SYMBIOSYS ALFLOREX 19,90€

Symbiosys Alflorex® -valmiste suoliston bifidobakteerimäärän lisäämiseen

Symbiosys Alflorex® -valmistetta ja sen sisältämää B.longum 35624® -kantaa käytetään suoliston bifidobakteerimäärän lisäämiseen. Alflorex® on ainoa tuote Euroopassa, joka sisältää Bifidobacterium longum 35624 ® -kantaa. Kyseinen kanta on eristetty ihmisen terveestä suolistosta ja kanta kuuluu myös bakteeriperheeseen, joka siirtyy äidiltä lapselle syntymän yhteydessä ja jota esiintyy luonnostaan ihmisen suolistossa. Kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet, että valmisteen mikrobit ovat elossa saapuessaan suolistoon.Katso kaikki Symbiosys-valmisteet täältä. Kaikki Symbiosys-valmisteet voit tilata verkkokaupasta karhuapteekki.fi.

Symbiosys Alflorex ominaisuuksia

Symbiosys Alflorex on probioottinen ravintolisä, joka sisältää Bifidobacterium infantis 35624 -kantaa. Tämä probiootti on suunniteltu tukemaan suoliston terveyttä ja tasapainoa. Tässä on joitakin Symbiosys Alflorexin ominaisuuksia:

 1. Suoliston tasapainon tuki: Symbiosys Alflorex sisältää Bifidobacterium infantis 35624 -kantaa, joka on tarkoitettu tasapainottamaan suoliston mikrobikantaa. Se auttaa lisäämään hyödyllisten bakteerien määrää suolistossa ja tukemaan suoliston normaalia toimintaa.
 2. Vähentää oireita: Tutkimukset ovat osoittaneet, että Bifidobacterium infantis 35624 voi auttaa vähentämään ärtyvän suolen oireita, kuten vatsakipua, turvotusta, ripulia ja ummetusta. Se voi auttaa normalisoimaan suoliston toimintaa ja lievittämään ärtyvän suolen oireita.
 3. Suojaa stressin aiheuttamilta suolistovaikutuksilta: Symbiosys Alflorex voi auttaa suojaamaan suolistoa stressin haitallisilta vaikutuksilta. Stressi voi aiheuttaa suoliston toiminnan häiriöitä ja heikentää suoliston mikrobikantaa. Bifidobacterium infantis 35624 voi auttaa vahvistamaan suoliston puolustusmekanismeja ja suojaa siten stressin aiheuttamilta suolistovaikutuksilta.
 4. Stabiili ja tehokas koostumus: Symbiosys Alflorex on valmistettu erityisellä suojakapselilla, joka suojaa probiootit vatsahappojen hajoamiselta ja varmistaa niiden tehokkaan kulkeutumisen suolistoon. Tämä takaa, että probiootit säilyttävät elinkykyisyytensä ja voivat tarjota suoliston terveyshyötyjä.
 5. Helppo käyttö: Symbiosys Alflorexia on saatavilla kätevänä päivittäisenä annospussina. Se voidaan ottaa suun kautta ilman tarvetta säilyttää sitä jääkaapissa.

On tärkeää huomata, että ravintolisien käyttöön liittyy yksilöllisiä eroja, ja tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Jos sinulla on erityisiä terveysongelmia tai olet epävarma ravintolisien sopivuudesta sinulle, on suositeltavaa konsultoida lääkärin tai terveydenhuollon ammattilaisen kanssa ennen käyttöä. Mikäli sinulla on kysyttävää Symbiosys Alflorex-valmisteen käytöstä, voi olla aina yhteydessä apteekkimme henkilökuntaan puhelimitse 02 631 2833.Verkkokaupastamme löytyy laaja valikoima valmisteita vatsan hyvinvointiin ja vatsaan liittyviin ongelmiin. Farmaseuttinen henkilökuntamme auttaa sinua löytämään sopivan valmisteen.

MItä ovat bifidobakteerit ?

Bifidobakteerit ovat probiootteja eli hyödyllisiä bakteereja, jotka luonnollisesti esiintyvät ihmisen suolistossa ja muissa eläinten ruoansulatuskanavissa. Ne kuuluvat suoliston mikrobikantaan ja ovat tärkeitä suoliston terveydelle ja toiminnalle.

Tässä on joitakin ominaisuuksia ja rooleja, joita bifidobakteereilla on:

 1. Suoliston terveys: Bifidobakteerit auttavat ylläpitämään suoliston terveyttä. Ne auttavat estämään patogeenisten (haitallisten) bakteerien kasvua suolistossa ja kilpailevat niiden kanssa ravintoaineista ja elintilasta. Bifidobakteerit myös tuottavat lyhytketjuisia rasvahappoja, kuten asetaattia, propionaattia ja butyraattia, jotka ovat tärkeitä suoliston limakalvon terveydelle ja toiminnalle.
 2. Immunomodulaatio: Bifidobakteerit voivat moduloida immuunijärjestelmän toimintaa. Ne voivat vaikuttaa immuunivasteisiin ja tulehdusreaktioihin suolistossa. Tämä voi auttaa tasapainottamaan immuunijärjestelmää ja vähentämään tulehdusta.
 3. Ruuansulatus: Bifidobakteerit osallistuvat ruuansulatukseen ja ravintoaineiden imeytymiseen. Ne voivat hajottaa monimutkaisia hiilihydraatteja, kuten kuituja, joihin ihmisen oma ruuansulatusjärjestelmä ei pysty, ja muuttaa niitä hyödyllisiksi yhdisteiksi.
 4. Suolen liikkeiden säätely: Bifidobakteerit voivat vaikuttaa suolen liikkeisiin ja auttaa tasapainottamaan suolen toimintaa. Ne voivat auttaa vähentämään ummetusta ja ripulia sekä normalisoimaan suolen liikkeitä.

