OMEGA7 SKIN IHOLLE - 60KAPS VAIN 19,90€

Monipuolinen uutuus iholle - Omega7 Skin


Omega7 Skin -kapselit on kehitetty kuivan, ärtyneen ja ikääntyvän ihon sisäiseen ravitsemiseen. Omega7 Skin -kapselit vaikuttavat sisäisesti ja auttavat ihoa sekä näyttämään että tuntumaan hyvältä. Sopii erityisesti kuivalle sekä atooppiselle iholle ravitsemaan ihoa sisäisesti.

Omega7 Skin -uutuuskapselit lyhyesti:

  • Omega7 skin on rasvahappoja sisältävä ravintolisä
  • Käytetään ihonhoitoon sisäisesti lisäämään ihon hyvinvointia
  • Kapselit saavat ihon tuntumaan kostealta ja kimmoisalta
  • Rauhoittaa ihoa ja saa ihon tuntumaan ja näyttämään hyvältä
  • Sopii kuivalle, herkälle ja atooppiselle iholle

Ravitse ihoa sisäisesti Omega7 Skin -kapseleilla

Rasvahappoja sisältävä ravintolisä ihon hyvinvointiin. Omega7 Skin -kapseleiden sisältämä öljy-yhdistelmä koostuu mustaherukansiemenöljystä sekä tyrnimarjan siemenistä ja marjan pehmytosasta eristetystä öljystä. Tämä öljy-yhdistelmä sisältää runsaasti iholle tärkeitä rasvahappoja ja vaikuttaa ihon hyvinvointiin sisäisesti.

Omega7 Skin sisältää iholle tärkeitä rasvahappoja

Omega7 Skin -kapseleiden mustaherukansiemenöljyn sekä tyrnimarjan siemenistä ja pehmytosasta eristetyn öljyn yhdistelmä sisältää runsaasti hyvinvoivan ihon tarvitsemia välttämättömiä rasvahappoja. Omega7 Skin -kapseleiden teho ja vaikutus iholle perustuu öljyihin, joita on täydennetty beetakaroteenilla. Niistä muodostuva A-vitamiini ylläpitää ihon hyvinvointia ja tukee normaalia vastustuskykyä. A-vitamiini tukee myös normaalia vastustuskykyä. Marjansiemenöljyjen luontaisesti runsaasti sisältämä E-vitamiini suojaa ihoa hapettumisstressiltä antioksidanttisten ominaisuuksiensa avulla.

Miksi omega-rasvahappoja tarvitaan?

Omega-rasvahapot vaikuttavat merkittävästi ihmisen terveyteen. Vaikka omega-rasvahapoilla on lukuisia vaikutuksia ihmisen hyvinvointiin, erityisesti ikääntyvillä ruoasta saatavan omega-rasvahappojen määrä jää kuitenkin liian pieneksi. Kun ravinto on liian yksipuolista eikä sisällä tarpeeksi pehmeitä rasvoja, voi Omega7-lisäravinteista olla apua ravinnon tukena. Terveyttä edistävän ruokavalion voi koostaa monin eri tavoin. Omega-rasvahappojen vaikutukset voivat edistää terveyttä ja hyvinvointia.

Kenelle Omega7 Skin sopii?

Omega7 Skin hoitaa ihoa rasvahappojen avulla. Omega7-kapselit sopivat kaikille, jotka haluavat erityisesti huolehtia rasvahappotasapainostaan ja ihostaan.

Jos olet kiinnostunut limakalvojesi hyvinvoinnista, tutustu Omega7 Tyrniöljykapseleihin täällä.

Omega7 Skin on kotimainen ja kasviperäinen valmiste

Vakioidut marjaöljyt on valmistettu ja tutkittu Suomessa. Omega7 Skin on 100 % kasviperäinen (myös kapselin kuori). Sopii vegaaneille.

Kostea ja kimmoisa hyvinvoiva iho tuntuu hyvältä sekä näyttää nuorekkaalta – kokeile Omega7 Skin -kapseleita ja vaikutu tuloksista!

Omega7 Skin (1 × 60kaps)

Kotimaiset Omega7 Skin -kapselit sisältävät kahden Suomessa kliinisesti tutkitun marjaöljyn, mustaherukansiemenöljyn ja kaksoistyrniöljyn, korkealaatuisen yhdistelmän kuivan, ärtyneen ja ikääntyneen ihon ravitsemiseen. ...

Katso tuotteen tiedot
19,90 €
Omega7 Skin (1 × 150kaps)

Kotimaiset Omega7 Skin -kapselit sisältävät kahden Suomessa kliinisesti tutkitun marjaöljyn, mustaherukansiemenöljyn ja kaksoistyrniöljyn, korkealaatuisen yhdistelmän kuivan, ärtyneen ja ikääntyneen ihon ravitsemiseen. ...

Katso tuotteen tiedot
47,90 €