Widmer Extrait Liposomal Hajusteeton 30 ml

51,16 €
1705,33 € / LITER

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 30ml
Tuotenumero (Muu) 8221560

Markkinoija

Oy TransMeri Ab

Louis Widmer Extrait Liposomal hajusteeton 30 ml

Louis Widmer Extrailt Liposomal tuotteen omainaisuuksia

Louis Widmer Extrait liposomal on tehokas ja suosittu tuote, joka tarjoaa monia hyödyllisiä ominaisuuksia. Tässä on joitain tuotteen ominaisuuksia ja käyttötarkoituksia:

  1. Anti-age-vaikutus: Louis Widmer Extrait liposomal sisältää aktiivisia ainesosia, kuten  hyaluronihappoa, jotka auttavat vähentämään ikääntymisen merkkejä. Se edistää ihon elastisuutta ja kiinteyttä, samalla kun se tasoittaa hienoja juonteita ja ryppyjä.

  2. Intensiivinen kosteutus: Tuotteen liposomit auttavat kuljettamaan kosteuttavia ainesosia syvälle ihon kerroksiin. Louis Widmer Extrait liposomal tarjoaa intensiivistä kosteutusta ja auttaa ylläpitämään ihon kosteustasapainoa. Se sopii erityisen hyvin kuivalle ja kosteutta kaipaavalle iholle.

  3. Antioksidanttinen suoja: antioksidantit auttavat suojaamaan ihoa vapailta radikaaleilta ja ympäristön haitallisilta tekijöiltä. Ne auttavat ehkäisemään ennenaikaista ikääntymistä ja ylläpitävät ihon terveen näköistä ulkonäköä.

  4. Rauhoittava ja vahvistava vaikutus: Louis Widmer Extrait liposomal sisältää ainesoia, jotka rauhoittavat ja vahvistavat ihoa. Nämä ainesosat auttavat vähentämään ärsytystä, punoitusta ja tulehdusta, jättäen ihon pehmeäksi ja miellyttäväksi.

Louis Widmer Extrail Liposomal koostumus

Aqua, Glycerin, Phenoxyethanol, Butylene Glycol, Lecithin, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Collagen Amino Acids, Ethylhexylglycerin, Sodium Hyaluronate, Sodium Hydroxide, Carbomer, Coco-Glucoside, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tetrapeptide-7. (FVN100019.0005)

Verkkokauppamme valikoimista löytyy myös kaikki muut Louis Widmer -sarjan tuotteet.