Avene Dermabsolu Night 40 ml

Tarjous
50,05 €
37,54 €
Tarjous voimassa 01.04.2024 00:00 asti.
Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 36,70 €
Säästät 12,51 €
938,50 € / LITER 1251,25 € / LITER

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 40ml
Tuotenumero (Muu) 9268850

Markkinoija

Pierre Fabre Dermo-Cosmétique Nordic A/S

Avene Dermabsolu Night 40 ml

Avene Dermabsolu Night 40 ml on ravitseva ja miedosti hajustettu yövoide.

Avene Dermabsolu Night 40 ml:

Avene DermAbsolu Night on yövoide, joka kuuluu Avene DermAbsolu -tuotesarjaan. Se on suunniteltu erityisesti aikuiselle iholle, joka on menettänyt kimmoisuuttaan, kiinteyttään ja joustavuuttaan. Avene DermAbsolu Night -voide tarjoaa tehokasta kosteutusta, ravitsemusta ja korjaavaa hoitoa iholle yön aikana. Tässä on joitain ominaisuuksia, jotka liittyvät Avene DermAbsolu Night -voiteeseen:

  1. Ravitseva ja korjaava koostumus: Voiteen rikas ja ravitseva koostumus auttaa palauttamaan ihon kimmoisuutta ja täyteläisyyttä. Se sisältää aktiivisia ainesosia, kuten hyaluronihappoa, joka auttaa kosteuttamaan ihoa ja tasoittamaan juonteita.

  2. Kiinteyttävä vaikutus: Avene DermAbsolu Night -voiteen koostumus sisältää ainutlaatuisen sytokiiniyhdistelmän, joka auttaa kiinteyttämään ihoa ja palauttamaan sen joustavuuden. Se auttaa myös parantamaan ihon elastisuutta ja vähentämään ikääntymisen merkkejä.

  3. Rauhoittavat ominaisuudet: Voide sisältää Avene Thermal Spring -vettä, jolla on rauhoittavia ja antioksidanttisia ominaisuuksia. Se auttaa lievittämään mahdollista ärsytystä ja punoitusta herkällä ihoalueilla.

  4. Yöaikainen korjaava hoito: Avene DermAbsolu Night -voiteen tehokas koostumus toimii yöllä, kun iho on vastaanottavaisin hoitaville ainesosille. Se auttaa vahvistamaan ihon suojakerrosta, edistämään solujen uudistumista ja korjaamaan päivän aikana aiheutuneita vaurioita.

Korjaava yövoide ravitsee ihon syvimpiä kerroksia ja vähentää juonteita. Tehostaa ihon uudistumista yön aikana ja lisää ihon täyteläisyyttä ja hehkua.

Uudistava, ravitseva ja miedosti hajustettu yövoide.

Avene Dermabsolu Night 40 ml käyttö

Levitetään puhdistetulle iholle ennen nukkumaanmenoa.

  1. Puhdista iho huolellisesti ennen Avene DermAbsolu Night -voiteen levittämistä.

  2. Ota pieni määrä voidetta ja levitä sitä kasvojen ja kaulan alueelle.

  3. Hiero varovasti pyörivin liikkein, kunnes voide on imeytynyt ihoon.

  4. Käytä voidetta joka ilta osana yöhoitorutiiniasi.

Avene DermAbsolu Night -voide tarjoaa tehokasta hoitoa ikääntyvälle iholle yöaikana. Se auttaa palauttamaan ihon nuorekkuutta, kimmoisuutta ja kiinteyttä. On suositeltavaa jatkaa tuotteen säännöllistä käyttöä saadaksesi parhaat tulokset.

Avene Dermabsolu Night 40 ml:

Tarkista aina tuotteen ainesosat pakkauksesta ennen käyttöä. 

AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. COCO-CAPRYLATE/CAPRATE. GLYCERIN. BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER (BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER). METHYL GLUCETH-20. DIMETHICONE. BEHENYL ALCOHOL. OCTYLDODECANOL. CETEARYL ALCOHOL. GLYCERYL STEARATE. PEG-100 STEARATE. GLYCERYL LINOLEATE. ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE. AMMONIUM ACRYLOYL DIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER. BAKUCHIOL. SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL (SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL). BENZOIC ACID. CAPRYLYL GLYCOL. CETEARYL GLUCOSIDE. DIMETHICONE CROSSPOLYMER. DISODIUM EDTA. FRAGRANCE (PARFUM). GLYCERYL LINOLENATE. GLYCERYL OLEATE. GLYCERYL PALMITATE. GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL (GLYCINE SOJA OIL). HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL (HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL). HYDROGENATED STARCH HYDROLYSATE. PROPYLENE GLYCOL. SODIUM HYDROXIDE. TOCOPHEROL. TOCOPHERYL GLUCOSIDE. VANILLA TAHITENSIS FRUIT EXTRACT. WATER (AQUA).

Huomioitavaa:

Tarkista aina tuotteen ainesosat pakkauksesta ennen käyttöä.

Avene Dermabsolu Night 40 ml:

40 ml

Tutustu myös muihin Avene Dermabsolu -tuotteisiin.