Floridral vadelma annosjauhe 6x6,8 g

16,03 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 6 × 6g
Tuotenumero (Muu) 9238677

Markkinoija

Sabora Pharma Oy

FLORIDRAL® on nestetasapainon tukemiseen tarkoitettu glukoosi-elektrolyyttiliuos, johon on lisätty Lactobacillus rhamnosus GG – maitohappobakteereja. Maitohappobakteerit normalisoivat ja tasapainottavat suoliston luontaista bakteerikantaa.



Annostelu:

Liuoksen valmistus ja antotapa: Liuota molempien annospussien sisältö 2 dl:aan vettä. Annostus pakkauselosteen painotaulukon tai lääkärin ohjeen mukaan.


Käyttötarkoitus:

FLORIDRAL® on nestetasapainon tukemiseen tarkoitettu glukoosi-elektrolyyttiliuos, johon on lisätty Lactobacillus rhamnosus GG – maitohappobakteereja. Maitohappobakteerit normalisoivat ja tasapainottavat suoliston luontaista bakteerikantaa. Tuote soveltuu kaikenikäisille, mutta alle 6 kk ikäisille tai alle 8 kg:n painoisille lapsille annostellaan ainoastaan lääkärin ohjeiden mukaan.


Huomioitavaa:

Valmiste säilyy pakkauksessa merkittyyn viimeiseen käyttöpäivämäärään asti, kun pakkaus on vahingoittumaton ja säilytyslämpötila on oikea. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville eikä näkyville.


Ainesosaluettelo:

Valmistusaineet (annospussi A + annospussi B): Glukoosi, maltodekstriini, natriumsitraatti,
kaliumkloridi, natriumkloridi, vadelma-aromi, makeutusaine (sukraloosi/E955), Lactobacillus
rhamnosus GG (ATCC 53103). Maltodekstriini on peräisin maissista.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.