SOUVENAID ilmainen kotiinkuljetus

Souvenaid - pysyvästi edullinen hinta

72, 96 ja 120 pullon tilaukseen saat ilmaisen kotiinkuljetuksen ilman lisäkuluja!


4 vinkkiä Souvenaidin käyttöön.


Kaipaatko keinoja varhaisessa tai lievässä vaiheessa olevan Alzheimerin hidastamiseen? Etsitkö sellaista keinoa, jonka voit helposti ottaa osaksi arkea? Souvenaid on kliininen ravintovalmiste muistisairauksien ruokavaliohoitoon. Tilaa Souvenaid pysyvästi edulliseen hintaan Karhu Apteekin verkkokaupasta.

Mikä on Souvenaid-ravintolisä?

Souvenaid on varhaisen Alzheimerin taudin ravitsemushoitoon tarkoitettu kliininen ravintovalmistejuoma. Souvenaid-ravintolisä on kehitetty tukemaan aivojen synapsien eli hermosolujen välisten viestiyhteyksien muodostumista. Kliinisissä tutkimuksissa on todettu, että Souvenaidista on hyötyä varhaista Alzheimerin tautia sairastaville. Se on tarkoitettu käytettäväksi terveydenhuollon henkilöstön ohjauksessa.

Katso videolta neljä helppoa selitystä, mikä Souvenaid-ravintolisä on ja mihin sitä käytetään:

Souvenaid-ravintolisä on:

 • Kliinisesti tutkittu
 • Turvallinen
 • Helppo käyttää

Voit tilata Souvenaid-ravintolisän verkkokaupasta ilman reseptiä. Souvenaid on helposti juotava ja se on pakattu 125ml kokoiseen pulloon. Voit ostaa Souvenaidia 24x125ml, 48x125ml, 72x125ml ja 96x125ml pakkauksissa. Nyt satavilla myös 120 pullon säästöpakkaus. Souvenaidia kannattaa tilata kerralla enemmän, sillä 72 ja 96 pullon tilauksiin saat ilmaisen kotiinkuljetuksen.

Mitä Souvenaid sisältää?

Souvenaidista saatavat ravintoaineet imeytyvät kehoomme samalla tavalla kuin yleisestikin ruuasta saamamme ravintoaineet. Ravintoaineiden imeytyminen ja varastoituminen elimistöön vie aikansa, eikä vaikutus näy heti. Souvenaidin käyttöä on seurattu ja muutoksia on havaittu 3-6 kuukauden päivittäisellä käytöllä. Täältä voit katsoa Souvenaidin ravintosisällön ja tuotetiedot.

Souvenaid ja Alzheimerin taudin varhainen tunnistaminen

Varhaisen Alzheimerin taudin hoitoon tarkoitetun kliinisen Souvenaid-ravintolisän on todettu hidastavan muistin sekä arjen kognitiivisen toimintakyvyn heikentymistä. Lue lisää Alzheimerin hoidon varhaisesta tunnistamisesta.

Souvenaid tukee muistia ja muut hyödyt

Kliinisissä tutkimuksissa on todettu, että Souvenaid-ravintolisän on hyötyä varhaista muistivaikeutta sairastaville. Souvenaidista löytyy merkittäviä tutkimustuloksia. Marraskuussa 2020 julkaistussa tutkimustuloksessa saatiin lisätietoja valmisteen tehosta.
Tutkimuksessa huomattiin näitä asioita:

 • Varhaisen Alzheimerin taudin hoitoon suunniteltu kliininen ravintovalmiste voi auttaa arjen toimintakyvyn säilymistä ja hidastaa tiettyjen aivoalueiden surkastumista.
 • Souvenaidin vaikutukset ovat ilmeisemmät pitempään kestäneen käytön jälkeen ja ne lisääntyivät ja laajenivat käytön jatkuessa.
 • Souvenaidin käyttö hidastaa sekä muistin ja tiedollisten toimintojen heikentymistä että aivojen kokonaistilavuuden pienenemistä.
 • Mitä varhaisemmassa taudin vaiheessa käyttö aloitetaan ja mitä pitempään sitä jatketaan, sitä paremmin Alzheimerin etenemistä pystytään hidastamaan.

