Avène Hydrance

Avene Hydrance on Avène-brändin tuotesarja, joka on suunniteltu tarjoamaan tehokasta kosteutusta ja hoitoa eri ihotyypeille. Tämä tuotesarja keskittyy erityisesti ihon kosteustasapainon ylläpitämiseen ja parantamiseen. Tässä on joitakin yleisiä ominaisuuksia, jotka voivat liittyä Avene Hydrance -tuotesarjaan:

  1. Intensiivinen kosteutus: Avene Hydrance-tuotteet tarjoavat tehokasta kosteutusta iholle auttaen ylläpitämään ihon kosteustasapainoa ja ehkäisemään kuivuutta.
  2. Pitkäkestoinen kosteus: Tuotesarja voi sisältää ainesosia, jotka auttavat sitomaan kosteutta ihoon ja luomaan suojakerroksen, joka estää kosteuden haihtumista.
  3. Ihon suojakerroksen vahvistaminen: Avene Hydrance-tuotteet saattavat auttaa vahvistamaan ihon luonnollista suojakerrosta, mikä parantaa ihon vastustuskykyä ulkoisia tekijöitä vastaan.
  4. Ihoa rauhoittava vaikutus: Tuotteet voivat sisältää rauhoittavia ainesosia, kuten Avène-lämpövettä, jotka auttavat lievittämään ärsytystä ja punoitusta.
  5. Erilaiset koostumukset: Tuotesarjassa voi olla erilaisia tuotteita eri ihotyypeille, kuten normaalille, kuivalle tai herkälle iholle. Voit valita juuri omalle ihollesi sopivan koostumuksen.
  6. Hellävarainen ja hypoallergeeninen: Avène-tuotteet tunnetaan yleensä siitä, että ne ovat hellävaraisia ja sopivat herkälle iholle. Avene Hydrance-tuotesarja voi olla hypoallergeeninen ja vähentää riskiä allergisille reaktioille.
  7. Ammattilaisten suosittelema: Avene on ihonhoidon ammattilaisten suosima brändi, ja Hydrance-tuotesarja voi olla kehitetty yhteistyössä ihotautilääkäreiden ja asiantuntijoiden kanssa.
  8. Erilaiset tuotteet: Tuotesarja voi sisältää erilaisia tuotteita, kuten kosteusvoiteita, seerumeita, silmänympärysvoiteita ja puhdistustuotteita.

Muista, että valitessasi ihonhoitotuotteita on tärkeää ottaa huomioon oma ihotyyppi, tarpeet ja herkkyys. Tutustu tuotesarjan ainesosaluetteloihin ja käyttöohjeisiin ennen tuotteiden käyttöönottoa.

Avene tuotteet löydät verkkokaupastamme. Avene Hydrance tuotteisiin voit tutustua tarkemmin valmistajan sivuilla.

Avene Hydrance Aqua-cream in gel 50 ml

All-in-one geelimäinen kosteusvoide kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Kosteuttaa, rauhoittaa ja poistaa kuona-aineita iholta.

Katso tuotteen tiedot
34,57 €
Avene Hydrance BB LIGHT emulsio 40 ml

Hydrance BB sävyttävä päivävoide herkälle normaalille ja sekaiholle.

Katso tuotteen tiedot
35,78 €
Avene Hydrance BB RICH cream 40 ml

Hydrance BB-Rich sävytetty kosteusvoide sopii erityisen hyvin pintakuivalle, kuivalle tai erittäin kuivalle herkälle iholle, jossa tuntuu: kireys, karheus, epämukavuuden tunne ...

Katso tuotteen tiedot
35,78 €
Avene Hydrance Boost Serum 30 ml

Tehokosteuttava seerumi, joka palauttaa kuivuneen ja herkän ihon tasapainon.

Katso tuotteen tiedot
33,40 €
Avene Hydrance LIGHT emulsion 40 ml

Avène Hydrance Light Hydrating Emulsion hoitava kosteusvoide pintakuivalle normaalille ja sekaiholle. Voiteessa on Pierre Fabren lääketehtaan patentoima kosteutusmekanismi, joka ehkäisee ...

Katso tuotteen tiedot
31,00 €
Avene Hydrance rich cream 40 ml

Avene Hydrance Rich CreamAvene Hydrance Rich cream on kosteusvoide pintakuivalle, kuivalle tai erittäin kuivalle iholle.Avene Hydrance tuotteetAvène Hydrance on ihonhoitosarja, ...

Katso tuotteen tiedot
31,00 €
Avene Hydrance UV-LIGHT SPF 30 40 ml

Kevyt suojaava kosteusvoide päiväksi normaalille ja sekaiholle. Aurinkosuoja SPF30

Katso tuotteen tiedot
33,45 €
Avene Hydrance UV-RICH SPF 30 40 ml

Kosteuta ihoa ja suojaa sitä päivittäin UV-säteiltä, vapailta radikaaleilta ja saasteilta. Sen täyteläinen koostumus, jättää ihon pehmeäksi, joustavaksi ja heleäksi ...

Katso tuotteen tiedot
33,45 €