Plantur 39

Plantur 39 -sarja sisältää fytokofeiinia, joka tukee terveiden hiusten kasvua 40 ikävuodesta lähtien. Aktivoiva kofeiini vaikuttaa kahdessa minuutissa imeytymällä hiusjuureen. Fytokofeiiniyhdisteet aktivoivat ja suojaavat hiusjuuria ja voivat sitä kautta auttaa ehkäisemään ennenaikaista hiustenlähtöä säännöllisesti käytettäessä.

Plantur-shampoissa käytetään ainesosaa nimeltä fytokofeiini. Fytokofeiini on Planturin oma kehittämä ainesosa, joka on peräisin kasveista. Se on eräänlainen kofeiinin kasvipohjainen muoto.Fytokofeiinin uskotaan toimivan samankaltaisella tavalla kuin perinteinen kofeiini. Se voi auttaa stimuloimaan hiuspohjan verenkiertoa ja edistämään hiusten kasvua. Tämä voi puolestaan vahvistaa hiusten juuria ja ehkäistä hiustenlähtöä.


Plantur on käyttänyt fytokofeiinia shampoissaan hiustenlähdön torjunnassa ja hiusten kasvun tukemisessa. Se on yksi keskeisistä ainesosista, joka erottaa Plantur-shampoot muista markkinoilla olevista tuotteista. On kuitenkin tärkeää huomata, että vaikutukset voivat vaihdella yksilöittäin, ja hiustenlähtö voi johtua erilaisista syistä. Plantur-shampoot ja niiden sisältämä fytokofeiini voivat auttaa monia ihmisiä hiustenlähdön torjunnassa, mutta jos sinulla on huomattavaa hiustenlähtöä tai olet huolissasi hiustesi tilasta, on aina parasta kääntyä ammattilaisen, kuten ihotautilääkärin, puoleen saadaksesi tarkempaa neuvontaa ja hoito-ohjeita.

Plantur ja hiustenlähtö

Plantur-shampoot on suunniteltu erityisesti hiustenlähdön ehkäisyyn ja vähentämiseen. Hiustenlähtö voi johtua useista eri syistä, kuten hormonaalisista muutoksista, stressistä, ravitsemuksen puutteista tai perinnöllisistä tekijöistä. Plantur-shampoot sisältävät kofeiinia, joka on niiden keskeinen vaikuttava aine.

Kofeiini voi auttaa stimuloimaan hiuspohjan verenkiertoa ja edistämään hiusten kasvua. Se voi myös auttaa vahvistamaan hiusten juuria ja ehkäisemään hiustenlähtöä. Kofeiinin uskotaan estävän hiusten follikkelien kutistumista, joka voi olla yksi hiustenlähdön syistä. Plantur-shampoiden käyttö voi siis tarjota monia etuja hiustenlähdön torjunnassa ja hiusten kasvun edistämisessä. Ne voivat auttaa ylläpitämään hiusten terveyttä ja vähentämään hiustenlähtöä liittyviä huolia.


On kuitenkin tärkeää huomata, että hiustenlähtö voi olla monimutkainen tila, ja sen taustalla oleva syy voi vaihdella yksilöittäin. Jos sinulla on merkittävää hiustenlähtöä tai olet huolissasi siitä, on suositeltavaa ottaa yhteyttä terveydenhuollon ammattilaiseen tai ihotautilääkäriin saadaksesi tarkempaa neuvontaa ja arvioidaksesi mahdollisia hoitovaihtoehtoja, jotka sopivat sinun tilanteeseesi.


Plantur-sarjasta löytyy shampoot hennoille hiuksille ja värjätyille hiuksille. Sarjasta löytyy myös sävyttäviä shampoita, jotka peittävät ensimmäiset harmaat hiukset ja juurikasvun. Sävyttävien tuotteiden väri syvenee jokaisella pesukerralla.

Plantur shampo

Plantur-shampoo on osa Plantur 39 -hiustenhoitosarjaa, joka on suunniteltu erityisesti naisille, joiden hiukset ohenevat tai kärsivät hormonaalisista muutoksista, kuten vaihdevuosista aiheutuvasta hiustenlähdöstä. Plantur-shampoo sisältää aktiivisia ainesosia, kuten kofeiinia, biotiinia, sinkkiä ja kalsiumia, jotka on tarkoitettu edistämään hiusten kasvua ja vahvistamaan hiuksia.


