Widmer Day Cream UV 50 50 ml

33,25 €
665,00 € / LITER

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 50ml
Tuotenumero (Muu) 8221675

Markkinoija

Oy TransMeri Ab

Widmer Day Cream UV 50 50 ml

Louis Widmer Day Cream UV 50 erittäin korkean suojakertoimen sisältävä päivävoide kaikille ihotyypeille.  Louis Widmer Day Cream UV50 50 ml on etenkin ikääntyvälle iholle sopiva päivävoide.

Louis Widmer Day Cream UV50 ominaisuudet

Louis Widmer Day Cream UV50 on korkean suojakertoimen päivävoide, joka tarjoaa tehokkaan suojan iholle auringon haitallisilta UV-säteiltä. Tässä on joitain Day Cream UV50:n ominaisuuksia ja käyttöohjeita:

Ominaisuudet:

  1. Korkea suojakerroin: Louis Widmer Day Cream UV50 sisältää erittäin korkean suojakertoimen, joka auttaa suojaamaan ihoa sekä UVA- että UVB-säteiltä. Tämä auttaa ehkäisemään auringon aiheuttamia vaurioita, palamista ja ihon vanhenemista.

  2. Laaja-spektrinen suoja: Louis Widmer Day Cream UV50 tarjoaa laaja-spektrisen suojan, joka tarkoittaa, että se suojaa sekä UVA- että UVB-säteilyltä. UVA-säteet aiheuttavat ennenaikaista ikääntymistä ja UVB-säteet aiheuttavat palamista. Laaja-spektrinen suoja auttaa pitämään ihon terveenä ja suojattuna.

  3. Kosteuttava ja hoitava vaikutus: Voiteen kosteuttavat ainesosat, kuten hyaluronihappo ja glyseriini, auttavat ylläpitämään ihon kosteustasapainoa ja pehmeyttä. Samalla se tarjoaa hoitavia vaikutuksia iholle.

  4. Antioksidanttinen suojakerros: Day Cream UV50 sisältää antioksidantteja, kuten E-vitamiinia, jotka auttavat suojaamaan ihoa vapailta radikaaleilta ja ympäristön haittavaikutuksilta.

  5. Sopii useimmille ihotyypeille: Louis Widmer Day Cream UV50 sopii monenlaisille ihotyypeille, mutta erityisesti se sopii herkälle iholle, joka tarvitsee lisääntynyttä suojaa auringolta.

Käyttöohjeet:

  1. Puhdista kasvot huolellisesti ennen Louis Widmer Day Cream UV50 -voiteen käyttöä.

  2. Levitä voide tasaisesti kasvojen, kaulan ja dekolteen alueelle. Vältä voiteen joutumista silmiin.

  3. Hiero voide kevyesti ihoon, kunnes se imeytyy kokonaan.

  4. Käytä Louis Widmer Day Cream UV50 -voidetta aamuisin ennen altistumista auringolle. Voit käyttää sitä päivittäisenä päivävoiteena tai yhdistää sen muihin ihonhoitotuotteisiin tarpeidesi mukaan.

  5. Muista uusia voiteen käyttö säännöllisesti, erityisesti jos hikoilet tai altistut veden vaikutukselle.

Louis Widmer Day Cream UV50 tarjoaa erittäin korkean suojan auringon UV-säteitä vastaan, mutta on silti hyvä noudattaa muita aurinkosuojakäytäntöjä, kuten välttää suoraa auringonvaloa keskipäivän aikaan ja käyttää suojavaatetusta ja aurinkolasit tarvittaessa.

Louis Widmer Day Cream UV 50 käyttö

Aamulla iholle voidaan ensin levittää seerumi ja sen jälkeen Widmer päivävoide UV50. Ennen auringolle altistumista voiteen tulee imeytyä ihoon, jotta suojakerroin toimii optimaalisesti. Päivävoiteessa on ihana, vaaleanpunainen väri, joka tuo kasvoille raikkautta. Voiteen koostumus tuntuu silkkiseltä ja kermaiselta. Päivävoiden on vegaaninen. Suojakerroin 50 (erittäin korkea suoja). 

Louis Widmer päivävoiteesta on myös hajusteeton koostumus. Kaikki Widmer-tuotteet löytyvät verkkokauppamme valikomista.