VICHY tuotteita -20%

Vichy hellii ja ravitsee

Vichy-ihonhoitotuotteiden perustana on Ranskan vulkaanisen alueen sydämestä peräisin oleva mineraalipitoinen lähdevesi. Vichy-lähdevedellä on tutkitusti ihoa vahvistava ja suojaava vaikutus. Vichy onkin kansainvälisesti tunnettu huippumerkki, joka tarjoaa ihonhoitoa, hyvinvointia sekä huolenpitoa kasvojen iholle ja koko vartalolle. Vichy-sarjasta löydät helliviä ja ravitsevia tuotteita kasvoille, vartalolle ja hiuksille, mutta myös kosmetiikkaa, aurinkovoiteita sekä aurinkosuojatuotteita. Vichyltä löydät myös miehille kehitetyt ihonhoitotuotteet.

Vichyltä löydät useita eri sarjoja eri ihonhoidon tarpeisiin

Vichy tuotteiden ominaisuuksia

Vichy-kosmetiikkasarjalla on useita etuja ja ominaisuuksia, jotka tekevät siitä suositun ja luotettavan brändin. Tässä on joitain Vichy-kosmetiikan keskeisiä etuja ja ominaisuuksia:

 1. Laatu ja tehokkuus: Vichy on tunnettu korkealaatuisista tuotteistaan, jotka on kehitetty tiukan tieteellisen tutkimuksen pohjalta. Brändi sitoutuu tarjoamaan tehokkaita tuotteita, jotka auttavat erilaisiin iho-ongelmiin.
 2. Dermatologinen lähestymistapa: Vichy-tuotteet on kehitetty yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa. Ne perustuvat tieteelliseen tutkimukseen ja ovat dermatologisesti testattuja, mikä tekee niistä sopivia erilaisille ihotyypeille ja herkälle iholle.
 3. Hyvin siedetyt koostumukset: Vichy kiinnittää erityistä huomiota tuotteidensa koostumuksiin. Ne sisältävät usein vähemmän mahdollisia ärsyttäviä ainesosia, kuten hajusteita ja parabeeneja. Tämä tekee niistä hyvin siedettyjä ja vähentää allergisten reaktioiden riskiä.
 4. Erityiset hoitotarpeet: Vichy-kosmetiikkasarja tarjoaa laajan valikoiman tuotteita eri iho-ongelmien hoitoon. Niiden joukossa on tuotteita, jotka auttavat kosteuttamaan ihoa, rauhoittamaan herkkää ihoa, puhdistamaan ihoa, tasoittamaan ihon sävyä ja tekstuuria, hoitamaan ikääntymisen merkkejä ja paljon muuta.
 5. Innovatiiviset ainesosat: Vichy-tuotteet sisältävät usein innovatiivisia ainesosia, jotka on valittu niiden tehokkuuden perusteella. Esimerkiksi Vichy Mineralizing Thermal Water -veden rikkaat mineraalit tarjoavat kosteuttavia, rauhoittavia ja vahvistavia ominaisuuksia iholle.
 6. Käyttäjäystävällisyys: Vichy-tuotteet on suunniteltu helppokäyttöisiksi ja ne tulevat yleensä kätevissä ja hygieenisissä pakkauksissa. Tuotteiden käyttöohjeet ovat selkeitä, mikä helpottaa niiden oikeaa käyttöä ja annostelua.

On tärkeää huomata, että jokainen Vichy-tuote on ainutlaatuinen omilla ominaisuuksillaan ja hyödyillään. Suositeltavaa on tutustua tarkemmin yksittäisiin tuotteisiin ja niiden käyttöohjeisiin, jotta voit valita sinulle sopivimmat

Vichy Anti-Age -tuotteet

Vichy on tunnettu kosmetiikkasarja, joka tarjoaa monia anti-age-tuotteita. Tässä on joitain Vichy-sarjan anti-age-tuotteiden yleisiä ominaisuuksia:

