Luonkos INFINITY öljypuhdistuskakku kasvoille 60 ml

Tarjous
37,70 €
30,16 €
Tarjous voimassa 01.04.2024 00:00 asti.
Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 28,28 €
Säästät 7,54 €
502,67 € / LITER 628,33 € / LITER

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 60ml
Tuotenumero (Muu) 9293941

Markkinoija

Luonkos Finland Oy Ltd

Infinity – metsämikrobiuute– kaikki ihotyypit INFINITY Luonkos-öljypuhdistuskakku on monipuolinen 4-in-1-tuote, joka puhdistaa ihon, poistaa meikin sekä tasapainottaa ja hoitaa ihoasi. Kakku sisältää Suomessa kehitettyä Reconnecting Nature™ -mikrobiuutetta, joka tukee ja vahvistaa tutkitusti elimistön immuunijärjestelmää sekä edistää ihmisten yhteyttä luontoon. Infinity-öljypuhdistuskakkuun ei ole lisätty tuoksuja, joten se sopii myös herkkäihoisille ja tuoksuyliherkille. Puhdistuskakku sisältää runsaasti ihollesi tärkeitä antioksidantteja, superfoodeja, vitamiineja sekä rasvahappoja. Kaikille ihotyypeille suunniteltu 100-prosenttisen luonnollinen, vegaaninen ja säilöntäaineeton Infinity poistaa myös vedenkestävän meikin lempeästi ja tehokkaasti. Tuotteen päivittäinen käyttö tasapainottaa ihoa ja parantaa ihon kosteustasapainoa. Epäpuhtaudet voivat aluksi poistua ihosta aktiivisemmin, mutta ihosi rauhoittuu saavutettuaan luonnollisen tasapainonsa. Kakku on tehty käsin, joten sen väris



Annostelu:

Käyttöohje:
Käsittele puhdistuskakkua aina puhtain ja kuivin käsin. Hiero kakkua lämpimien käsiesi välissä ja levitä siitä irtoava öljy kasvoille kuivalle iholle. Hiero kasvoja pyörivin liikkein, kunnes öljy liuottaa meikin tai kasvoille kertyneen lian. Pyyhi lopuksi kasvosi lämpimässä vedessä kastellulla kasvosienellä tai -liinalla. Toista tarvittaessa.


Käyttötarkoitus:

Kaikille ihotyypeille suunniteltu 100-prosenttisen luonnollinen, vegaaninen ja säilöntäaineeton Infinity poistaa myös vedenkestävän meikin lempeästi ja tehokkaasti.


Raskaus ja imetys:

Konsultoi lääkäriäsi aina ennen tuotteiden käyttöä. Osa tuotteista sisältää eteerisiä öljyjä, jotka mainittu tuoteselosteessa.


Huomioitavaa:

Säilytettävä alle 25C.


Ainesosaluettelo:

Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter**, Cocos Nucifera (Coconut) Oil**, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Olive Squalane, Hippophae Rhamnoides (Sea Buckthorn) Berry Oil, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil**, Humus Extract, Tocopherol (Vitamin E), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Camelina Sativa (Camelina) Seed Oil, Betaine
**Organic ingredients



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.