Louis Widmer EYE CONTOUR

LOUIS WIDMER EYE CONTOUR SILMÄNYMPÄRYSVOIDE

Louis Widmer Eye Contour Cream –silmänympärysvoide on sarjan ehdoton suosikki. Voidetta käytetään säännöllisesti iltaisin. Silmänympärysvoidetta kannattaa käyttää aine, kun iho vaikuttaa väsyneeltä tai kuivalta. Sitä voidaan käyttää myös naamiona. Widmer Eye Contour Cream -silmänympärysvoiteen ominaisuuksia ovat:


 1. Louis Widmer Eye Contour on tehokas ja monikäyttöinen anti-ageing-voide
 2. Koostumus on täyteläinen
 3. Voide uudistaa ihoa tehokkaasti
 4. Louis Widmer Eye Contour silottaa juonteita
 5. Lisäksi voide kosteuttaa, hoitaa ja suojaa
 6. Voide sisältää paljon aktiiviaineita
 7. Sopii kaulan ja kasvojen tehovoiteeksi sekä naamioksi normaalille ja kuivalle iholle
 8. Voide sopii myös arpiin


Louis Widmer Eye Contour tuotteiden ominaisuuksia

Louis Widmer Eye Contour -sarja on suunniteltu erityisesti herkälle silmänympärysiholle ja tarjoaa monia hyödyllisiä ominaisuuksia. Tässä on joitain yleisiä ominaisuuksia, jotka ovat tyypillisiä Louis Widmer Eye Contour -tuotteille:

 1. Kosteuttavat ja hoitavat ominaisuudet: Louis Widmer Eye Contour -tuotteet tarjoavat tehokasta kosteutusta ja hoitoa silmänympärysiholle. Ne sisältävät kosteuttavia ainesosia, kuten hyaluronihappoa ja glyseriiniä, jotka auttavat säilyttämään ihon kosteustasapainon ja estävät ihon kuivumista.
 2. Rauhoittavat ja vahvistavat ainesosat: Louis Widmer Eye Contour -tuotteissa käytetään usein rauhoittavia ainesosia, kuten bisabololia ja pantenolia, jotka auttavat vähentämään silmänympärysihon ärsytystä ja punoitusta. Nämä ainesosat myös vahvistavat ihoa ja parantavat sen suojaavia ominaisuuksia.
 3. Tummuuksien ja turvotuksen vähentäminen: Jotkut Louis Widmer Eye Contour -tuotteet on suunniteltu erityisesti vähentämään tummuuksia ja turvotusta silmänympäryksillä. Ne sisältävät ainesosia, kuten kofeiinia tai vihreää teetä, jotka voivat auttaa stimuloimaan verenkiertoa ja vähentämään turvotusta, mikä voi parantaa silmänympärysihon ulkonäköä.
 4. Anti-age-vaikutukset: Eye Contour -sarjassa on myös tuotteita, jotka tarjoavat anti-age-vaikutuksia silmänympärysiholle. Ne sisältävät antioksidantteja, kuten C-vitamiinia ja E-vitamiinia, sekä peptidien kaltaisia ainesosia, jotka voivat auttaa vähentämään ikääntymisen merkkejä, kuten hienoja juonteita ja ryppyjä.
 5. Hellävarainen koostumus: Louis Widmerin Eye Contour -tuotteet on suunniteltu erityisesti herkälle silmänympärysiholle, joten niiden koostumus on hellävarainen ja ärsyttämätön. Ne ovat usein tuoksuttomia ja dermatologisesti testattuja, jotta ne sopisivat herkimmällekin iholle.On kuitenkin tärkeää huomata, että tarkat ominaisuudet ja käyttötarkoitukset voivat vaihdella tuotteiden välillä. Jokainen Eye Contour -tuote on suunniteltu vastaamaan tiettyjä silmänympärysihon tarpeita, joten on hyvä tarkastella tuotteiden etikettejä ja tuotetietoja saadaksesi tarkempaa tietoa kunkin tuotteen ominaisuuksista.

Louis Widmer silmänympärysvoiteet

Louis Widmer tarjoaa myös erilaisia silmänympärysvoiteita, jotka on suunniteltu herkälle silmänympärysiholle. Nämä voiteet auttavat kosteuttamaan, rauhoittamaan ja hoitamaan herkkää silmänympärysihoa sekä vähentämään ikääntymisen merkkejä, kuten ryppyjä ja tummia silmänalusia. Tässä on muutamia esimerkkejä Louis Widmerin silmänympärysvoiteista:

 1. Louis Widmer Eye Contour Cream: Tämä silmänympärysvoide on kehitetty erityisesti herkälle ja kuivalle iholle. Se kosteuttaa ja ravitsee silmänympärysihoa samalla vähentäen ryppyjä ja juonteita. Voide auttaa myös vähentämään turvotusta ja tummia silmänalusia.
 2. Louis Widmer Skin Appeal Lipo Sol Mousse: Tämä silmänympärysvoide on suunniteltu rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle. Se auttaa tasapainottamaan talintuotantoa ja ehkäisemään tukkeutuneita ihohuokosia silmänympärysiholla. Voide auttaa myös rauhoittamaan ja vähentämään tulehduksia.
 3. Louis Widmer Eye Gel: Tämä kevyt silmänympärysgeeli sopii kaikille ihotyypeille. Se tarjoaa kosteutusta ja virkistystä silmänympärysiholle. Geelin koostumus auttaa vähentämään turvotusta ja väsymyksen merkkejä silmien ympärillä.
 4. Eye Wrinkle Cream: Tämä silmänympärysvoide on suunniteltu erityisesti ikääntyvälle iholle. Se sisältää aktiivisia ainesosia, kuten hyaluronihappoa ja retinolia, jotka auttavat vähentämään ryppyjä ja juonteita. Voide tekee silmänympärysihosta kiinteämmän ja elastisemman.

