Eucerin Sun Sensitive Protect Kids SPF50+ 150 ml

25,19 €
167,93 € / LITER

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 150ml
Tuotenumero (Muu) 2152320

Markkinoija

Beiersdorf Oy

Aurinkosuojasuihke yli 3-vuotiaille lapsille. Erittäin tehokas ja erittäin vedenkestävä aurinkosuoja. Rauhoittaa herkkää ihoa, sopii myös atooppiselle iholle. Suojaa auringonpolttamilta ja vähentää pitkäaikaisen ihovaurion riskiä. Hajusteeton. Sopii koko perheen aurinkosuojaukseen ja etenkin yli 3-vuotiaille lapsille. Hyödyntää Anti-Stain After Wash -teknologiaa, jonka ansiosta voide ei tahraa vaatteita yhtä helposti kuin monet muut tuotteet. Advanced Spectral Technology: UVA/UVB-suoja ja puolustusjärjestelmä HEVIS-valon kielteisiä vaikutuksia vastaan. Korkealuokkainen aurinkosuojasuihke lapsille – myös vesileikkeihin! Erittäin vedenkestävä, tehokkaasti auringon säteiltä suojaava tuote rauhoittaa ja suojaa lapsen herkkää ihoa ja vähentää pitkäaikaisten ihovaurioiden riskiä. Eucerinin Advanced Spectral -teknologia suojaa tehokkaasti UVA- ja UVB-säteiltä ja puolustaa ihoa HEVIS-valon kielteisiä vaikutuksia vastaan. Tuote tukee myös ihon omaa dna:n korjausmekanismia.



Annostelu:

Levitä runsaasti ennen kuin astut ulos aurinkoon ja lisää säännöllisin väliajoin - erityisesti uimisen, hikoilemisen ja kuivattelun jälkeen - jotta suoja säilyy
Vähäisempi määrä voidetta heikentää myös aurinkosuojaa
Älä viivy auringossa pitkään, vaikka käytätkin aurinkovoidetta
Liika altistus auringolle on uhka terveydelle
Pidä vauvat poissa suorasta auringonpaisteesta
Vältä tuotteen joutumista silmiin
Anna tuotteen imeytyä kokonaan ja vältä suoraa kosketusta tekstiileihin ja koviin pintoihin värjäytymien ehkäisemiseks


Käyttötarkoitus:

Eucerin Sensitive Protect Kids Sun Spray SPF50+ on lapsille tarkoitettu aurinkosuojasuihke, joka rauhoittaa ihoa ja suojaa sitä auringonpolttamilta ja pitkäaikaisilta auringonvalon aiheuttamilta ihovaurioilta. Advanced Spectral -teknologia yhdistää kattavat ja fotostabillit UVA- ja UVB-suodattimet (1), jotka suojaavat tehokkaasti UV-säteilyltä, ja Licochalcone A -ainesosan, joka neutraloi UV-säteilyn ja HEVIS-valon synnyttämiä vapaita radikaaleja.

Tuote sisältää myös glysyrritsiinihappoa, joka tukee ihon omaa dna:n korjausmekanismia. Eucerin Sensitive Protect Kids Sun Spray SPF50+ on hajusteeton, erittäin vedenkestävä ja hyödyntää Eucerinin Anti-Stain After Wash -teknologiaa.

Eucerin Sensitive Protect Kids Sun Spray SPF50+ -tuotteen on kliinisissä ja dermatologisissa tutkimuksissa todettu sopivan lasten herkälle, myös atooppiselle iholle. Se sopii kolmevuotiaille ja tätä vanhemmille lapsille.


Ainesosaluettelo:

Aqua, Alcohol Denat, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Triazone, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Isopropyl Palmitate, C12-15 Alkyl Benzoate, Dibutyl Adipate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Glyceryl Stearate, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Glycerin, Microcrystalline Cellulose, Cellulose Gum, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Glycyrrhetinic Acid, Xanthan Gum...(Ainesosaluettelo jatkuu Muut tiedot -kohdassa)



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.