Souvenaid kokemuksia

Souvenaidin käyttöä on tutkittu kliinisissa tutkimuksissa. Käyttäjäkokemukset Souvenaidin käytöstä osoittavat, että Souvenaidin käyttö on saanut olon tuntumaan pirteämmältä. Kokemukset Souvenaidin käytöstä on huomioitu läheisten toimesta. Läheiset ovat huomanneet Souvenaidin käytön tuovan tarmoa arkeen.

Souvenaid-kokemuksia voi lukea tästä:

"Olen käyttänyt ravintovalmistetta päivittäin aamiaisen yhteydessä siitä lähtien, kun se tuli markkinoille. Aiempi alakuloisuus on jäänyt pois ja oloni tuntuu nyt aiempaa pirteämmältä. Myös perheeni ja hoitava lääkärini ovat huomanneet tilassani tapahtuneen positiivisen muutoksen." -Olli, Helsinki
"Miehelläni todettiin varhainen Alzheimerin tauti puolitoista vuotta sitten, ja hän otti ravintovalmisteen heti päivittäiseen käyttöön muun hoidon tueksi (lääkärin suosituksesta). Valmiste on toiminut miehelläni hyvin: hän tuntee olonsa aiempaa pirteämmäksi ja tarmokkaammaksi." -Marja-Liisa, Varsinais-Suomi

Alzheimerin taudin oireet ovat aluksi lieviä

Alzheimerin tauti on etenevä muistisairaus, joka rappeuttaa aivoja. Se on harvinainen alle 65-vuotiailla, mutta sitä esiintyy jopa 15-20 prosentilla yli 85-vuotiaista. Dementiasta kärsivistä Alzheimerin tauti on 70-80 prosentilla.

Alzheimerin ensimmäiset oireet alkavat usein hajamielisyytenä, asioiden unohteluna ja hahmottamisen vaikeutena. Kun sairaus etenee, monimutkaiset toiminnot voivat tuntua hankalilta suorittaa. Näitä vaikeuksia voivat olla esimerkiksi:

 • Matkustaminen ja selviäminen vieraissa paikoissa
 • Omien asioiden hoitaminen, kuten laskujen maksaminen ajallaan
 • Kaupassa asiointi ja ruoanlaitto
 • Sanojen, nimien ja paikkakuntien unohtaminen

Muistioireiden syyt tulee aina selvittää ammattilaisten kanssa. Muistipotilaalle laaditaan yksilöllinen hoito- ja kuntoutussuunnitelma, jonka lääkäri tarkistaa säännöllisesti.

Muistisairaus koskettaa myös läheisiä

Muistisairaus ja sen eteneminen koskettaa ja näkyy myös läheisten elämässä. Alzheimerin tauti herättää aina läheisissä huolta, ja muistisairaus vaikuttaa suhteeseen sairastuneen ja läheisen välillä. Läheisen onkin tärkeää muistaa huolehtia myös omasta hyvinvoinnistaan ja jaksamisestaan. 

Läheisen merkitys kasvaa, kun sairaus etenee, ja arkeen voi tulla muutoksia. Tällöin palvelutarpeen arviointi ja tukipalvelut voivat auttaa. Tietoa kannattaa kerätä kotona asumisen tukimuodoista. Myös vertaistuki voi auttaa, kun samankaltaisessa tilanteessa olevat ihmiset jakavat kokemuksiaan. 

Souvenaid aina edullisesti Karhu Apteekista

Karhu Apteekista voit ostaa kerralla enemmän. Isompia määriä tilatessasi voit säästää jopa YLI 110€! Souvenaid-ravintovalmistetta saat:

Souvenaidin hinta on pysyvästi edullinen Karhu Apteekissa. Souvenaid-ravintolisän tilaaminen verkkokaupasta on helppoa ja nopeaa.

