NUTRIDRINK - käyttövalmis täydennysravintojuoma

Nutridrink on kliinisesti tutkittu pirtelömäinen täydennysravintojuoma. Se sisältää runsaasti energiaa, proteiineja, vitamiineja ja kivennäisaineita. Nutridrink on tarkoitettu täydennysravinnoksi henkilöille, joiden energiansaanti ei ole riittävää, tai energian tarve on kasvanut esimerkiksi sairauden tai ikääntymisen takia. Juoma on helppo nauttia ja koska pienessäkin määrässä on todella paljon energiaa, se edesauttaa tehokkaasti voimien palautumista ja yleistä hyvinvointia.

Monet Nutridrink-sarjan tuotteista sopivat jopa ainoaksi ravinnon lähteeksi, kun taas osa on tarkoitettu normaalin ruokavalion ohelle täydentämään riittävää ravinnon saantia. 

Juomaa kehitettäessä on huomioitu iän ja sairauksien tuomat muutokset makuaistiin. Jos suussa on jatkuvasti karvas tai metallinen maku, suu kuivuu kovasti tai pahoinvointi vie ruokahalun, Nutridrink auttaa.


Kenelle Nutridrink-juoma sopii?

  • Vanhuksille, joiden ruokahalu saattaa olla heikentynyt tai ruokaa ei aina muista syödä tarpeeksi tai riittävän monipuolisesti. Ikääntyessä keho ei pysty hyödyntämään ravintoaineita yhtä tehokkaasti, joten silloin on erityisen tärkeää huolehtia riittävästä ravinnon saannista.
  • Erilaisista sairauksista kärsiville. Sairastuneen ihmisen immuunijärjestelmä polttaa paljon energiaa, sillä se taistelee infektiota vastaan ja siksi riittävän ravinnon saannin turvaaminen on tärkeää. Sairastaessa myös väsymys, kipu tai huolet voivat heikentää ruokahalua, suu saattaa kuivua tai makuaisti muuttua ja syöminen voi olla vaikeaa.
  • Vajaaravitsemustilasta kärsiville 
  • Nesterajoitteisille erityisesti pienemmän pakkauskoon Nutridrink Compact ja Nutridrink Compact Protein
  • Toipilaille 

Nutridrink sopii myös esimerkiksi anorektikoille ja palovammapotilaille.

Ei sovellu käytettäväksi alle 3-vuotiaille. 3-6-vuotiaat voivat käyttää tuotetta lääkärin ohjeiden mukaan.


Miten Nutridrinkiä käytetään?

Nutridrinkiä käytetään lisäravintona 1-3 pulloa vuorokaudessa ellei lääkäri toisin määrää. 

Juoma maistuu parhaiten jääkaappikylmänä tai smoothien, kahvin tai kaakaon joukossa. Erityisesti kaakao- ja kahvimaut sopivat myös lämpimänä nautittavaksi. Nutridrink-juomasta voi valmistaa itse myös vaikkapa jäätelöä.

Säilytä Nutridrink-pullot kuivassa paikassa (5-25°C), normaalissa huoneenlämmössä. Tuote säilyy avaamattomana huoneenlämmössä ja avattuna 24 tuntia jääkaapissa. Parasta ennen -päiväys on merkitty pakkaukseen.


Mitä Nutridrink sisältää?

Nutridrink-sarjan eri tuotteet sisältävät hiukan eri suhteessa tärkeitä ravinto- ja hivenaineita erilaisista tarpeista riippuen, mutta perusrunko on sama: runsaasti energiaa, proteiinia, vitamiineja ja kivennäisaineita tarkoin kehitetyssä suhteessa. Esimerkiksi lisääntyneeseen proteiinin tarpeeseen ja lisääntyneeseen kuidun tarpeeseen on omat juomansa. 

Nutridrink- tuotesarjasta löytyy maidottomia, laktoosittomia sekä kasvisruokavalioon sopivia tuotteita. Tarkemmat ravintosisällöt kaikista tuotteista löydät valmistaja Nutrician sivuilta.

Myös makuvaihtoehtoja on useita, ja maut on tarkasti suunniteltu erilaisiin makuaistimuksen haasteisiin.

Mikäli tarvitset neuvoa oikean tuotteen valintaan, me Karhu Apteekissa autamme mielellämme! Katso yhteystiedot.

Nutridrink- tuotesarjasta löytyvät seuraavat tuotteet:


Kokemuksia tuotteen käytöstä

"Olen käyttänyt Nutridrink Compact Proteiinia päivittäin aamiaisen yhteydessä. Aamuisin ruokailu on muuten kovin vaikeaa, koska suu on erityisen kuiva lääkkeistä johtuen juuri aamulla. Nutridrink Compact Protein on helppo juoda. Lempimakuni on mokka. Päivä lähtee hyvin käyntii Nutridrinkilla." -Matti, Espoo

"Vaimollani on nielemisvaikeuksia ja hän saa syötyä vain "muusattua" ruokaa. Hän otti Nutridrink Compact Proteiinin päivittäiseen käyttöön (lääkärin suosituksesta). Valmiste on toiminut hyvin: hän tuntee olonsa aiempaa pirteämmäksi ja tarmokkaammaksi." -Kalervo, Turku

Lisää kokemuksia pääset lukemaan täältä.Tilaaminen

Tilaa Nutridrink-tuotteet helposti täältä. Mikäli sinulla on kysyttävää tuotteesta, voit soittaa ja keskustella farmaseutin kanssa tuotteen sopivuudesta. Autamme mielellämme!

Tiesithän, että tilaamalla 72, 96 tai 120 pulloa Nutridrink Proteinia tai Nutridrink Compact Proteinia, saat ilmaisen toimituksen suoraan kotiovelle!

Keskittämällä Nutridrink-ostosi Karhu Apteekkiin saat 12 ilmaista Nutridrink-pulloa! Lue lisää täältä. Edun arvo on yli 40 euroa.


Muita ravitsemusta tukevia tuotteita Nutricialta

Nutrician täydennysravintovalmisteet ovat apuna voimien ja lihasmassan ylläpidossa sairauden ja toipumisen aikana. Karhu Apteekista tilaat helposti mm.

  • Souvenaid-valikoimasta kliiniset ravintovalmisteet muistisairauksien ruokavaliohoitoon - pysyvästi edulliseen hintaan.
  • Cubitan on kehitetty erityisesti kroonisten haavojen ja painehaavojen hoitoon
  • Calogen runsasenergiaista ruokavaliota tarvitsevien henkilöiden ravitsemushoitoon, rasvalisäksi tai rasvanlähteeksi mm. lasten letkuruokinnassa.


Nutricia-valmisteet ovat pysyvästi edullisia Karhu Apteekin verkkokaupassa.