Widmer Eye Contour Gel Hajusteeton 15 ml

30,08 €
2005,33 € / LITER

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 15ml
Tuotenumero (Muu) 8221682

Markkinoija

Oy TransMeri Ab

Louis Widmer Silmänympärysgeeli - Eye Contour Gel Hajusteeton 15 ml

Louis Widmer Silmänympärysgeeli eli Eye Contour Gel on liposomigeeli, joka on kehitetty erityisesti herkälle silmänympärysalueelle. Widmer silmänympärysgeeli on kehitetty sveitsiläisen Widmerin laboratoriossa yhdessä ihon asintuntijoiden kanssa. Widmer-sarjan tuotteet ovat olleet kymmeniä vuosia suomalaisten apteekkien valikomissa ja ne ovat saavuttaneet vankan ja uskollisen asiakaskunnan. Widmer tuotteita on saatavana vain apteekista.

Widmer Silmänympärysgeelin käyttö

Widmer Silmänympärysgeeli eli Eye Contour Gel tuotetta suositellaan laitettavaksi erityisesti aamulla. Se sopii erinomaisesti silmämeikin alle. Widmer Silmänympärysgeeli:

  1. Kosteuttaa
  2. Rauhoittaa
  3. Kiinteyttää
  4. Raikastaa
  5. Häivyttää ryppyjä

Widmer silmänympärysgeeli soveltuu käytettäväksi myös liikkuvalle silmäluomelle. Geeli sisältää vitamiineja, jotka on kapseloitu liposomeihin. Tuote estää ihon ennenaikaista vanhenemista.

Widmer Silmänympärysgeelin koostumus:

Vesi Glycerin, Coco-Caprylate/Caprate, Propylene Glycol, Panthenol, Silica, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Polysorbate 80, Sorbitol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Xanthan Gum, Polyacrylamide, Caprylic/Capric Triglyceride, Lecithin, C13-14 Isoparaffin, Sodium Hydroxide, Ethylhexylglycerin, Alcohol, Disodium EDTA, Glycyrrhetinic Acid, Sodium Hyaluronate, Retinyl Palmitate, Collagen Amino Acids, Laureth-7, Pantolactone. (FVN100001.0006)

Tutustu myös muihin Widmerin silmänympärystuotteisiin.