Katso videolta, miksi Souvenaid kannattaa tilata Karhu Apteekin verkkokaupasta:

Kokeile Souvenaidin kaikkia makuja

Souvenaid-ravintovalmistejuomaa on saatavilla kolmea eri makua:

Jos haluat tilata kahta tai kolmea eri makua, toimi näin:
Tilaa yhtä makua esim. 96 pullon erä ja ilmoita tilauksen lisätietokentässä haluamasi maut. Makuja voit valita 24 pullon erissä.

Suosittelemme Souvenaidia käytettäväksi jääkaappikylmänä, jolloin sen maku tulee esiin parhaimmalla mahdollisella tavalla. Jääkaapissa voi pitää kerralla viilenemässä paria eri makua ja niitä voi vaihdella helposti oman mielen mukaan.

Kannattaa kokeilla, löytyisikö Souvenaidin nauttimiseen päivästä joku sopiva aika, esimerkiksi iltapäiväkahvin yhteydessä. Niin varmistat, että Souvenaidin koko pullo tulee juotua ja saat tarvittavan annoksen joka päivä. Souvenaidin juomisesta tulee tällöin myös mukava päivittäinen rutiini, eikä sen juominen pääse unohtumaan.

Katso videolta 4 helppoa vinkkiä Souvenaidin päivittäiseen nauttimiseen:

Hyvät elintavat voivat ehkäistä muistisairautta

"Eläköityessä olisi hyvä pohtia, kuinka voisi stimuloida aivoja monipuolisesti. Toisaalta riskitekijöihin ja aivoja muistisairaudelta suojaaviin asioihin kannattaisi kiinnittää huomiota jo ennen keski-ikää. Terveellinen ruokavalio ja liikunta sekä sydän- ja verisuonisairauksien riskitekijöiden hyvä hoito ovat olennainen osa muistisairauden ehkäisyä." -THL:n tutkimuspäällikkö Tiia Ngandu

Hyvinvointi alkaa ravinnosta. Erityisesti vanhuksillä edistävä ravinto on kaiken A ja O. Voit täydentää Souvenaid-tilaustasi terveyttä edistävillä tuotteilla.


Souvenaid käyttövinkkejä

Souvenaid-juoman voi nauttia sellaisenaan. Se on pakattu valmiiksi pulloon. Yhdessä pullossa on kerta-annos. Tässä kuitekin muutama vinkki, jos kaipaat vaihtelua Souvenaidin nauttimiseen:

 1. Lisää Souvenaid smootien joukkoon
 2. Pakasta Souvenaid ja nauti kuten jäätelö
 3. Lisää Souvenaid kahviin tai kaakaoon
 4. Nauti Souvenaid jääkaappikylmänä

Oheisesta linkistä löytyy ravitsemustietoa Alzheimeirin tautiin ja Souvenaidin käytöön liittyen.

Souvenaid hankinta

Souvenaid valmistetta on saatavana 4 pulloa pakkauksissa. Verkkokaupassamme karhupateekki.fi on saatavana myös 24 pullon laatikko, joka tulee edullsemmaksi kuin 4 pullon pakkaus. Lisäksi olemme hinnoitelleet erikseen Souvenaid 48, 72 ja 96 pullon pakkaukset. Uutuutena on 120 pullon säästöpakkaus. Mitä isompi määrä, sen edullisemmaksi tuote tulee. Yksi Souvenaid 24 pullon laatikko painaa noin 3 kg. Souvenaid 96 pullon määrä painaa siis jo lähes 15 kg. Tällaista määrää on hankala kantaa apteekista kotiin. Tämän vuoksi verkkokaupastamme saa ILMAISEN KOTIINKULJETUKSEN 72 ja 96 pullon Souvenaid tilauksiin. Mikäli Souvenaid-tuotteiden tai muiden apteekkituotteiden tilaaminen on hankalaa esimerkiksi tietotoknisten ongelmien vuoksi, niin ei hätää. Meille voi soittaa Souvenaid tilauksen puhelimitse 02 631 2800. Souvenaid tilauksesta tulee erillinen lasku ja postitamme tuotteet kotiovelle. Samassa toimituksessa saat kotiovelle myös kaikki muut apteekkituotteet. Toki tuotteet voi tilata myös Postin toimipisteeseen ja noutaa sieltä. Omaiset voivat tehdä myös tilauksen verkkokaupassa ja laittaa toimitusosoitteeksi paikka, johon Souvenaid halutaan toimitettavaksi.

