Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Eye SPF 20 15 ml

Tarjous
38,84 €
31,07 €
Tarjous voimassa 01.04.2024 00:00 asti.
Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 23,54 €
Säästät 7,77 €
2071,33 € / LITER 2589,33 € / LITER

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 15ml
Tuotenumero (Muu) 2151546

Markkinoija

Beiersdorf Oy

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Eye SPF 20

Ikääntymisen merkkejä hoitava ja ehkäisevä silmänympärysvoide

Eucerin Hyaluron-Filler Elasticity Eye on silmänympärysvoide, joka on suunniteltu erityisesti ikääntyvälle iholle. Tämä voide tarjoaa useita ominaisuuksia ja hyötyjä:

  1. Kosteuttava vaikutus: Voiteen koostumus sisältää hyaluronihappoa, joka on tehokas kosteuttaja. Se auttaa sitomaan kosteutta ihoon ja pitämään sen kosteutettuna, mikä auttaa vähentämään kuivuuden ja juonteiden näkyvyyttä silmänympärysiholla.

  2. Kiinteyttävä vaikutus: Eucerin Hyaluron-Filler Elasticity Eye sisältää arctiinia, joka on luonnollinen aktiiviaine. Arctiini auttaa vahvistamaan ihon elastisuutta ja kiinteyttämään sitä. Tämä voi auttaa vähentämään silmänympärysalueen löystymistä ja ryppyjen muodostumista.

  3. Silottava vaikutus: Voiteen sisältämät saponiinit auttavat silottamaan ihoa ja vähentämään juonteiden ja ryppyjen näkyvyyttä. Ne auttavat myös ihoa tuntumaan pehmeämmältä ja sileämmältä.

  4. Anti-age-vaikutus: Eucerin Hyaluron-Filler Elasticity Eye on suunniteltu erityisesti vähentämään ikääntymisen merkkejä silmänympärysiholla. Se auttaa parantamaan ihon kimmoisuutta, kiinteyttä ja joustavuutta, mikä voi vähentää ryppyjen, juonteiden ja pienten uurteiden näkyvyyttä.

  5. Sopii herkälle iholle: Voide on oftalmologisesti testattu ja sopii herkälle iholle sekä piilolinssien käyttäjille. Se on hajusteeton ja väriaineeton, mikä vähentää mahdollisia ihoärsytyksiä.

On kuitenkin hyvä huomata, että vaikutukset voivat vaihdella yksilöllisesti, ja on aina suositeltavaa lukea ja noudattaa valmistajan ohjeita tuotteen käytöstä parhaiden tulosten saavuttamiseksi.

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Eye SPF 20 on ikääntymisen merkkejä häivyttävä silmänympärysvoide, joka madaltaa jopa syviä ryppyjä, parantaa ihon kimmoisuutta ja häivyttää tummia silmänalusia.

Ainutlaatuinen koostumus vaikuttaa monipuolisesti ikääntymisen merkkeihin. Eucerinin innovatiivinen yhdistelmä suuri- ja pienimolekyylistä hyaluronihappoa sekä arktiinia – kollageenin muodostumista tehostavaa ainesosaa – madaltaa syviäkin ryppyjä jolloin silmänympärysiho näyttää kiinteämmältä. Tämän ansiosta ilme kirkastuu ja virkistyy näkyvästi.

Voide sisältää myös suojakertoimen SPF 20 ja UVA-suodattimen. Tämä auttaa suojaamaan haitallisilta UV-säteiltä, jotka kiihdyttävät ihon ennenaikaista ikääntymistä. Silmänympärysvoiteemme on hajusteeton, oftalmologisesti testattu, soveltuu piilolinssejä käyttäville eikä se tuki ihohuokosia.

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset – mukaan lukien oftalmologiset testit – ovat osoittaneet tuotteen erittäin hyvän tehon ja siedettävyyden. 

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Eye SPF 20 Käyttö

Ota voidetta pienen herneen kokoinen määrä ja lämmitä sormien välissä. Sen jälkeen levitä voide silmien ympärysiholle. Vältä tuotteen joutumista silmiin.

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Eye SPF 20 Ainesosaluettelo:

Aqua, Glycerin, Hydrogenated Coco-Glycerides, Butyl Methoxydibenzoylmethane, C12-15 Alkyl Benzoate, Cera Alba, Dicaprylyl Carbonate, Butylene Glycol, Behenyl Alcohol, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Ethylhexyl Triazone, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Methylpropanediol, Hydroxypropyl Starch Phosphate, Stearyl Alcohol, Sodium Hyaluronate, Arctium Lappa Fruit Extract, Creatine, 1-Methylhydantoin-2-Imide, Tocopherol, Palmitic Acid, Stearic Acid, Myristic Acid, Arachidic Acid, Oleic Acid, Sodium Stearoyl Glutamate, Sodium Hydroxide, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Lauroyl Lysine, Xanthan Gum, Sodium Chloride, Trisodium EDTA, 1,2-Hexanediol, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Eye SPF 20

Pakkauskoko on 15 ml

Tilaa Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Eye ja muut Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity -tuotteet edullisesti verkkokaupastamme.