AVENE CLEANANCE

Avène Cleanance - Ongelmaihon puhdistus on nyt helppoa! 

Vaikuttaako iho rasvoittuvan nopeasti päivän aikana? Tuntuvatko kasvot kiiltäviltä ja tunkkaisilta? Sinulla voi olla helposti rasvoittuva iho. Avène Cleanance on suunniteltu helpoksi ratkaisuksi rasvoittuvalle iholle: ihosta tulee mattapintainen ja raikas! Ihonhoitorutiinista on helppoa tehdä miellyttävää ja kätevä osa arkea Avène Cleanancen ihonhoitotuotteilla, ja ihon rasvoittumista ei tarvitse enää jännittää. 

Miksi iho rasvoittuu helposti? 

Ihon rasvoittumista aiheuttavat monet tekijät aina perinnöllisyydestä elämäntapoihin. Jotkut saavat vaivakseen helposti rasvaisuuteen taipuvaisen ihon. Toisaalta esimerkiksi kylmä tai kuuma sää voivat lisätä talin erittymistä, mikä saa kasvot kiiltämään. Miten se iho onkin heti rasvainen, vaikka juuri se pestiin tai meikattiin!

Rasvoittuva iho on yleistä ja saattaa tuntua kiusalliselta. Ihon rasvoittumista voi kuitenkin hallita! 

Mitä rasvaiselle iholle voi siis tehdä? 

Talin liikatuotantoa kannattaa hoitaa nimenomaan tarkoitukseen kehitetyillä laadukkailla Avène Cleanance -tuotteilla, jotka puhdistavat ja kosteuttavat, mutta myös rauhoittavat ihoa sekä lievittävät tulehduksia ja supistavat huokosia – sekä tietenkin ennaltaehkäisevät uusien epäpuhtauksien syntymistä.

Mattapintaisen ihon voi saavuttaa noudattamalla omalle iholle sopivaa ihonhoitorutiinia. Se voi näyttää vaikkapa tältä!

Puhdista iho

Avène Cleanance cleansing gel on loistava valinta päivittäiseen puhdistukseen herkälle, rasvoittuvalle tai aknelle alttiille iholle. Se puhdistaa ihosi hellävaraisen pesupohjan avulla, vähentää talin eritystä ja kiiltoa sekä poistaa ihon epäpuhtauksia.

Kostuta kasvosi ja hiero niihin pieni määrä Avène Cleanance puhdistusgeeliä. Vaahdota, huuhtele hyvin vedellä ja kuivaa huolellisesti. Puhdistusgeeli poistaa hyvin myös meikin.Silmämeikki tulee puhdistaa sille tarkoitetulla puhdistusaineella.

Muista kasvoveden tasapainottava vaikutus

Rasvoittuvan ja epäpuhtaan ihon Avène Cleanance MAT Toner kasvovesi rauhoittaa ihoa, lievittää tulehduksia ja supistaa huokosia. Tehokas kasvovesi tasapainottaa talineritystä ja jättää iholle mattapinnan tuotteessa olevien silikaattien ansiosta. Se myös kuorii kevyesti ihon pinnalta kuollutta solukkoa ja ehkäisee näin talirauhasten tukkeutumisen. Sopii myös sekaihon t-alueelle. 

Ravista voimakkaasti ennen käyttöä, jotta silikaatit sekoittuvat tasaisesti hoitonesteessä. Käytä puhdistetulle iholle. Kostuta vanu nesteellä ja pyyhi iho, erityisesti kasvojen rasvaiset alueet, otsa, nenä ja leuka.

Pidä kasvojen iho kosteina!

Avène Cleanance Women Night yövoide auttaa vähentämään epäpuhtauksia, finnejä ja aknearpia sekä silottaa ihon pintaa. Se on kehitetty erityisesti aikuisille naisille, joilla on epäpuhdas iho. 