Plantur-shampooa käytetään hiustenpesurutiinin yhteydessä. Se levitetään kosteisiin hiuksiin ja hierotaan kevyesti hiuspohjaan ja hiuksiin. Shampoon tarkoituksena on puhdistaa hiukset ja hiuspohja hellävaraisesti, samalla tarjoten aktiivisia ainesosia hiustenhoitoon.

Kofeiini on yksi Plantur-shampoon tärkeimmistä ainesosista. Sitä uskotaan auttavan hiusten kasvua edistämällä hiusten juurten verenkiertoa. Kofeiini voi auttaa stimuloimaan hiusjuurten toimintaa ja edistämään terveiden hiusten kasvua

Plantur-shampooilla on useita vaikutuksia, jotka liittyvät hiusten kasvuun, hiustenhoitoon ja hiustenlähtöön. Tässä on joitain keskeisiä vaikutuksia:

 1. Hiusten vahvistaminen: Plantur-shampoot sisältävät kofeiinia, joka voi auttaa vahvistamaan hiusten juuria ja edistämään terveiden hiusten kasvua. Kofeiini stimuloi hiuspohjan verenkiertoa ja voi tukea hiusten ravitsemista.
 2. Hiustenlähdön vähentäminen: Plantur-shampoot on kehitetty erityisesti hiustenlähdön ehkäisyyn ja vähentämiseen. Ne voivat auttaa estämään hiustenlähtöä, joka voi johtua esimerkiksi hormonaalisista epätasapainoista, ikääntymisestä tai muista tekijöistä.
 3. Hiusten kasvun edistäminen: Kofeiini ja muut ravinteet Plantur-shampoissa voivat edistää hiusten kasvua stimuloimalla hiuspohjan verenkiertoa ja ravitsemalla hiusten juuria. Tämä voi auttaa parantamaan hiusten kasvua ja lisäämään hiusten paksuutta.
 4. Hiustenhoito: Plantur-shampoot ovat suunniteltu tarjoamaan perusteellista puhdistusta ja hoitoa hiuksille. Ne voivat auttaa poistamaan liiallista rasvaa, likaa ja muotoilutuotteiden jäämiä hiuksista, jättäen hiukset puhtaiksi, raikkaiksi ja helpommin hallittaviksi.

On kuitenkin tärkeää huomata, että Plantur-shampoiden vaikutukset voivat vaihdella yksilöittäin. Tulokset riippuvat hiustenlähtöön vaikuttavista syistä ja yksilön ominaisuuksista. Jos sinulla on huolta hiustenlähdöstä tai tarvitset tarkempaa tietoa omasta tilanteestasi, on suositeltavaa kääntyä terveydenhuollon ammattilaisen tai ihotautilääkärin puoleen.


On tärkeää huomata, että Plantur-shampoo on suunniteltu erityisesti ohentuneiden hiusten ja hormonaalisten muutosten aiheuttamien hiusten ongelmien hoitoon. Tuotetta suositellaan yleensä naisille, jotka havaitsevat hiusten ohenemista tai jotka huomaavat hiustenlähtöä vaihdevuosien aikana. Verkkokauapstamme löytyy seuraavat Plantur 39 -shampoot:

 1. Plantur fytokofeiinishampoo hauraat ja ohuet hiukset
 2. Plantur shampoo värjätyt hiukset
 3. Plantur shampoo ruskea sävyttävä
 4. Plantur shampoo vaalea sävyttävä

Plantur hoitoneste

Planturin-hoitonestettä voi käyttää kuiviin hiuksiin ja sitä suositellaankin myös shampoon ohella, ainakin niinä päivinä, kun hiuksia ei pestä. Plantur hoitoneste, tunnetaan myös nimellä Plantur 39 hoitoneste, on osa Plantur-brändin tuotevalikoimaa. Se on suunniteltu erityisesti naisille, jotka käyvät läpi vaihdevuosia ja kokevat hiusten harvenemista ja heikkenemistä hormonaalisten muutosten seurauksena. Plantur 39 hoitoneste sisältää ainesosia, jotka auttavat tukemaan hiusten terveyttä ja edistämään hiusten kasvua. Se voi sisältää esimerkiksi kofeiinia, biotiinia, keratiinia ja muita ravinteita, jotka ovat hyödyllisiä hiusten kunnon parantamisessa.