Nutridrink Compact Protein tukee riittävää ravinnonsaantia

Tuntuuko sinusta, että ravitsemuksen tarkistaminen parantaisi sinun tai jonkun läheisesi hyvinvointia? Helposti juotava Nutridrink Compact Protein sisältää kaikki kehon tarvitsemat ravintoaineet, vitamiinit ja kivennäisaineet. Nutridrink Compact Protein on helppo juoda pienen kokonsa ansiosta - tärkeistä ravintoaineista tinkimättä.

Huolehdi riittävästä vitamiininsaannista

D-vitamiini vaikuttaa ihmisen immuunipuolustukseen tehostamalla vastustuskykyä. Souvenaidissa ei ole D-vitamiinia, joten myös D-vitamiinia on tärkeää muistaa ottaa säännöllisesti.

HUS suosittelee D-vitamiinilisää kaikille yli 70-vuotiaille ja ympärivuorokautisessa hoidossa oleville aikuisille 20 mikrogrammaa vuorokaudessa. Henkilöille joiden painoindeksi (BMI) on yli 30, suositellaan hieman isompaa eli 50 mikrogramman annosta vuorokaudessa, koska ylipainoon liittyy suurempi D-vitamiinilisän tarve.

Voit tilata D-vitamiinin ja Souvenaidin edullisesti yhdessä!

B12-vitamiini tukee muistia

B12-vitamiinilla on useita tärkeitä tehtäviä elimistössä. B12-vitamiini on hermoston ja aivojen toiminnalle välttämätön vitamiini, ja se tukee jaksamista ja muistia.

Nyt saat Bethover B12 -vitamiinin ja Souvenaidin edulliseen yhteishintaan!

Mihin maitohappobakteeria tarvitaan? 

Jokaisen suolistossa asuu bakteerikanta, joka muovautuu perimän ja ruokavalion kautta. Vatsa saattaa toisinaan temppuilla esimerkiksi ympäristön ja stressin vaikutuksesta. Maitohappobakteerit tukevat vatsan hyvinvointia ja voivat parantaa elimistön immuunipuolustusta.

Nyt myös maitohappobakteerit ja Souvenaid edullisesti yhdessä!

Voit tilata Souvenaidia ja muut apteekkituotteet samalla tilauksella verkkokaupasta helposti ja turvallisesti.

Voit tehdä Souvenaid-tilauksen myös soittamalla apteekkiimme puh. 02-6312833. Samasta numerosta tavoitat myös farmaseutin, jos sinulla on kysyttävää liittyen Souvenaid-valmisteen käyttöön.

SOUVENAID KAHVI (4X125ml)

Souvenaid varhaisen Alzheimerin taudin ravitsemushoitoonSouvenaid on varhaisen Alzheimerin taudin ravitsemushoitoon tarkoitettu kliininen ravintovalmistejuoma. Souvenaid on kehitetty tukemaan aivojen synapsien eli h…

Katso tuotteen tiedot
12,90 €
SOUVENAID KAHVI (48X125ML)

Souvenaid Kahvi - aina edulliseen hintaan Souvenaid on varhaisen Alzheimerin taudin ravitsemushoitoon tarkoitettu kliininen ravintovalmistejuoma. Souvenaid on kehitetty tukemaan aivojen synapsien eli ...

Katso tuotteen tiedot
130,00 €
SOUVENAID KAHVI (24X125ML)

Souvenaid-juoma kahvinmakuisena - aina edulliseen hintaan Souvenaid on varhaisen Alzheimerin taudin ravitsemushoitoon tarkoitettu kliininen ravintovalmistejuoma. Souvenaid on kehitetty tukemaan aivojen synapsien eli ...

