Eucerin Anti-Pigment Spot Corrector 5 ml

Tarjous
27,09 €
20,91 €
Tarjous voimassa 01.05.2024 00:00 asti.
Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 20,91 €
Säästät 6,18 €
4182,00 € / LITER 5418,00 € / LITER

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 5ml
Tuotenumero (Muu) 2151728

Markkinoija

Beiersdorf Oy

Eucerin Anti-Pigment Spot Corrector

Häivyttää tehokkaasti tummia läiskiä ja ehkäisee niiden muodostumista

Thiamidolia sisältävä paikallishoito on täsmäratkaisu pienille hyperpigmentoituneille alueille. Ihon sävy näyttää tasaisemmalta.

Eucerin Anti-Pigment Spot Corrector on tahmaamaton geeli, jota levitetään täsmällisesti pienille hyperpigmentoituneille ihoalueille applikaattorin avulla. Se sisältää Thiamidolia, tehokasta ja patentoitua ainesosaa, joka vaikuttaa hyperpigmentaation juurisyyhyn ja vähentää melaniinin tuotantoa. Sen levittämisen on kliinisissä ja dermatologisissa tutkimuksissa todettu häivyttävän tummia läiskiä ja ehkäisevän niiden muodostumista. Ensimmäiset tulokset ovat näkyvissä kahden viikon kuluttua ja ne tulevat säännöllisessä käytössä entistä näkyvämmiksi. Iho näyttää tasaisemmalta.

Eucerin Anti-Pigment Spot Corrector on ihonhoitotuote, joka on suunniteltu vähentämään ihon pigmenttimuutoksia, kuten maksaläiskiä tai melasmaa. Se auttaa tasoittamaan ihon sävyä ja vähentämään näkyviä pigmenttiläiskiä.

Tässä on joitain Eucerin Anti-Pigment Spot Correctorin ominaisuuksia ja tietoa sen käytöstä:

  1. Vaikuttavat aineet: Spot Corrector sisältää tehokkaita vaikuttavia aineita, kuten B-resorcinolia ja glykyrritsiinihappoa. Nämä aineet auttavat vähentämään ihon pigmentaatiota ja ehkäisemään uusien pigmenttimuutosten muodostumista.

  2. Tarkennettu koostumus: Spot Correctorin kevyt koostumus imeytyy nopeasti ihoon eikä jätä rasvaista tai tahmeaa tunnetta. Sitä voi käyttää myös meikin alla.

  3. Käyttöohjeet: Levitä Spot Correctoria suoraan pigmenttimuutoksille tai koko kasvoille, jos haluat tasoittaa ihon sävyä laajemmin. Käytä tuotetta aamuin illoin puhtaalle iholle ennen kosteusvoidetta.

  4. Säännöllinen käyttö: Paras tulos saavutetaan, kun Spot Correctoria käytetään säännöllisesti pitkällä aikavälillä. Yleensä tulokset alkavat näkyä useiden viikkojen tai kuukausien käytön jälkeen.

  5. Aurinkosuoja: Ihon pigmenttimuutokset voivat johtua auringon altistumisesta, joten on tärkeää suojata iho auringolta käyttämällä aurinkosuojavoidetta päivittäin. Käytä aurinkosuojaa yhdessä Spot Correctorin kanssa parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

On kuitenkin tärkeää muistaa, että jokainen iho reagoi tuotteisiin yksilöllisesti, ja tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Jos sinulla on erityisiä iho-ongelmia tai kysymyksiä tuotteen käytöstä, suosittelen ottamaan yhteyttä ihotautilääkäriin tai ammattilaiseen saadaksesi yksilöllistä neuvontaa.

Eucerin Anti-Pigment Spot Corrector käyttö:

Eucerin Anti-Pigment Spot Corrector koostumus

Alcohol Denat, Aqua, Glycerin, Isobutylamido Thiazolyl Resorcinol, Glucosylrutin, Isoquercitrin, Ammonium-Acryloyldimethyltaurate-VP-Copolymer

Koko:

5 ml

Katso kaikki Eucerin Anti-Pigment -tuotteet verkkokaupastamme.