Hoitoneste levitetään päänahkaan ja hierotaan kevyesti, jotta se imeytyy hiusten juuriin. Tämä auttaa ravitsemaan hiuspohjaa ja hiuksia suoraan, vahvistaen hiusten juuria ja tukien terveitä hiuksia.


Plantur 39 -hoitoaine on osa Plantur 39 -hiustenhoitosarjaa, joka on suunniteltu erityisesti naisille, joiden hiukset ohenevat tai kärsivät hormonaalisista muutoksista, kuten vaihdevuosista johtuvasta hiustenlähdöstä. Hoitoaine on tarkoitettu käytettäväksi shampoopesun jälkeen ja sen tarkoituksena on hoitaa ja ravita hiuksia.

Plantur 39 -hoitoaine sisältää erilaisia ravitsevia ja vahvistavia ainesosia, jotka auttavat parantamaan hiusten kuntoa ja tekevät niistä helpommin hallittavat. Tarkka koostumus voi vaihdella eri hoitoaineiden välillä, mutta yleensä niissä käytetään ainesosia, kuten kofeiinia, biotiinia, pantenolia ja vehnäproteiineja.


Plantur 39 hoitonestettä suositellaan käytettäväksi yhdessä muiden Plantur 39 -tuotteiden, kuten shampoon ja hoitoaineen, kanssa parhaiden tulosten saavuttamiseksi.

On aina hyvä tarkistaa tuotteen käyttöohjeet ja ainesosaluettelo ennen käyttöä sekä konsultoida tarvittaessa apteekkia tai terveydenhuollon ammattilaista saadaksesi lisätietoja ja suosituksia Plantur hoitonesteen käytöstä oman hiustesi tarpeiden mukaan.
Plantur-kapselit tukevat hiusten kasvua sisältäpäin. Kapseleiden sisältämät biotiini, seleeni ja sinkki edistävät hiusten pysymistä normaaleina. Lisäksi biotiini ja sinkki edistävät ihon pysymistä normaalina. Terve iho on vahvan hiustenkasvun edellytys.

 1. Plantur hoitoaine värjätyt hiukset
 2. Plantur hoitoaine ruskea sävyttävä
 3. Plantur hoitoaine vaalea sävyttävä

Plantur kapselit

Plantur 39 -kapselit ovat ravintolisä, joka kuuluu Plantur 39 -hiustenhoitosarjaan. Nämä kapselit on suunniteltu erityisesti naisille, joiden hiukset ohenevat tai kärsivät hormonaalisista muutoksista, kuten vaihdevuosista aiheutuvasta hiustenlähdöstä. Kapselit sisältävät erilaisia ravinteita ja aktiivisia ainesosia, jotka on tarkoitettu edistämään hiusten terveyttä ja kasvua.


Yleisimmin Plantur 39 -kapseleissa käytetään ainesosia, kuten biotiinia, sinkkiä, seleeniä, E-vitamiinia ja tauriinia. Nämä ravintoaineet ja antioksidantit voivat edistää hiusten hyvinvointia, vahvistaa hiuksia ja tukea terveen hiusten kasvua.

Plantur 39 -kapseleiden tarkka koostumus ja annostus riippuvat tuotteesta. On tärkeää lukea ja noudattaa valmistajan antamia ohjeita käytön suhteen. Yleensä suositeltu annostus on ottaa yksi kapseli päivittäin ruokailun yhteydessä.


On kuitenkin tärkeää muistaa, että ravintolisät eivät korvaa monipuolista ja terveellistä ruokavaliota eivätkä ne yksinään takaa hiusten terveyttä tai kasvua. Niitä voidaan kuitenkin käyttää osana kokonaisvaltaista hiustenhoitorutiinia.


Jos sinulla on huomattavaa hiustenlähtöä tai muita hiusten terveyteen liittyviä huolenaiheita, on hyvä keskustella asiasta hiustenhoitoon erikoistuneen lääkärin tai dermatologin kanssa. He voivat arvioida tilannettasi ja tarjota yksilöllisiä neuvoja ja suosituksia hiustenhoitoon sekä ravintolisien käyttöön liittyen.

Plantur kapselit löytyy verkkokaupastamme.