Katso tuotteen tiedot
68,00 €
SOUVENAID KAHVI (96x125ML)
Tarjous

Souvenaid Kahvi - varhaisen Alzheimerin taudin ravitsemushoitoonVoit tilata myös soittamalla 02 631 2833 Souvenaid on varhaisen Alzheimerin taudin ravitsemushoitoon tarkoitettu kliininen ravintovalmistejuoma. ...

Katso tuotteen tiedot
245,00 €
235,00 €
Säästät 10,00 €
SOUVENAID KAHVI (72X125ML)
Tarjous

Souvenaid Kahvi - varhaisen Alzheimerin taudin ravitsemushoitoonTähän tilaukseen saat ilmaisen kotiinkuljetuksen ilman lisäkuluja!Souvenaid on varhaisen Alzheimerin taudin ravitsemushoitoon tarkoitettu kliininen ...

Katso tuotteen tiedot
190,00 €
188,00 €
Säästät 2,00 €
SOUVENAID KAHVI + BETOLVEX STRONG B12 (72X125ml+90tabl)
Tarjous

Souvenaid ja B12-vitamiini edulliseen yhteishintaanTähän tilaukseen kotiinkuljetus kaupan päälle!Souvenaid auttaa tutkitusti Alzheimerin hoidossaSouvena…

Katso tuotteen tiedot
220,00 €
205,00 €
Säästät 15,00 €
SOUVENAID KAHVI + BETOLVEX STRONG B12 (96X125ml + 90 tabl)
Tarjous

Souvenaid ja B12-vitamiini edulliseen yhteishintaanTähän tilaukseen kotiinkuljetus kaupan päälle!Souvenaid auttaa tutkitusti Alzheimerin hoidossaSouvenaid on varha…

Katso tuotteen tiedot
275,00 €
260,00 €
Säästät 15,00 €
SOUVENAID KAHVI + DEVISOL 20 MIKROG (72X125 ML+200 TABL)
Tarjous

Souvenaid ja D-vitamiini edulliseen yhteishintaanTähän tilaukseen kotiinkuljetus kaupan päälle!Souvenaid auttaa tutkitusti Alzheimerin hoidossaSouvenaid on varhaisen Alzheimerin taudin ravitsemushoitoon tarkoitettu kliininen ...

Katso tuotteen tiedot
208,00 €
203,00 €
Säästät 5,00 €
SOUVENAID KAHVI + DEVISOL 20 MIKROG (96X125 ML+200 TABL)
Tarjous

Souvenaid ja D-vitamiini edulliseen yhteishintaanVoit tilata myös soittamalla 02 631 2833Souvenaid auttaa tutkitusti Alzheimerin hoidossaSouvenaid on varhaisen Alzheimerin taudin ravitsemushoitoon ...

Katso tuotteen tiedot
263,00 €
250,00 €
Säästät 13,00 €
SOUVENAID KAHVI + FIILUS ARKEEN MANSIKKA (96 X125 ML + 30 TABL)

Souvenaid ja Maitohappobakteeri edulliseen yhteishintaan Tähän tilaukseen kotiinkuljetus kaupan päälle! Souvenaid auttaa tutkitusti Alzhe…

Katso tuotteen tiedot
255,00 €
SOUVENAID KAHVI + FIILUS ARKEEN MANSIKKA (72x125 ML+ 30 TABL)

Souvenaid ja maitohappobakteeri edulliseen yhteishintaan Tähän tilaukseen kotiinkuljetus kaupan päälle! Souvenaid auttaa tutkitusti Alzhe…

Katso tuotteen tiedot
200,00 €
SOUVENAID KAHVI - Säästöpakkaus (120x125ml)
Uutuus

SOUVENAID SÄÄSTÖPAKKAUS - KAHVI 120 PULLOASouvenaid on varhaisen Alzheimerin taudin ravitsemushoitoon tarkoitettu kliininen ravintovalmistejuoma. Souvenaid on kehitetty tukemaan aivojen synapsien ...