Bifidobakteereita on useita erilaisia lajeja ja kantoja, kuten Bifidobacterium breve, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium bifidum ja Bifidobacterium infantis. Jokaisella lajilla ja kannalla voi olla hieman erilaisia vaikutuksia ja hyötyjä suolistolle.

On tärkeää huomata, että suoliston mikrobikannan monimuotoisuus ja tasapaino ovat tärkeitä suoliston terveyden kannalta. Jos sinulla on suolistovaivoja tai haluat parantaa suolistosi terveyttä, keskustele lääkärin tai terveydenhuollon ammattilaisen kanssa sopivista probioottivalmisteista ja annostuksesta.

Symbiosys Alflorex säilytys

Symbiosys Alflorex kapselit tulee säilyttää huoneenlämmössä.

Symbiosys Alflorex kokemuksia

Symbiosys Alflorex käyttäjäkokemukset kertovat, että paras teho tuotteesta alkaa tulla noin 2-4 viikon säännöllisen käytön jälkeen. Symbiosys Alflorex kokemukset

ja palautteet verkkokauppamme asiakkailta tukee tätä käyttäjäkokemusta.

Symbiosys käyttövinkkejä

 1. Symbiosys-kapselin annostus on 1 kapseli päivässä
 2. Symbiosys-kapselin sisältämän vaikuttavan aineen parhaan säilyvyyden takaamiseksi purkki on suljettu korkilla, jossa sinetti.
 3. Kun avaat Symbiosys-purkkia ensimmäistä kertaa, tulee sinettirengas rikkoa
 4. Sulje korkki aina huolellisesti
 5. Voit ottaa Symbiosys-kapselin mihin aikaan päivästä tahansa.
 6. Voit ottaa Symbiosys-kapselin ruoan kanssa tai tyhjään vatsaan.
 7. Niele Symbiosys-kapseli veden kanssa. Kapseli saattaa juuttua kurkkuun, jos sitä yrittää niellä ilman nestettä.
 8. Symbiosys Alflorex kapselit sopivat jatkuvaan käyttöön.
 9. Paras teho tulee noin 4 viikon käytön jälkeen.

Symbiosys säästöpakkaukset

Symbiosys Alflorex on markkinoilla 30 kapselin pakkauksissa. Verkkokaupastamme karhuapteekki.fi voit tilata sitä 90 kapselin säästöpakkauksissa (3x30kapselia).

Symbiosys säästöpakkauksen hinta on edullinen.

Symbiosys Alflorex tutkimustuloksia

Symbiosys kapselien vaikutus perustuu Bifidobacterium longum 35624 ® -kantaa. Sitä on tutkittu laajasti ja sen tuloksia on julkaistu tieteellisissä julkaisuissa

 1. Symbiosysin vaikutus suolistovaivassa
 2. Symbiosys-kapselin sisältämän bakteerikannan vaikutusmekanismi
 3. Symbiosys-tuotesivutSYMBIOSYS Alflorex 30 kaps

Symbiosys Alflorex 30 kapsSymbiosys Alflorex on maitohappobakteeriravintolisä suoliston bifidobakteerimäärän lisäämiseen.Käyttötarkoitus:Symbiosys Alflorex maitohappobakteeriravintolisä suoliston bifidobakteerimäärän lisäämiseen.Annostelu:1 kapseli päivässä vähintään 4 viikon ...

Katso tuotteen tiedot
20,80 €
Symbiosys Alflorex SÄÄSTÖPAKKAUS 3x30 kapselia
Tarjous

Symbiosys Alflorex Säästöpakkaus 3x30 kapseliaSymbiosys Alflorex on maitohappobakteeriravintolisä suoliston bifidobakteerimäärän lisäämiseen.Symbiosys käyttötarkoitus:Symbiosys Alflorex on maitohappobakteeriravintolisä. Se lisää suoliston bifidobakteerimäärää.Symbiosys annostelu:Annostelu ...

Katso tuotteen tiedot
56,90 €
55,80 €
Tarjous voimassa 01.05.2024 00:00 asti.
Säästät 1,10 €
Symbiosys yhdistelmäpakkaus - vatsan ja stressinhallintaan
Tarjous

Yhdistelmäpakkaus Symbiosys Alflorex 2x30 kapselia + Symbiosys Serenitas 30 kapselia edulliseen yhteishintaan Katso tuotteen tiedot

56,90 €
55,80 €
Tarjous voimassa 01.05.2024 00:00 asti.
Säästät 1,10 €