Widmer Eye Contour Cream Hajusteeton 30 ml

35,78 €
1192,67 € / LITER

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 30ml
Tuotenumero (Muu) 8221556

Markkinoija

Oy TransMeri Ab

Widmer Silmänympärysvoide Eye Contour Cream hajusteeton 30 ml

Widmer Eye Contour Cream silmänympärysvoide on herkälle iholle kehitetty anti-ageing-voide. Se on Widmer-sarjan yksi suosituimmista tuotteista. Widmer silmänympärysvoide on saatavana vain apteekista ja apteekin verkkokaupasta.

Widmer Silmänympärysvoide - ominaisuudet

Widmer silmänympärysvoide on koostumukseltaan täyteläinen ja se sisältää runsaasti aktiiviaineita. Widmer silmänympärysvoide:

  • uudistaa silmänympäryksen ihoa tehokkaasti
  • silottaa silmänympäryksen juonteita
  • sopii herkille ja ärtyneille silmänympäryksen iholle
  • kosteuttaa ihoa
  • suojaa silmänympärysihoa
  • hoitaa ihoa silmien ympärillä
  • Widmer silmänymnpärysvoidetta voi käyttää myös arpien hoitoon

Mitä kannattaa huomioida silmänympärysvoiteen valinnassa

Tärkeät ominaisuudet silmänympärysvoiteelle voivat vaihdella hieman henkilökohtaisista tarpeista riippuen, mutta tässä on muutamia yleisesti tärkeitä ominaisuuksia:

  1. Kosteuttavat ainesosat: Silmänympärysiho on erittäin ohutta ja herkkää aluetta, joka voi helposti kuivua. Hyvä silmänympärysvoide sisältää kosteuttavia ainesosia, kuten glyseriiniä, hyaluronihappoa tai aloe veraa, jotka auttavat säilyttämään ihon kosteustasapainon. Widmer Eye Contour silmämympärysvoiden sisältää glyseriiniä.

  2. Anti-age-ominaisuudet: Silmänympärysiho voi olla altis ikääntymisen merkeille, kuten hienoille juonteille, ryppyille ja tummille silmänalusille. Tehokas silmänympärysvoide sisältää antioksidantteja, kuten C-vitamiinia tai E-vitamiinia, sekä retinolia tai peptidien kaltaisia ainesosia, jotka voivat auttaa vähentämään ikääntymisen merkkejä ja parantamaan ihon elastisuutta. Widmer Eye Contour silmänympärysvoide sisältää A-vitamiini johdosta.

  3. Silmänympärysihoa hoitavat ainesosat: Silmänympärysiho tarvitsee erityistä hoitoa, joten hyvä silmänympärysvoide sisältää ainesosia, jotka ovat rauhoittavia ja hoitavia. Esimerkkejä tällaisista ainesosista ovat kamomilla, vihreä tee, kofeiini tai ruusunmarjaöljy. Nämä ainesosat voivat auttaa vähentämään turvotusta, rauhoittamaan ärtynyttä ihoa ja parantamaan ihon kuntoa.

  4. Tuoksettoman tai miedon tuoksun: Silmänympärysiho on herkkä alue, joten on suositeltavaa valita tuoksuton tai miedosti tuoksuva silmänympärysvoide. Vahvat hajusteet voivat ärsyttää ihoa tai aiheuttaa allergisia reaktioita. Louis Widmer Eye Contour voiteesta löytyy sekä hajustettu että hajusteeton koostumus.

  5. Allergiatestattu ja ihoystävällinen: Tärkeää on valita silmänympärysvoide, joka on allergiatestattu ja ihoystävällinen. Tämä auttaa välttämään ärsytystä ja mahdollisia allergisia reaktioita herkällä silmänympärysiholla.

On myös hyvä muistaa, että jokaisen iho on yksilöllinen, joten paras silmänympärysvoide voi vaihdella henkilökohtaisesti. On suositeltavaa kokeilla erilaisia tuotteita ja kuunnella omaa ihoa löytääkseen sopivan silmänympärysvoiteen.

Widmer Silmänympärysvoide - koostumus

Vesi, Ethylhexyl Isostearate, Isohexadecane, Isopropyl Palmitate, Oleyl Erucate, Propylene Glycol, Pantenoli, Decyl Oleate, Polyglyceryl-3 Ricinoleate, Sorbitan Isostearate, Nestemäinen parafiini, Sorbitoli, Glycerin, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Paraffin, Magnesium Sulfate, Cera Microcristallina, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Retinyl Palmitate, Ethylhexylglycerin, Tocopherol, Collagen Amino Acids, Magnesiumstearaatti, Pantolactone. (FVN100044.0019)

Widmer Silmänympärysvoiteet - kaksi vaihtoehtoa

Widmer Silmänynympärysvoiteesta, kuten monista muistakin Louis Widmerin tuoteista, on saatavana sekä hajustettu että hajusteeton versio. Kaikki Widmer tuotteet löydät edullisesti verkkokaupastamme. Tuotteet ovat sveitsiläisen Luis Widmerin kehittämiä ja valmistamia yhteistyössä ihotautulääkäreiden ja klinikoiden kanssa. Voidemaisen silmänympärysvoiteen lisäksi verkkoaupastamme on saatavana Luis Widmer silmänympärysgeeli.  Se on koostumukseltaan kevyempi kuin voide.