Apteq pulssioksimetri 1 kpl

58,00 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 1kpl
Tuotenumero (Muu) 9238028

Markkinoija

Fennogate Finland Oy

Mikä on PULSSIOKSIMETRI ?

Pulssioksimetri on lääketieteellinen laite, jota käytetään veren happisaturaation (SpO2) ja sykkeen mittaukseen. Se on yleisesti käytetty terveydenhuollon väline, erityisesti sairaaloissa, klinikoilla ja kotikäytössä. Pulssioksimetri mittaa epäinvasiivisesti veren happisaturaatiota, joka on prosenttiosuus veressä olevasta hemoglobiinista (hapen kuljettava aine) suhteessa siihen määrään, joka voisi teoriassa kuljettaa happea. Tämä mittaus tarjoaa arvokasta tietoa kehon hapensaannista.

Pulssioksimetri toimii tyypillisesti siten, että se kiinnitetään esimerkiksi sormeen, korvalehteen tai varpaaseen. Laite käyttää infrapuna- ja valosensoreita mittaamaan valon absorboitumista veren läpi. Tämä perustuu siihen, että happipitoisen hemoglobiinin ja hapettoman hemoglobiinin valonsäteiden absorptiossa on eroja. Laitteisto laskee näiden erojen perusteella veren happisaturaation ja pulssin.

Pulssioksimetrit ovat erityisen hyödyllisiä tilanteissa, joissa on tarpeen seurata potilaan tilaa, kuten leikkausten aikana, heräämössä, teho-osastolla tai kotona hengityssairauksia sairastavien ihmisten valvonnassa. Jos happisaturaatio laskee liian alhaiseksi, se voi viitata hapenpuutteeseen elimistössä, mikä voi olla merkki vakavasta terveysongelmasta. Pulssioksimetrit ovatkin tärkeitä välineitä hengityselinten häiriöiden ja muiden sairauksien diagnosoinnissa ja hoidossa.

On tärkeää huomata, että vaikka pulssioksimetrit ovat käteviä ja hyödyllisiä mittauslaitteita, niiden tuloksia ei tulisi käyttää yksinään diagnoosin tekemiseen. Jos sinulla on terveyteen liittyviä huolenaiheita, ota yhteys terveydenhuollon ammattilaiseen, joka voi tulkita mittauksia ja tarvittaessa suorittaa muita diagnostisia toimenpiteitä.

Apteq Pulssioksimetri

Apteq pulssioksimetri on veren happisaturaation (SpO2) mittaamiseen tarkoitettu laite, joka mittaa pulssin ja veressä olevan hapen määrän tarkasti ja ilman kivuliaita toimenpiteitä sormen päästä.

Tuote soveltuu happisaturaation ja pulssin seurantaan esim. kotona, matkalla, sairaalassa, ensihoidossa ja laitoshoidossa kaikille yli 4-vuotiaille ja 15kg painaville henkilöille. Pulssioksimetri on myös erinomainen apuväline esim. kuntoilijoille ja urheilijoille, jotka voivat tehostaa harjoitteluaan seuraamalla veren happisaturaatiota. Lisäksi esim. ohuessa ilmanalassa matkailevat henkilöt hyötyvät reaaliaikaisesta happisaturaation seurannasta.

Käyttötarkoitus:

Pulssin ja happisaturaation seurantaan sormen päästä.

Sisältö:

Paristot (2xAAA), kantohihna, silikonisuojus, säilytyslaukku ja käyttöohje.

Tekniset tiedot:
  • Helppokäyttöinen ja kivuton
  • Kevyt ja pienikokoinen
  • Alhainen virrankulutus
  • Automaattinen virransammutus
  • Selkeä LED-näyttö
  • Happisaturaation mittausalue 0% - 100%. Tarkkuus 70%-100% ± 2%.
  • Pulssin mittausalue 30bpm – 250bpm. Tarkkuus ± 2
Lue lisää pulssioksimetrista Apteqin sivuilta.