Avène Anti-Redness

Avene Antirougeurs on Avène-brändin tuotesarja, joka on suunniteltu erityisesti rauhoittamaan ja vähentämään ihon punoitusta ja ärsytystä. Tämä tuotesarja on erityisen hyödyllinen ihmisille, joilla on herkkä iho altis punoitukselle, couperosalle (ihon verisuonimuutokset) tai ruusufinnille (rosacea). Tuotesarja voi sisältää erilaisia hoitotuotteita, kuten voiteita, seerumeita ja puhdistustuotteita. Tässä on joitakin yleisiä ominaisuuksia, jotka voivat liittyä Avene Antirougeurs -tuotesarjaan:

  1. Rauhoittava vaikutus: Tuotteet voivat sisältää rauhoittavia ainesosia, kuten Avène-lähdevettä, joka auttaa lievittämään ihon ärsytystä ja punoitusta.
  2. Punaisuuden vähentäminen: Avene Antirougeurs-tuotteiden tarkoituksena on vähentää ihon punoitusta ja tasoittaa ihon sävyä. Ne voivat sisältää ainesosia, kuten rauhoittavia kasviuutteita ja antioksidantteja.
  3. Verisuonimuutosten hoito: Tuotesarja voi tarjota erityistä hoitoa couperosan tai ruusufinnin aiheuttamiin verisuonimuutoksiin, kuten näkyviin verisuoniverkkoihin.
  4. Ihoa suojaava vaikutus: Avene Antirougeurs-tuotteet voivat auttaa vahvistamaan ihon suojakerrosta ja parantamaan sen vastustuskykyä ulkoisia tekijöitä vastaan, jotka voivat pahentaa punoitusta.
  5. Hellävarainen puhdistus: Tuotesarjaan voi kuulua puhdistustuotteita, jotka ovat hellävaraisia iholle ja eivät pahenna punoitusta tai ärsytystä.
  6. Ammattilaisten suosittelema: Avène on tunnettu siitä, että se on ihotautilääkäreiden ja ammattilaisten suosima brändi. Antirougeurs-tuotesarja voi olla kehitetty yhteistyössä ihotautilääkäreiden ja asiantuntijoiden kanssa.

On tärkeää huomata, että ihon punoitus voi johtua monista eri syistä, kuten herkkyydestä, ruusufinnistä, allergioista tai ihon ärsytyksestä. Ennen uusien ihonhoitotuotteiden käyttöönottoa on suositeltavaa tehdä laaja-alaista tutkimusta tuotesarjasta, tutustua ainesosaluetteloon ja mieluiten neuvotella ammattilaisen kanssa, erityisesti jos sinulla on diagnosoitu ihosairaus.


Kaikki Avene-tuotteet löytyy verkkokaupastamme. Tutustu tarkemmin valmistajan sivuilla Avene Antirougeurs tuotteisiin.
Avene Antirougeurs clean.lotion 200 ml

Avene Antirougeurs cleansing lotionAvène Antirougeurs eli Avene Redness-relief Refreshing cleansing lotion on rauhoittava ja couperosa-ihon punoitusta hillitsevä kevyt puhdistusemulsio.Avene Antirougeurs ...

Katso tuotteen tiedot
31,01 €
Avene Antirougeurs cream 40 ml

Avene Antirougeurs Cream - Antiredness voideAvène Antiredness -hoitosarjan tuotteet auttavat couperosaihon hoidossa sekä ehkäisevät ja hälventävät kasvojen väliaikaista tai pidempiaikaista ...

Katso tuotteen tiedot
33,03 €
Avene Antirougeurs emulsio 40 ml

Avene Antiredness Emulsion 40 mlAvène Antiredness eli Avene Antirougeurs -hoitosarjan tuotteet auttavat couperosaihon hoidossa sekä ehkäisevät ja hälventävät kasvojen väliaikaista ...

Katso tuotteen tiedot
33,03 €
Avene Rosamed Concentrate 30 ml

Kasvovoide punoitukseen taipuvaiselle iholle, herkälle iholle ja ruusufinnialttiille iholle. Ihotautilääkärien kanssa yhteistyössä kehitetty Avene Antirougeurs Rosamed Chronic Redness Concentrate sisältää ...

Katso tuotteen tiedot
32,95 €