Katso Plantur-tuotteet verkkokaupassamme.Plantur 39 Anti-Grey Effect shampoo 200 ml
Uutuus Tarjous

Plantur 39 Anti-Grey Effect Shampoo on kehitetty erityisesti naisille, joilla on ruskeat tai värjäämättömät tummat hiukset ja jotka haluavat peittää ...

Katso tuotteen tiedot
19,11 €
15,29 €
Tarjous voimassa 01.08.2024 00:00 asti.
Säästät 3,82 €
Plantur 39 fytokofeiiinihoitoneste 200 ML
Tarjous

Suojaa ja aktivoi hiusjuuria. Hiuksille 40 ikävuodesta lähtien.

Katso tuotteen tiedot
19,11 €
15,29 €
Tarjous voimassa 01.08.2024 00:00 asti.
Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 15,29 €
Säästät 3,82 €
Plantur 39 fytokofeiinishampoo ohuille ja hauraille hiuksille 250 ML
Tarjous

Ohuille ja hauraille hiuksille 40 ikävuodesta lähtien. Aktivoi hiusjuuria pesun aikana.

Katso tuotteen tiedot
19,11 €
15,29 €
Tarjous voimassa 01.08.2024 00:00 asti.
Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 15,29 €
Säästät 3,82 €
19,11 €
15,29 €
Tarjous voimassa 01.08.2024 00:00 asti.
Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 15,29 €
Säästät 3,82 €
33,60 €
26,88 €
Tarjous voimassa 01.08.2024 00:00 asti.
Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 26,88 €
Säästät 6,72 €
Plantur 39 hoitoaine värjätyille ja käsitellyille hiuksille 150 ML
Tarjous

Plantur 39 Hoitoaine värjätyille ja rasittuneille hiuksille on kehitetty avuksi vahvistamaan hiusten pintarakennetta, lisäämään kiiltoa ja suojaamaan hiuspohjaa erityisesti neljästäkymmenestä ...

Katso tuotteen tiedot
18,38 €
14,70 €
Tarjous voimassa 01.08.2024 00:00 asti.
Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 14,70 €
Säästät 3,68 €
Plantur 39 Kosteuttava hoitosuihke 125 ml
Tarjous

Kosteuttaa ja sitoo kosteuden hiusten rakenteeseenHiukset loistavat taas, näyttävät elinvoimaisemmilta ja terveemmiltä

Katso tuotteen tiedot
13,40 €
10,72 €
Tarjous voimassa 01.08.2024 00:00 asti.
Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 10,72 €
Säästät 2,68 €
Plantur 39 Ruskea Sävyttävä fytokofeiinishampoo 250 ML
Tarjous

Hiustesi ruskea sävy syvenee ja kiilto paranee pesu pesultaAktivoi hiusjuuria ja auttaa ehkäisemään ennenaikaista hiustenlähtöä

Katso tuotteen tiedot
19,11 €
15,29 €
Tarjous voimassa 01.08.2024 00:00 asti.
Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 15,29 €
Säästät 3,82 €
Plantur 39 Ruskea Sävyttävä hoitoaine 150 ML
Tarjous

Hiustesi ruskea sävy syvenee ja kiilto paranee pesu pesulta.

Katso tuotteen tiedot
18,38 €
14,70 €
Tarjous voimassa 01.08.2024 00:00 asti.
Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 14,70 €
Säästät 3,68 €
Plantur 39 Vaalea Sävyttävä fytokofeiinishampoo 250 ML
Tarjous

Vaalea Sävyttävä -fytokofeiinishampoo antaa hiuksille lämpimän vaalean sävyn. Sävyttävä vaikutus tehostuu asteittain jokaisella shampoon käyttökerralla. Sävy peittää ensimmäiset harmaat hiukset. ...

Katso tuotteen tiedot
19,11 €
15,29 €
Tarjous voimassa 01.08.2024 00:00 asti.
Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 15,29 €
Säästät 3,82 €
Plantur 39 Vaalea Sävyttävä hoitoaine 150 ML
Tarjous

Vaalea Sävyttävä -hoitoaine antaa hiuksille lämpimän vaalean sävyn ja lisää hiusten kiiltoa. Sävyttävä vaikutus tehostuu jokaisella hoitoaineen käyttökerralla. Sävy peittää ...

Katso tuotteen tiedot
18,38 €
14,70 €
Tarjous voimassa 01.08.2024 00:00 asti.
Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 14,70 €
Säästät 3,68 €