AVENE XERACALM

Avènen XeraCalm– Atooppiselle, kutinaan taipuvaiselle ja ärtyneelle iholle

Kaipaatko helpotusta atooppiseen ekseemaan? Kutiseeko ihosi? Kun ärtynyt iho vaivaa, kannattaa kokeilla hoitavia ja kosteuttavia ihonhoitotuotteita. Lisäksi ihoa kannattaa hoitaa puhdistamalla sitä säännöllisesti ja huolellisesti.

Atooppinen iho jo vauvana

Usein pienillä lapsilla atooppinen iho oireilee etenkin poskissa, taipeissa, säärissä ja pohkeissa. Kouluikäisillä ihottuma ...

Lue lisää
Avene XeraCalm A.D balm 200 ml

Steriili hoitovoide erittäin kuivalle, atooppiselle, kutisevalle sekä ärtyneelle iholle. Täyteläinen balsamihoitovoide soveltuu koko perheelle, vauvasta vaariin.

Katso tuotteen tiedot
26,99 €
Avene XeraCalm A.D cleansing oil 400 ml

Saippua-aineeton, erittäin hyvin siedetty, mieto ja hellävarainen puhdistusöljy erittäin kuivalle, atooppiselle, kutisevalle ja ärtyneelle iholle.

Katso tuotteen tiedot
26,99 €
26,99 €
Avene XeraCalm Balm sterile 400 ml

Avène XeraCalm A.D Lipid-replenishing Balm on steriili hoitovoide erittäin kuivalle, atooppiselle, kutinaan taipuvaiselle sekä ärtyneelle iholle. Hoitovoide kosteuttaa, ravitsee ja ...

Katso tuotteen tiedot
35,01 €
Avene Xeracalm concentrate 50 ml

Välittömästi kutinaa rauhoittava paikallishoitovoide vauvoille, lapsille ja aikuisille. Atooppiselle, kuivalle ja kutisevalle iholle. Säilöntäaineeton ja hajusteeton.

Katso tuotteen tiedot
19,48 €
35,01 €