 1. Tehokkaat anti-age-ainesosat: Vichy-tuotteet sisältävät usein tehokkaita ainesosia, kuten retinolia, hyaluronihappoa, C-vitamiinia, peptidejä ja antioksidantteja. Nämä ainesosat auttavat vähentämään ryppyjä ja juonteita, parantamaan ihon kimmoisuutta ja joustavuutta sekä tasoittamaan ihon sävyä ja rakennetta.
 2. Kosteuttavat ja ravitsevat ominaisuudet: Vichy-tuotteet ovat usein kosteuttavia ja ravitsevia, mikä auttaa ihoa säilyttämään kosteustasapainon ja pehmeyden. Tämä on erityisen tärkeää ikääntyvälle iholle, joka voi olla altis kuivuudelle ja kosteuden menetykselle.
 3. Kiinteyttävät ja uudistavat vaikutukset: Anti-age-tuotteet Vichy-sarjassa auttavat myös kiinteyttämään ihoa ja edistämään solujen uusiutumista. Tämä voi auttaa parantamaan ihon elastisuutta ja vähentämään merkkejä ikääntymisestä, kuten velttoutta ja uurteita.
 4. Sopivuus herkälle iholle: Vichy-tuotteet ovat usein kehitetty herkälle iholle sopiviksi. Ne ovat hypoallergeenisia ja dermatologisesti testattuja, mikä vähentää ärsytyksen ja allergisten reaktioiden riskiä.
 5. Laaja valikoima tuotteita: Vichy-tuotevalikoima kattaa erilaisia anti-age-tuotteita, kuten päivä- ja yövoiteita, seerumeita, silmänympärysvoiteita ja erityisiä hoitotuotteita. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden valita tuotteita, jotka vastaavat parhaiten sinun ihotarpeitasi ja mieltymyksiäsi.

On kuitenkin tärkeää muistaa, että jokainen iho on yksilöllinen, ja tuotteiden tehokkuus voi vaihdella henkilökohtaisesti. Suositeltavaa on tutustua tuotteiden ohjeisiin ja tarvittaessa konsultoida ihotautilääkäriä, jotta löydät itsellesi sopivat Vichy-tuotteet anti-age-hoitoon.

Vichy Aqualia Thermal kosteuttaa kasvoja ja tuo kasvojen iholle ihanaa heleyttä

Raikas Vichy Aqualia Thermal on kevyt, arkikäyttöön soveltuva ihonhoitosarja, joka hellii ihoa ja tuo virkistyneen tunteen kasvoille. Aqualia Thermal sopii kaikenikäisille tuomaan hyvinvointia arkeen.


Vichy Capital Soleil on asiantuntijoiden kehittämä aurinkosuoja-sarja

Vichy Capital Soleil sisältää suosittuja aurinkovoiteita, aurinkorasvoja, aurinkosuojaemulsioita ja aurinkosuojasuihkeita. Tuotteista löytyy eri aurinkosuojia SPF30 sekä erittäin korkeita aurinkosuojakertoimia SPF50+. Korkeiden suojakertoimien ansioista voit nauttia aurinkoisista keleistä, kun käytät aurinkosuojaa aina ulkoillessasi. Vichyn aurinkorasvoista löydät myös lapsille sopivat tuotteet, jotka sisältävät korkean suojakertoime, minkä lisäksi ne ovat vedenkestäviä, helposti levittyviä ja nopeasti kuivuvia. Löydät Vichyn aurinkosuojavoiteita myös matkakoossa sekä esimerkiksi huulille sopivia ja mattapintaiseksi ihon jättäviä tuotteita.


Vichy deodorantteihin voi luottaa

Vichy deodorantit ja antiperspirantit ovat aikuisen arjen ja juhlan ehdottomia luottovarusteita! Vichyn deodorantit ja antiperspirantit tehoavat voimakkaaseen hikoiluun. Vichyn dödöt ovat tunnetusti hellävaraisia ja sopivat myös erittäin herkälle iholle. Vichyn deodorantit saavat käyttäjälleen itsevarman olon, kun hikoilemisesta ja hienhajusta ei tarvitse murehtia.


Vichy Dercos-sarja hellii hiuspohjaa

Vichy Dercos-sarja on unelmien täyttymys niille, jotka haaveilevat terveistä, kiiltävistä ja tuuheista hiuksista. Vichyn Dercos-hiustuotteiden salaisuus on hiuspohjaa ja juurta hellivät ja hoitavat tuotteet, jotka ravitsevat hiusta hellävaraisesti sekä tukevat hiustenkasvua.


Vichy Dermablend-meikkisarja on meikkivoiteiden huippukeksintö

Vichy Dermablend peittää voimakkaasti iholla esiintyvät epätasaisuudet ja jäljet. Meikkivoide peittää tutkitusti jopa ihon tatuoinnit. Mediassakin esillä ollut sarja sisältää ihon täsmähoitotuotteita, puutereita, peitevärejä ja meikkivoiteita eri väreissä ja sävyissä.