Katso tuotteen tiedot
299,00 €
SOUVENAID MANSIKKA (96x125ML)
Tarjous

Souvenaid Mansikka - varhaisen Alzheimerin taudin ravitsemushoitoonTähän tilaukseen saat ilmaisen kotiinkuljetuksen ilman lisäkuluja! Souvenaid on varhaisen Alzheimerin taudin ravitsemushoitoon tarkoitettu kliininen ravintovalmistejuoma. ...

Katso tuotteen tiedot
245,00 €
235,00 €
Säästät 10,00 €
SOUVENAID MANSIKKA (48X125ML)

Souvenaid Mansikka - aina edulliseen hintaan Souvenaid on varhaisen Alzheimerin taudin ravitsemushoitoon tarkoitettu kliininen ravintovalmistejuoma. Souvenaid on kehitetty tukemaan aivojen synapsien eli ...

Katso tuotteen tiedot
130,00 €
SOUVENAID MANSIKKA (4X125ml)

Souvenaid varhaisen Alzheimerin taudin ravitsemushoitoonSouvenaid on varhaisen Alzheimerin taudin ravitsemushoitoon tarkoitettu kliininen ravintovalmistejuoma. Souvenaid on kehitetty tukemaan aivojen synapsien eli h…

Katso tuotteen tiedot
12,90 €
SOUVENAID MANSIKKA (72X125ML)
Tarjous

Souvenaid-juoma mansikanmakuisena - aina edulliseen hintaan Tähän tilaukseen saat ilmaisen kotiinkuljetuksen ilman lisäkuluja!Souvenaid on varhaisen Alzheimerin taudin ravitsemushoitoon tarkoitettu kliininen ravintovalmistejuoma. ...

Katso tuotteen tiedot
190,00 €
188,00 €
Säästät 2,00 €
SOUVENAID MANSIKKA (24X125ML)

Souvenaid Mansikka - aina edulliseen hintaan Souvenaid on varhaisen Alzheimerin taudin ravitsemushoitoon tarkoitettu kliininen ravintovalmistejuoma. Souvenaid on kehitetty tukemaan aivojen synapsien ...

Katso tuotteen tiedot
68,00 €
SOUVENAID MANSIKKA + BETOLVEX STRONG B12 (96X125ml + 90 tabl)
Tarjous

Souvenaid ja B12-vitamiini edulliseen yhteishintaanTähän tilaukseen kotiinkuljetus kaupan päälle!Souvenaid auttaa tutkitusti Alzheimerin hoidossa Katso tuotteen tiedot

275,00 €
260,00 €
Säästät 15,00 €
SOUVENAID MANSIKKA + BETOLVEX STRONG B12 (72X125ml+90tabl)
Tarjous

Souvenaid ja B12-vitamiini edulliseen yhteishintaanTähän tilaukseen kotiinkuljetus kaupan päälle!Souvenaid auttaa tutkitusti Alzheimerin hoidossaSouvena…

Katso tuotteen tiedot
220,00 €
205,00 €
Säästät 15,00 €
SOUVENAID MANSIKKA + DEVISOL 20 MIKROG (72X125 ML+200 TABL)
Tarjous

Souvenaid ja D-vitamiini edulliseen yhteishintaan Tähän tilaukseen kotiinkuljetus kaupan päälle! Souvenaid auttaa tutkitusti Alzheimerin hoidossaSouvenaid on varhaisen Alzheimerin taudin ravitsemushoitoon tarkoitettu kliininen ...

Katso tuotteen tiedot
208,00 €
203,00 €
Säästät 5,00 €
SOUVENAID MANSIKKA + DEVISOL 20 MIKROG (96X125 ML+200 TABL)
Tarjous

Souvenaid ja D-vitamiini edulliseen yhteishintaanTähän tilaukseen kotiinkuljetus kaupan päälle!Souvenaid auttaa tutkitusti Alzheimerin hoidossaSouvenaid on varhaisen Alzheimerin taudin ravitsemushoitoon tarkoitettu kliininen ...

