Lierac Demaquillant Exfoliating scrub – kuoriva naamio

22,90 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 75 ml
Tuotenumero (Muu) LC1001051AA

Lierac Le Masque Gommant -kuoriva kasvonaamio poistaa epäpuhtauksia, tasoittaa ihoa ja palauttaa iholle sen luonnollista hehkua. 98% luonnollisista ainesosista muodostettu koostumus ja sen ainutlaatuinen, prebiootteja sisältävä Marine Prebiotic Complex -yhdistelmä tukee ja vahvistaa ihon omaa mikrobiomia samalla kun kaoliinisavi puhdistaa ihoa. Naamion kermainen koostumus on miellyttävä käyttää ja lopputuloksena iho on pehmeä, tasainen ja kuulas.Tuotetta voidaan käyttää sekä kuorintana että kasvonaamiona. Soveltuu kaikille ihotyypeille. Dermatologisesti testattu, vegaaninen.

Käyttö:

Levitä kasvoille 1-2 kertaa viikossa. Vältä silmänympärysihoa. Kuorintana käytettäessä, hiero kosteille kasvoille ja huuhtele vedellä. Naamiona käyttäessä levitä kasvoille, anna vaikuttaa 5 minuuttia ja huuhtele vedellä.

Ainesosat:

Aqua (water), glycerin, caprylic/capric triglyceride, kaolin, arachidyl alcohol, perlite, behenyl alcohol, Bambusa arundinacea stem extract, cetearyl alcohol, CI77891 / titanium dioxide, ammonium acryloyldimethyltaurate/VP copolymer, arachidyl glucoside, sodium polyacrylate, parfum (fragrance), chlorphenesin, ethylhexylglycerin, Helianthus annuus (sunflower) seed oil, maris aqua (sea water), tocopherol, citric acid, phenethyl alcohol, Laminaria digitata extract, Chlorella vulgaris extract, saccharide isomerate, Alkanna tinctoria root extract, 4094A.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.