Vichy Homme hellii ja hoitaa miehen ihoa

Vichy Homme-sarja on tyylikäs ja sisältää selkeitä ja toimivia tuotteita miehen tarpeisiin. Miehen kasvojen iho joutuu usein koetukselle parranajosta johtuen. Vichyn Homme-tuotteissa löytyy shaving-parranajovaahtoa herkälle iholle sekä kosteusvoidetta kasvojen iholle päivittäiseen käyttöön. Myös after shave -voidetta kannattaa lisätä aina parranajon sekä viiksien leikkaamisen ja siistimisen jälkeen. Homme-sarjassa löytyvät miehelle myös suihkugeeliä ja deodoranttia voimakkaaseen hikoiluun. Homme-sarja sopii aktiiviselle miehelle päivittäiseen käyttöön. Vichy tarjoaa myös useita tuotteita erityisesti miehille suunniteltuna. Nämä tuotteet on kehitetty vastaamaan miesten erityisiä ihonhoitotarpeita ja tarjoamaan heille tehokkaita ja sopivia ratkaisuja. Tässä on joitain Vichyn miesten tuotteiden ominaisuuksia:

 1. Vichy Homme -päivävoiteet: Vichy tarjoaa päivävoiteita, jotka on suunniteltu erityisesti miesten iholle. Nämä voiteet kosteuttavat ihoa, suojautuvat auringon haitallisilta säteiltä ja auttavat ihoa näyttämään raikkaalta ja terveeltä.
 2. Vichy Homme -parranajotuotteet: Vichy tarjoaa myös parranajotuotteita miehille, kuten parranajovaahtoja ja parranajogeeliä. Nämä tuotteet auttavat saamaan sileän parranajotuloksen samalla kun ne hoitavat ja rauhoittavat ihoa.
 3. Vichy Homme -kasvovoiteet: Vichyn miesten kasvovoiteet auttavat kosteuttamaan ihoa, tasoittamaan ihon sävyä ja tekstuuria sekä vähentämään väsymyksen merkkejä. Ne ovat kevyitä ja nopeasti imeytyviä, joten ne sopivat hyvin miesten päivittäiseen käyttöön.
 4. Vichy Homme -suihkugeelit: Vichyn suihkugeelit miehille puhdistavat ihon tehokkaasti samalla kun ne tarjoavat raikkaan tunteen. Ne voivat sisältää kosteuttavia ainesosia ja miellyttäviä tuoksuja.
 5. Vichy Homme -deodorantit: Vichy tarjoaa myös miesten deodorantteja, jotka auttavat pitämään kainaloiden alueen raikkaana ja hajuttomana pitkään. Nämä deodorantit tarjoavat suojaa hikoilua ja hajua vastaan.

Vichy Homme -tuotesarja on suunniteltu vastaamaan miesten ihonhoitotarpeisiin tarjoten tehokkaita ja helposti käytettäviä ratkaisuja. Tuotteiden koostumukset ovat usein kevyitä, nopeasti imeytyviä ja miellyttäviä käyttää.


Vichy Liftactiv Supreme on aikuisen naisen ihonhoitosarja

Liftactiv Supreme elvyttää ihoa tehokkaasti ja vähentää kasvojen juonteita ja ryppyjä. Vichyn Liftactiv -sarja silottaa ihoa säännöllisesti käytettyjä ja hemmottelee ihon ongelmakohtia. Silmänympärysihon tuotteet ovat erityisen suosittuja niiden hellävaraisen koostumuksen ansioista. Vichyn Liftactiv Supreme sopii sekaiholle ja normaalille iholle sekä kuivalle ja erittäin kuivalle iholle.


Vichy Neovadiol vähentää ryppyjä

Neovadiol sopii vaihdevuosien jälkeen tuomaan iholle tehokasta huolenpitoa ja hoitavuutta. Iholla on erityisiä tarpeita vaihdevuosien aikana sekä niiden jälkeen, minkä vuoksi Vichyn Neovadiol -sarja sisältää syvältä kosteuttavia, vahvistavia ja elinvoimaa antavia tuotteita ikääntyvälle iholle. Iho ansaitsee erityistä huolenpitoa ja huomiota elämän eri vaiheissa, mihin Neovadial vastaa sitä sopivalla arvokkuudella ja rakkaudella.


Vichy Normaderm taistelee tehokkaasti epäpuhtauksia vastaan

Hormonit, stressi ja monet muut syyt aiheuttavat iholle ja kasvoille epäpuhtauksia. Vichyn Normaderm on kehitetty aknen ja epäpuhtauksien tehokkaaseen mutta hellävaraiseen hoitoon. Vichyn puhdistus- ja kuorintavoiteet hoitavat ihoa paikallisesti.


