Luonkos VITALITY metsävartalokakku 60 ml

Tarjous
32,30 €
25,84 €
Tarjous voimassa 01.05.2024 00:00 asti.
Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 24,22 €
Säästät 6,46 €
430,67 € / LITER 538,33 € / LITER

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 60ml
Tuotenumero (Muu) 9293985

Markkinoija

Luonkos Finland Oy Ltd

VITALITY Kaikille ihotyypeille Luonnollista bakteeriflooraa tukeva vartaöljylokakku Vitality-vartaloöljykakku on innovatiivinen ihoa hoitava ja pehmentävä tuote, joka tuo metsäluonnon terveysvaikutuksia ihollesi. Kakku sisältää Suomessa kehitettyä Reconnecting Nature™ -mikrobiuutetta, joka tukee ja vahvistaa tutkitusti elimistön immuunijärjestelmää sekä edistää ihmisten yhteyttä luontoon. Vitality-vartaloöljykakku sisältää runsaasti ihollesi tärkeitä antioksidantteja, superfoodeja, vitamiineja sekä rasvahappoja. Vitality-vartalokakkuun ei ole lisätty tuoksuja, joten se sopii myös herkkäihoisille, tuoksuyliherkille, pienille lapsille ja vauvoille. Reconnecting Nature™ on kuin sisätiloihin tuotu ihana metsäkylpy. Käytä tuotetta päivittäin – saat monipuolisen luontoaltistuksen. Käytä vain terveelle iholle. Älä levitä haavoille tai ihottumalle. Pienellä osalla imeväisiä ilmenee väistämättä atopian ja / tai allergisen sairauden oireita ensimmäisen vuoden aikana. Jos tällaisia oireita ilme



Annostelu:

Käyttöohje:
Hiero vartaloöljykakkua puhtaiden, kuivien käsiesi välissä ja levitä kakusta sulava öljy ihollesi. Parhaan tuloksen saat, kun käytät kakkua heti suihkun jälkeen pyyhekuivalle iholle. Tällöin se sitoo moninkertaisen määrän kosteutta ihoosi. Anna öljyn imeytyä ihoon hetken aikaa ennen kuin pukeudut tai menet vuoteeseen. Kakku on todella riittoisa, joten ohut kerros riittää.


Käyttötarkoitus:

Vitality-vartaloöljykakku on innovatiivinen ihoa hoitava ja pehmentävä tuote, joka tuo metsäluonnon terveysvaikutuksia ihollesi. Kakku sisältää Suomessa kehitettyä Reconnecting Nature™ -mikrobiuutetta, joka tukee ja vahvistaa tutkitusti elimistön immuunijärjestelmää sekä edistää ihmisten yhteyttä luontoon.


Raskaus ja imetys:

Konsultoi lääkäriäsi aina ennen tuotteiden käyttöä. Osa tuotteista sisältää eteerisiä öljyjä, jotka mainittu tuoteselosteessa.


Huomioitavaa:

Säilytettävä alle 25C.


Ainesosaluettelo:

Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter**, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Hydrogenated Simmondsia Chinensis Seed Oil (Jojoba Wax)**, Olive Squalane, Humus Extract, Avena Sativa (Oat) Kernel Oil, Tocopherol (Vitamin E), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Hordeum Vulgare (Barley) Starch, Betaine
**Organic ingredients



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.