Katso tuotteen tiedot
263,00 €
250,00 €
Säästät 13,00 €
SOUVENAID MANSIKKA + FIILUS ARKEEN MANSIKKA (72x125 ML+ 30 TABL)

Souvenaid ja maitohappobakteeri edulliseen yhteishintaan  Tähän tilaukseen kotiinkuljetus kaupan päälle! Souvenaid auttaa tutkitusti…

Katso tuotteen tiedot
200,00 €
SOUVENAID MANSIKKA + FIILUS ARKEEN MANSIKKA (96 X125 ML + 30 TABL)

Souvenaid ja maitohappobakteeri edulliseen yhteishintaan Tähän tilaukseen kotiinkuljetus kaupan päälle! Souvenaid auttaa tutkitusti Alzhe…

Katso tuotteen tiedot
255,00 €
SOUVENAID MANSIKKA - Säästöpakkaus (120x125ml)
Uutuus

SOUVENAID SÄÄSTÖPAKKAUS - MANSIKKA 120 pulloaSouvenaid on varhaisen Alzheimerin taudin ravitsemushoitoon tarkoitettu kliininen ravintovalmistejuoma. Souvenaid on kehitetty tukemaan aivojen synapsien ...

Katso tuotteen tiedot
299,00 €
SOUVENAID VANILJA (72X125ML)
Tarjous

Souvenaid Vanilja - varhaisen Alzheimerin taudin ravitsemushoitoonTähän tilaukseen saat ilmaisen kotiinkuljetuksen ilman lisäkuluja! Souvenaid on varhaisen Alzheimerin taudin ravitsemushoitoon tarkoitettu kliininen ravintovalmistejuoma. ...

Katso tuotteen tiedot
190,00 €
188,00 €
Säästät 2,00 €
SOUVENAID VANILJA (24X125ML)

Souvenaid Vanilja - aina edulliseen hintaan Souvenaid on varhaisen Alzheimerin taudin ravitsemushoitoon tarkoitettu kliininen ravintovalmistejuoma. Souvenaid on kehitetty tukemaan aivojen synapsien ...

Katso tuotteen tiedot
68,00 €
SOUVENAID VANILJA (96x125ML)
Tarjous

Souvenaid-juoma vanilijanmakuisena - varhaisen Alzheimerin taudin ravitsemushoitoon Tähän tilaukseen saat ilmaisen kotiinkuljetuksen ilman lisäkuluja! Souvenaid on varhaisen Alzheimerin taudin ravitsemushoitoon tarkoitettu kliininen ravintovalmistejuoma. ...

Katso tuotteen tiedot
245,00 €
235,00 €
Säästät 10,00 €
SOUVENAID VANILJA (4X125ml)

Souvenaid varhaisen Alzheimerin taudin ravitsemushoitoonSouvenaid on varhaisen Alzheimerin taudin ravitsemushoitoon tarkoitettu kliininen ravintovalmistejuoma. Souvenaid on kehitetty tukemaan aivojen synapsien eli h…

Katso tuotteen tiedot
12,90 €
SOUVENAID VANILJA (48X125ML)

Souvenaid-juoma mansikanmakuisena - aina edulliseen hintaan Souvenaid on varhaisen Alzheimerin taudin ravitsemushoitoon tarkoitettu kliininen ravintovalmistejuoma. Souvenaid on kehitetty tukemaan aivojen synapsien eli ...

Katso tuotteen tiedot
130,00 €
SOUVENAID VANILJA + BETOLVEX STRONG B12 (72X125ml+90tabl)
Tarjous

Souvenaid ja B12-vitamiini edulliseen yhteishintaanTähän tilaukseen kotiinkuljetus kaupan päälle!Souvenaid auttaa tutkitusti Alzheimerin hoidossaSouvena…

Katso tuotteen tiedot
220,00 €
205,00 €
Säästät 15,00 €