Vichy Nutrilogie on herkän ja erittäin kuivan ihon pelastaja

Vichy Nutrilogie -tuotteet tarjoavat intensiivistä hoitavuutta ja ravinnetta iholle. Päivä- ja yövoiteet hoitavat kasvojen ihoa ja kosteuttavat sitä jättäen kasvot ihanan pehmeäksi.


Vichy Pureté Thermale -sarjasta kasvojenpuhdistuksen tuotteet eri ihotyypeille

Vichy Pureté Thermale sisältää jokaiselle sopivia puhdistusvoiteita, puhdistusemulsioita sekä ihoa puhdistavia geeliä ja vaahtoa. Erityisesti silmänympärysiho joutuu koetukselle silmämeikkiä puhdistaessa, mihin Vichyn Pureté Thermale silmämeikinpoistoaine sopii loistavasti se hellävaraisuuden ansioista. Kasvojen iho kannattaa puhdistaa säännöllisesti sen hyvinvoinnin ja kimmoisuuden ylläpitämiseksi.


Vichy Slow Age hidastaa ikääntymisen merkkejä

Vichy Slow Age myös tukee ihonhoitoon yön aikana vähentäen ikääntymisen merkkejä levossa. Tuotteet elvyttävät ihoa ja ravitsevat ihoa, kun ikääntymisen merkkejä on jo ilmaantunut. Slow Age ylläpitää ihon ominaista hyvinvointia ja tasapainottaa ikääntymisen merkkejä kasvoilla.


Tutustu Vichyn tuotteisiin ja tilaa suosikkituotteesi helposti Karhu Apteekin verkkokaupasta!

Vichy Antiperspirantti 48h beauty deo 50 ml
Tarjous

Vichy Antiperspirantti 48h Beauty DeoVichy Antiperspirantti on tehokas hikoilua vastaan. Sen vaikutusaika on jopa 48 tuntia. Tuote on kehitetty herkälle iholle. ...

Katso tuotteen tiedot
14,35 €
11,48 €
Tarjous voimassa 01.08.2024 00:00 asti.
Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 10,76 €
Säästät 2,87 €
Vichy Antiperspirantti 48h herkkä iho 50 ml
Tarjous

48H antiperspirantti roll-on herkälle ja aralle iholle.

Katso tuotteen tiedot
14,35 €
11,48 €
Tarjous voimassa 01.08.2024 00:00 asti.
Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 10,76 €
Säästät 2,87 €
Vichy Antiperspirantti 48h tahraam. 50 ml
Tarjous

48 h antiperspirantti roll-on valkoisia merkkejä ja keltaisia tahroja vastaan.

Katso tuotteen tiedot
14,35 €
11,48 €
Tarjous voimassa 01.08.2024 00:00 asti.
Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 10,76 €
Säästät 2,87 €
14,35 €
11,48 €
Tarjous voimassa 01.08.2024 00:00 asti.
Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 10,76 €
Säästät 2,87 €
Vichy Antiperspirantti 72h stress resist 50 ml
Tarjous

72 h antiperspirant roll-on liiallista hikoilua vastaan.

Katso tuotteen tiedot
14,35 €
11,48 €
Tarjous voimassa 01.08.2024 00:00 asti.
Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 10,76 €
Säästät 2,87 €
Vichy Aqualia Thermal kosteuttava Serum 30 ml

Aqualia Thermal Serum on tehokas seerumi, joka virkistää ja vahvistaa ihoa sekä kosteuttaa 48 tuntia. Kaikille ihotyypeille.

Katso tuotteen tiedot
30,50 €
Vichy Aqualia Thermal Light norm. Iholle 50 ml

Aqualia Thermal Light -kosteusvoide vastustaa päivittäisiä rasitustekijöitä, jotka voivat saada ihon menettämään kosteutta.

Katso tuotteen tiedot
28,79 €
Vichy Aqualia Thermal Night Spa 50 ml

Intensiivisesti kosteuttava ja rauhoittava geelivoide, jota voidaan käyttää yövoiteena sekä syväkosteuttavana kasvonaamiona.

Katso tuotteen tiedot
34,31 €
Vichy Aqualia Thermal Rich - kuiva iho 50 ml

Aqualia Thermal Rich on tehokas kasvovoide, joka raikastaa ja kosteuttaa ihoa 48 tuntia sekä auttaa suojaamaan saastehiukkasia vastaan. Kuivalle ja ...

