AVENE CICALFATE

Vaurioitunut iho kaipaa täsmätuotteita – älä kärsi kuivan ihon kireydestä!

Kutiseeko ihosi? Kiusaavatko ihon pienet haavat? Atooppinen ihottuma eli ekseema voi saada vaurioituneen ihon kutisemaan, kuivumaan ja ärtymään. Joskus atooppinen iho näkyy jo lapsena, rauhoittuen aina välillä, mutta alkaen taas uudelleen vanhempana. Iho saattaa punoittaa, ja talvi-ilma, stressi ja jotkin pesuaineet voivat pahentaa kutinaa.

Atooppinen iho oireilee

Atooppinen iho on yleinen vaiva, jonka lisäksi iho kohtaa monia muita ärsytyksiä. Iholle voi tulla haavaumia, hiertymiä, maitorupea ja vaippaihottumaa. Oireista ei tarvitse lannistua, vaan niitä kannattaa hoitaa säännöllisesti sopivilla ihonhoitotuotteilla.

Mikä avuksi ärtyneelle iholle?

Avène Cicalfate -tuotteet auttavat erilaisten ihoärsytysten hoidossa. Täysin hajusteettomat ja parabeenittomat tuotteet hoitavat hellävaraisen tehokkaasti etenkin kuivaa ja vaurioitunutta ihoa. Tuotteet ovat erinomainen valinta koko perheelle jokapäiväiseen käyttöön.
Avène Cicalfate sopii, kun kaipaat ihonhoitotuotteita, jotka rauhoittavat ja korjaavat atooppista ja vaurioitunutta ihoa.

Suosituimmat Avène Cicalfate -tuotteet

Koko perheen hoitovoide

Joskus atooppinen iho ja ihoärsytykset on koko perheen vaiva. Korjaava, suojaava ja erittäin hyvin siedetty Cicalfate+ hoitovoide sopii ärtyneen ja vaurioituneen ihon hoitoon. Ainutlaatuisten aktiivisten ainesosiensa ansiosta voide on entistä tehokkaampi ja rauhoittaa välittömästi kolmella tapaa:

  1. Ihonhoitovoide korjaa ärtynyttä ihoa tehokkaasti välittömästi ja imeytyy nopeasti
  2. Voide on antibakteerinen, ja sen kupari- ja sinkkisulfaatin yhdistelmä ehkäisee bakteerien leviämistä.
  3. Avène Thermal Spring Water -terveyslähdevedeen ainesosat rauhoittavat herkkää ihoa.

Käsivoide ravitsee tehokkaasti kuivuudesta kärsivää ihoa

Kuivat, haavautuneet rystyset ja röpelöinen käsien iho – kuulostaako tutulta? Avène Cicalfate hand cream on ihoa tehokkaasti hoitava, ravitseva ja kosteuttava käsivoide. Atoppinen ekseema ja käsien ihon ärsytykset laittavat ihon koville. Käsivoiteen koostumus on tulehdusta ehkäisevä ja suojaa ihoa kuten hansikas. Käsivoide sopii myös sormenpäiden halkeilevalle iholle ja kuiville kynsinauhoille. Kokeile Avène Cicalfate -käsivoidetta erittäin kuiville ja ihoärsytyksestä kärsiville käsien iholle.

Rauhoittava kasvosuihke rauhoittaa ärsynyttä ihoa

Avene Cicalfate+ spray on ihoa rauhoittava kasvosuihke. Antibakteerinen suihke rauhoittaa, kuivaa ja korjaa kasvojen, vaippa-alueen ja vartalon ärtynyttä ihoa. Tämäkin tuote sopii koko perheelle jokapäiviseen käyttöön. Atooppisen ihon ja haavaumien hoidossa auttaa neljä ominaisuutta:

  1. Kuivattava jauhe kuivaa nopeasti pinnalliset ärsytykset.
  2. Postbioottinen korjaava aktiivinen ainesosa on eristetty Avène Terveyslähdevedestä, ja se edistää orvaskeden paranemista.
  3. Kupari-sinkkisulfaatin yhdistelmä ehkäisee bakteerien lisääntymistä puhdistavan ominaisuuden ansiosta.
  4. Kasvosuihke sisältää paljon Avène Terveyslähdevettä, joten Cicalfate+ Spray rauhoittaa haurasta ihoa.

Kokeile Cicalfate+ -sarjaa koko perheen ärtyneelle iholle ja atooppisen ihottuman hoitoon!

Avene Cicalfate hand cream (1 × 100ml)
Tarjous

Ihoa tehokkaasti hoitava, ravitseva ja kosteuttava käsivoide erittäin kuiville ja ihoärsytyksestä kärsiville käsivlle.

Katso tuotteen tiedot
18,19 €
13,64 €
Säästät 4,55 €
Avene Cicalfate repair lip balm (1 × 10ml)
Tarjous

Erittäin kuiville, halkeileville ja rohtuneille huulille sekä hoitamaan paikallisia ihovaurioita. Sopii esimerkiksi sisäisen aknelääkityksen aikana sekä atoopikoille ja ääriolosuhteisiin (pakkaseen, merelle, vuoristoon). ...

Katso tuotteen tiedot
11,32 €
8,49 €
Säästät 2,83 €
Avene Cicalfate+ cream (1 × 40ml)
Tarjous

Antibakteerinen ja suojaava hoitovoide, joka rauhoittaa ja korjaa* ärtynyttä ja vaurioitunutta ihoa. Sopii koko perheelle joka päiväiseen käyttöön. *edistää epidermiksen ...

Katso tuotteen tiedot
11,10 €
8,32 €
Säästät 2,78 €
Avene Cicalfate+ spray (1 × 100ml)
Tarjous

Kuivattava ja korjaava suihke erittäville ihovaurioille ja hautumille

Katso tuotteen tiedot
15,33 €
11,50 €
Säästät 3,83 €