Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] Toner 200 ml

17,85 €
89,25 € / LITER

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 200ml
Tuotenumero (Muu) 2151280

Markkinoija

Beiersdorf Oy

Kosteuttava kasvovesi kaikille ihotyypeille Hellävarainen ja tehokas kasvovesi, joka kosteuttaa ihoa ja valmistelee sen vastaanottamaan hoitotuotteiden aktiiviset ainesosat. Soveltuu päivittäiseen käyttöön, myös herkälle iholle. - Päivittäiseen käyttöön - Kosteuttaa ja kirkastaa ihoa - Ylläpitää ihon luonnollista kosteustasapainoa



Annostelu:

Käytä kasvovettä aamuin illoin puhdistuksen jälkeen. Kostuta vanulappu kasvovedellä. Pyyhi hellävaroen kasvot, kaula ja dekolteealue vanulapulla.


Käyttötarkoitus:

Kosteuttava kasvovesi

Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] Toner -kasvovesi poistaa hellävaraisesti, mutta tehokkaasti pienetkin puhdistusaineiden tai meikin jäämät iholta.

Alkoholiton kasvovetemme sisältää hyaluronihappoa ja muita luonnollisia, kosteuttavia ainesosia jotka auttavat ihoa säilyttämään kosteustasapainonsa ja jättävät iholle puhtaan ja raikkaan tunteen.

Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] Toner on ihanteellinen kasvovesi kaikille ihotyypeille ja sen on kliinisissä ja dermatologisissa testeissä todistettu soveltuvan myös herkälle iholle.

Kliiniset tutkimukset
Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset ovat osoittaneet, että tuote on erittäin tehokas ja hyvin siedetty myös herkällä iholla.

Ominaisuudet
- hajusteeton
- alkoholiton
- ei sisällä väriaineita
- ei sisällä parabeeneja


Ainesosaluettelo:

Aqua, Dipropylene Glycol, Glyceryl Glucoside, Glycerin, Sodium Hyaluronate, Decyl Glucoside, Sodium Citrate, Citric Acid, Cocamidopropyl Betaine, Trisodium EDTA, Sodium Chloride, 1-2-Hexanediol, Phenoxyethanol



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.