Katso tuotteen tiedot
28,23 €
Vichy Clinical Control 96h antiperspirantti roll-on 50 ml

Vichy Clinical Control Roll-on Antiperspirant Deodorant -antiperspirantti vaikuttaa 96 tuntia* jopa voimakkaassa rasituksessa. Koostumus sisältää runsaasti hikoilua hillitseviä aktiivisia ainesosia ...

Katso tuotteen tiedot
15,67 €
Vichy Clinical Control 96h antiperspirantti roll-on miehille 50 ml

Vichy Clinical Control Roll-on Antiperspirant Deodorant -antiperspirantti vaikuttaa 96 tuntia* jopa voimakkaassa rasituksessa. Koostumus sisältää runsaasti hikoilua hillitseviä aktiivisia ainesosia ...

Katso tuotteen tiedot
15,51 €
14,35 €
Vichy Dercos Energising hoitoaine 200 ml

Energisoiva hoitoaine hiusten vahvistamiseen ja suojaamiseen.

Katso tuotteen tiedot
20,87 €
Vichy Dercos Kera-Solutions hiusnaamio 200 ml

KERA-SOLUTIONS RESTORING hiusnaamio on tarkoitettu käsitellyille ja vaurioituneille hiuksille. KERA-SOLUTIONS -sarjan koostumukset auttavat korjaamaan vaurioituneita hiuksia.

Katso tuotteen tiedot
20,77 €
Vichy Dercos Kera-Solutions shampoo 250 ml

KERA-SOLUTIONS RESURFACING SHAMPOO on tarkoitettu käsitellyille ja vaurioituneille hiuksille. KERA-SOLUTIONS -sarjan koostumukset auttavat korjaamaan vaurioituneita hiuksia.

Katso tuotteen tiedot
18,70 €
Vichy Dercos Sh hilse kuivat hiukset 200 ml

Hoitoshampoo hilsettä vastaan kuiville hiuksille.

Katso tuotteen tiedot
15,27 €
Vichy Dercos Sh hilse rasv.hiukset 200 ml

Hoitoshampoo hilsettä vastaan normaaleille ja rasvaisille hiuksille.

Katso tuotteen tiedot
15,27 €
Vichy Dercos Sh ultra-soothing kuiv.hius 200 ml

Rauhoittava shampoo, joka vähentää hiuspohjan kuumotusta, kutinaa ja pistelyä.

Katso tuotteen tiedot
15,27 €
Vichy Dercos Sh ultra-soothing norm.hius 200 ml

Rauhoittava shampoo, joka vähentää hiuspohjan kuumotusta, kutinaa ja pistelyä. Normaaleille ja rasvoittuville hiuksille.

Katso tuotteen tiedot
15,27 €
15,27 €
Vichy Eau Thermale lähdevesi 150 ml

Suihkutettava virkistävä lähdevesi kaikille ihotyypeille.

Katso tuotteen tiedot
10,65 €
15,12 €
Vichy Homme antiperspirant tahraam. 48h 50 ml

Tehokas antiperspirantti miehille. Ei jätä keltaisia tai valkoisia tahroja vaatteisiin.

Katso tuotteen tiedot
14,36 €
14,36 €
14,36 €
Vichy Homme Hydra Cool kosteuttava geeli 50 ml

Kosteuttava geeli kasvoille ja silmänympäryksille. Antaa iholle raikkaan ja viilentävän tunteen.

Katso tuotteen tiedot
19,67 €
Vichy Homme Hydra Mag C + kosteusvoide 50 ml

Energisoiva kosteusvoide väsymyksen merkkejä vastaan.

Katso tuotteen tiedot
23,53 €
Vichy Homme Invisible Resist 72H Anti-Stain 50 ml
Uutuus

Tehokas 72 tunnin* antiperspirantti** ja deodorantti, joka toimii ihoärsytystä vastaan *** ja ei jätä keltaisia jälkiä tai valkoisia tahroja vaatteisiin ...

Katso tuotteen tiedot
15,50 €
Vichy Homme Sensi-baume hoitobalsami 75 ml

Hajusteeton ja alkoholiton balsami herkälle iholle.

Katso tuotteen tiedot
23,93 €
Vichy Homme Structure Force -anti-voide 50 ml

Tehokas miesten anti-age -päivävoide näkyviin ikääntymisen merkkeihin. Sopii sekä kasvoille että silmänympärysiholle.

Katso tuotteen tiedot
24,44 €