Avène Cleanance Women Night on monivaikutteinen rasvoittuvan ihon hoitovoide. Se vaikuttaa neljällä tapaa:

  • auttaa vähentämään epäpuhtauksia ja hilitsemään talin* hapettumista, eli mustapäiden syntymistä. 
  • tasoittaa ihon pintaa
  • häivyttää aknearpia ja samalla vaikuttaa ensimmäisiin ikääntymisen merkkeihin
  • Avène Terveyslähdevesi rauhoittaa ja pehmentää ihoa.

Valitse sinulle sopivat ihonhoitotuotteet ja laita rasvoittuva iho kuriin helposti!

Avene Cleanance cleansing gel (1 × 200ml)
Tarjous

Soveltuu kaikille, joille akneen taipuvainen iho. Myös akne-hoitojen aikana. Puhdistaa hellävaraisesti, vähentää talin eritystä ja kiiltoa sekä poistaa ihon epäpuhtauksia.

Katso tuotteen tiedot
17,42 €
13,07 €
Säästät 4,35 €
Avene Cleanance Comedomed (1 × 30ml)
Tarjous

Tuote vähentää näppylöitä ja mustapäitä ja estää uusien epäpuhtaksien syntymistä. Nopeavaikutteinen ja pitkätehoinen vaikutus samassa tuotteessa. Tutkitusti vähentää epäpuhtauksia jo ...

Katso tuotteen tiedot
19,68 €
14,76 €
Säästät 4,92 €
Avene Cleanance HYDRA cleanser (1 × 200ml)
Tarjous

Avène Cleanance HYDRA Soothing Cleansing Cream on voidemainen puhdistusaine rasvoittuvalle, epäpuhtaalle sekä pintakuivalle iholle. Saippua-aineeton ja hellävarainen puhdistusvoide ehkäisee ihon kuivumista ja lievittää ...

Katso tuotteen tiedot
19,30 €
14,48 €
Säästät 4,82 €
Avene Cleanance HYDRA cream (1 × 40ml)
Tarjous

Rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle tarkoitettu kosteuttava ja rauhoittava hoitovoide, jota käytetään ihoa kuivattavan aknelääkityksen aikana. 

Katso tuotteen tiedot
19,30 €
14,48 €
Säästät 4,82 €
Avene Cleanance Mattifying emulsion (1 × 40ml)
Tarjous

 Cleanance mattifying emulsion sopii rasvoittuvalle ja kiiltävälle iholle.

Katso tuotteen tiedot
19,94 €
14,96 €
Säästät 4,98 €
Avene Cleanance Micellar Water (1 × 400ml)
Tarjous

Päivittäinen puhdistus herkälle, rasvoittuvalle, akne alttiille iholle. Vähentää ylimääräistä talia ja kiiltoa sekä hellävaroen tuhoaa epäpuhtauksia kasvoilla ja silmänympärysiholla, mukaan ...

Katso tuotteen tiedot
27,13 €
20,35 €
Säästät 6,78 €
Avene Cleanance Women Night (1 × 30ml)
Tarjous

Uusi Smoothing night care yövoide auttaa vähentämään epäpuhtauksia, finnejä ja aknearpia sekä silottaa ihon pintaa. Epäpuhtaalle iholle.

Katso tuotteen tiedot
26,66 €
20,00 €
Säästät 6,66 €
Avene Cleanance Women Serum (1 × 30ml)
Tarjous

Uusi Corrective serum auttaa vähentämään epäpuhtauksia, tasoittaa ihoa ja pienentää laajentuneita ihohuokosia. Epäpuhtaalle iholle. 

Katso tuotteen tiedot
27,18 €
20,38 €
Säästät 6,80 €
Avene Cleansing foam (1 × 150ml)
Tarjous

Saippua-aineeton puhdistusvaahto normaalille ja sekaiholle.

Katso tuotteen tiedot
22,28 €
16,71 €
Säästät 5,57 €