Avène Cleanance

Avene Cleanance ja akne

Avene Cleanance ihonhoitosarja, joka on kehitetty Avene-nimisen ihonhoitotuotemerkkiä varten. Avene Cleanance on tuotesarja, joka on erityisesti suunniteltu rasvoittuvalle, akneen taipuvaiselle iholle. Tuotteet sisältävät ainesosia, jotka auttavat puhdistamaan huokoset, vähentämään ylimääräistä talintuotantoa ja vähentämään aknen ilmenemistä.

Avene Cleanance -tuotesarjassa on useita erilaisia tuotteita, kuten puhdistusgeeliä, kasvovettä, hoitovoidetta ja paikallisesti käytettäviä hoitotuotteita. Nämä tuotteet auttavat tasapainottamaan ihon talintuotantoa, vähentämään tulehdusta ja punoitusta sekä parantamaan ihon kuntoa.

Avene Cleanance -tuotesarja tarjoaa erilaisia ​​hoitotuotteita, kuten puhdistusgeeliä, kasvovettä, hoitovoidetta ja naamioita, jotka auttavat vähentämään aknea ja parantamaan ihon kuntoa. Tuotteet sisältävät ainesosia, kuten salisyylihappoa ja sinkkiä, jotka auttavat puhdistamaan tukkeutuneita huokosia ja vähentämään aknen aiheuttamaa tulehdusta. On kuitenkin tärkeää huomata, että jokaisen henkilön iho on yksilöllinen, ja tuotteiden tehokkuus voi vaihdella eri ihmisillä. On aina suositeltavaa kuulla ihotautilääkärin tai ammattilaisen neuvoja, jos sinulla on vakavia ihonhoito-ongelmia, kuten vaikea akne.

Avene Cleanance tuotteet

Avene Cleanance -tuotesarja tarjoaa useita erilaisia tuotteita, jotka on suunniteltu erityisesti rasvoittuvalle, akneen taipuvaiselle iholle. Tässä on joitain Avene Cleanance -tuotesarjan suosituimpia tuotteita:

  1. Avene Cleanance Cleansing Gel: Puhdistusgeeli, joka auttaa poistamaan liiallista talia, epäpuhtauksia ja meikkiä. Se puhdistaa ihon hellävaraisesti jättäen sen raikkaaksi ja puhtaaksi.
  2. Avene Cleanance Expert Emulsion: Hoitovoide, joka auttaa vähentämään epäpuhtauksia, tulehdusta ja punoitusta. Se auttaa myös ehkäisemään uusien epäpuhtauksien syntymistä samalla kosteuttaen ihoa.
  3. Avene Cleanance Spot Treatment: Paikallisesti käytettävä hoitotuote, joka auttaa kuivaamaan ja vähentämään aknen aiheuttamia näppylöitä ja tulehdusta. Se auttaa myös ehkäisemään uusien näppylöiden muodostumista.
  4. Avene Cleanance ihonhoitosetti olemme keränneet kolme keskeistä Cleanance tuotetta samaan settiin.

Nämä tuotteet ovat suunniteltu yhdessä tarjoamaan kokonaisvaltaista hoitoa rasvoittuvalle, akneen taipuvalle iholle. On kuitenkin aina tärkeää tutustua tuotteiden käyttöohjeisiin ja suosituksiin sekä tarvittaessa konsultoida ammattilaista, jotta löydät parhaiten omalle ihollesi sopivat tuotteet ja hoitorutiinin.

Lue lisää Avene Cleanance tuotteista valmistajan sivuilta.

Avene Cleanance cleansing gel (1 × 200ml)
Tarjous

Soveltuu kaikille, joille akneen taipuvainen iho. Myös akne-hoitojen aikana. Puhdistaa hellävaraisesti, vähentää talin eritystä ja kiiltoa sekä poistaa ihon epäpuhtauksia.

Katso tuotteen tiedot
17,42 €
13,07 €
Alin edeltävä hinta viimeisen 30 päivän aikana: 13,07 €
Säästät 4,35 €
Avene Cleanance Comedomed (1 × 30ml)
Tarjous

Tuote vähentää näppylöitä ja mustapäitä ja estää uusien epäpuhtaksien syntymistä. Nopeavaikutteinen ja pitkätehoinen vaikutus samassa tuotteessa. Tutkitusti vähentää epäpuhtauksia jo ...

Katso tuotteen tiedot
19,68 €
14,76 €
Alin edeltävä hinta viimeisen 30 päivän aikana: 14,76 €
Säästät 4,92 €
Avene Cleanance Comedomed spot (1 × 15ml)
Tarjous

SOS-hoitotuote paikaillisille näppylöille ja epäpuhtauksille. 

Katso tuotteen tiedot
17,43 €
13,07 €
Alin edeltävä hinta viimeisen 30 päivän aikana: 13,07 €
Säästät 4,36 €
Avene Cleanance HYDRA cleanser (1 × 200ml)
Tarjous

Avène Cleanance HYDRA Soothing Cleansing Cream on voidemainen puhdistusaine rasvoittuvalle, epäpuhtaalle sekä pintakuivalle iholle. Saippua-aineeton ja hellävarainen puhdistusvoide ehkäisee ihon kuivumista ja lievittää ...

Katso tuotteen tiedot
19,30 €
14,48 €
Alin edeltävä hinta viimeisen 30 päivän aikana: 14,48 €
Säästät 4,82 €
Avene Cleanance HYDRA cream (1 × 40ml)
Tarjous

Rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle tarkoitettu kosteuttava ja rauhoittava hoitovoide, jota käytetään ihoa kuivattavan aknelääkityksen aikana. 

Katso tuotteen tiedot
19,30 €
14,48 €
Alin edeltävä hinta viimeisen 30 päivän aikana: 14,48 €
Säästät 4,82 €
Avene Cleanance Mattifying emulsion (1 × 40ml)
Tarjous

 Cleanance mattifying emulsion sopii rasvoittuvalle ja kiiltävälle iholle.

Katso tuotteen tiedot
19,94 €
14,96 €
Alin edeltävä hinta viimeisen 30 päivän aikana: 14,96 €
Säästät 4,98 €
Avene Cleanance Micellar Water (1 × 400ml)
Tarjous

Päivittäinen puhdistus herkälle, rasvoittuvalle, akne alttiille iholle. Vähentää ylimääräistä talia ja kiiltoa sekä hellävaroen tuhoaa epäpuhtauksia kasvoilla ja silmänympärysiholla, mukaan ...

Katso tuotteen tiedot
27,13 €
20,35 €
Alin edeltävä hinta viimeisen 30 päivän aikana: 20,35 €
Säästät 6,78 €
Avene Cleanance Women Night (1 × 30ml)
Tarjous

Uusi Smoothing night care yövoide auttaa vähentämään epäpuhtauksia, finnejä ja aknearpia sekä silottaa ihon pintaa. Epäpuhtaalle iholle.

Katso tuotteen tiedot
26,66 €
20,00 €
Alin edeltävä hinta viimeisen 30 päivän aikana: 20,00 €
Säästät 6,66 €
Avene Cleanance Women Serum (1 × 30ml)
Tarjous

Uusi Corrective serum auttaa vähentämään epäpuhtauksia, tasoittaa ihoa ja pienentää laajentuneita ihohuokosia. Epäpuhtaalle iholle. 

Katso tuotteen tiedot
27,18 €
20,38 €
Alin edeltävä hinta viimeisen 30 päivän aikana: 20,38 €
Säästät 6,80 €