Louis Widmerin silmänympärysvoiteet on kehitetty herkän silmänympärysihon erityistarpeita silmällä pitäen. Suosittelen tutustumaan tuotekuvauksiin ja valitsemaan tuotteen omalle ihotyypille sopivaksi. Muista myös konsultoida tarvittaessa ihotautilääkäriä tai kosmetologin kanssa, jos sinulla on erityisiä ihonhoitotarpeita tai herkkyyksiä.

Hyvän silmänympärysvoiteen ominaisuuksia

Silmänympärysiho on erittäin herkkä ja ohut ihoalue, joka ympäröi silmiä. Se on altis ikääntymisen merkeille, kuten ryppyjen, juonteiden, turvotuksen ja tummien silmänalusten muodostumiselle. Silmänympärysiho on myös alttiimpi kuivumiselle ja ärsytykselle verrattuna muihin kasvojen alueisiin.

Silmänympärysiho eroaa muusta kasvojen ihosta monin tavoin. Se on ohuempaa ja herkempää, koska siinä on vähemmän rasva- ja kollageenisoluja. Silmien ympärillä ei myöskään ole rasvaa tai lihaksia, jotka tarjoaisivat lisätukea iholle. Tämän vuoksi silmänympärysiho vaatii erityistä hoitoa ja suojaa.

Hyvä silmänympärysihon hoito sisältää seuraavat tekijät:

 1. Kosteuttaminen: Käytä kosteuttavia silmänympärysvoiteita tai -voiteita, jotka auttavat säilyttämään ihon kosteustasapainon ja ehkäisemään kuivumista. Valitse hellävarainen ja silmäystävällinen tuote, joka ei ärsytä silmiä.
 2. Kevyt hieronta: Hellävarainen hierontaliike silmänympärysiholle voi auttaa parantamaan verenkiertoa ja vähentämään turvotusta. Käytä kevyitä sormenpäiden painalluksia liikuttaen sormiasi hellästi silmien ulkokulmista sisäkulmiin.
 3. Suojaaminen auringolta: Käytä aurinkolasit ja aurinkosuojavoide silmien ympärillä olevalla alueella suojatakseen ihoa haitallisilta UV-säteiltä. Auringon altistuminen voi aiheuttaa ennenaikaista ikääntymistä ja vahingoittaa silmänympärysihoa.
 4. Hyvä uni ja stressinhallinta: Riittävä uni ja stressinhallinta voivat auttaa ylläpitämään terveitä silmänympäryksiä. Unen puute ja stressi voivat aiheuttaa turvotusta ja tummia silmänalusia.
 5. Terveelliset elämäntavat: Hyvä ravitsemus, riittävä veden juominen ja terveelliset elämäntavat yleensä edistävät myös silmänympärysihon terveyttä. Ruokavalio, joka sisältää runsaasti antioksidantteja, vitamiineja ja hyviä rasvoja, voi tukea ihon hyvinvointia.

On tärkeää muistaa, että jokaisen henkilön silmänympärysiho on yksilöllinen

Katso myös muut Louis Widmer tuotteet. Tuotteen valmistaa Louis Widmer.Widmer Eye Contour Cream 30 ml

Louis Widmer Eye Contour Cream 30 mlLouis Widmer Eye Countour Cream on tehokas anti-ageing-voide, joka on tarkoitettu silmänympärysiholle. Se on ...

Katso tuotteen tiedot
35,78 €
Widmer Eye Contour Cream Hajusteeton 30 ml

Widmer Silmänympärysvoide Eye Contour Cream hajusteeton 30 mlWidmer Eye Contour Cream silmänympärysvoide on herkälle iholle kehitetty anti-ageing-voide. Se on Widmer-sarjan ...

Katso tuotteen tiedot
35,78 €
Widmer Eye Contour Gel 15 ml

Widmer Silmänympärysgeeli Eye Contour Gel 15 mlWidmer Silmänympärysgeeli sopii herkälle iholle ja se on kehitetty erityisesti silmänympäryksille. Widmer Silmänympärysteeli sisältää ...

Katso tuotteen tiedot
30,08 €
Widmer Eye Contour Gel Hajusteeton 15 ml

Louis Widmer Silmänympärysgeeli - Eye Contour Gel Hajusteeton 15 mlLouis Widmer Silmänympärysgeeli eli Eye Contour Gel on liposomigeeli, joka on ...

Katso tuotteen tiedot
30,08 €