL STEAROYL STEARATE. TRIETHYLHEXANOIN. GLYCERYL STEARATE. PEG-100 STEARATE. 1,2-HEXANEDIOL. BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER (BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER). CETEARYL GLUCOSIDE. BENZOIC ACID. BETA-SITOSTEROL. BHT. DISODIUM EDTA. FRAGRANCE (PARFUM). POLYACRYLATE-13. POLYISOBUTENE. POLYSORBATE 20. SODIUM HYDROXIDE. SORBITAN ISOSTEARATE. WATER (AQUA). XANTHAN GUM.

Koko:

40 ml

Katso kaikki Avene Hydrance -sarjan tuotteet verkkokaupassamme. Katso myös muut Avene tuotteet.