AVENE XERACALM

Avènen XeraCalm– Atooppiselle, kutinaan taipuvaiselle ja ärtyneelle iholle

Kaipaatko helpotusta atooppiseen ekseemaan? Kutiseeko ihosi? Kun ärtynyt iho vaivaa, kannattaa kokeilla hoitavia ja kosteuttavia ihonhoitotuotteita. Lisäksi ihoa kannattaa hoitaa puhdistamalla sitä säännöllisesti ja huolellisesti.

Atooppinen iho jo vauvana

Usein pienillä lapsilla atooppinen iho oireilee etenkin poskissa, taipeissa, säärissä ja pohkeissa. Kouluikäisillä ihottuma paikantuu entistä enemmän taipeisiin ja nilkkoihin. Iho saattaa voida paremmin eri vuodenaikoina, ja toisaalta taas pahentua sään vaihtelun seurauksena.

Kuinka hillitä atooppisen ihon kutinaa?

Atooppinen iho kutisee, ja raapiminen saa ihon pintaan haavaumia, mikä pahentaa tilannetta. Kierre kannattaa katkaista panostamalla ihonhoitoon mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Avènen XeraCalm -sarja sopii atooppiselle iholle aina pienistä vauvoista alkaen.

Kokeile ainakin näitä!

Kosteuta ärtynyttä ihoa balsamilla 

Avene XeraCalm A.D balsamissa on monitehoinen koostumus, joka perustuu innovatiiviseen I-modulia®-nimiseen vaikuttavaan aineeseen.

Balsami vähentää ihon kuivuudesta aiheutuvaa kutinaa, hillitsee ihon hyperreaktiivisuudesta johtuvaa punoitusta ja ärsytystä sekä auttaa ihoa suojautumaan. Tuote korjaa ja ravitsee ihoa sekä vahvistaa ihoa suojaavaa hydrolipidikalvoa. Avène XeraCalm balsami rauhoittaa ja pehmentää ihoa sekä vähentää epämukavuuden tunnetta.

Puhdista atooppinen iho öljyllä

Avene XeraCalm A.D cleansing oil on saippuaton, erittäin hyvin siedetty, mieto ja hellävarainen puhdistusöljy, jota käytetään suihkugeelin tapaan suihkussa tai kylvyssä. Kylpyveteen lisätään viisi pumppausta puhdistusöljyä. Tuote sopii myös vauvojen kylpyveteen.

Stoppi ihon kutinalle

Avene Xeracalm concentrate on välittömästi kutinaa rauhoittava paikallishoitovoide vauvoille, lapsille ja aikuisille.XeraCalm concentrate -voide, rauhoittaa välittömästi voimakasta ja paikallista kutinaa ja ärsytystä sekä vähentää erittäin kuivia alueita ihossa. Levitä kutiseville ihoalueille kasvoilla ja vartalolla tarvittaessa. Paikallishoito sopii erinomaisesti myös silmänympärysiholle.

XeraCalm -tuotelinjan ihonhoitotuotteet soveltuvat atooppiselle, kutinaan taipuvaiselle ja ärtyneelle iholle aina pienistä vauvoista alkaen – löydä omat suosikkisi tästä!

Avene XeraCalm A.D balm (1 × 200ml)
Tarjous

Steriili hoitovoide erittäin kuivalle, atooppiselle, kutisevalle sekä ärtyneelle iholle. Täyteläinen balsamihoitovoide soveltuu koko perheelle, vauvasta vaariin.

Katso tuotteen tiedot
26,19 €
19,64 €
Säästät 6,55 €
Avene XeraCalm A.D cleansing oil (1 × 400ml)
Tarjous

Saippua-aineeton, erittäin hyvin siedetty, mieto ja hellävarainen puhdistusöljy erittäin kuivalle, atooppiselle, kutisevalle ja ärtyneelle iholle.  

Katso tuotteen tiedot
26,19 €
19,64 €
Säästät 6,55 €
Avene XeraCalm A.D cream (1 × 200ml)
Tarjous

Steriili hoitovoide kuivalle, atooppiselle, kutinaan taipuvaiselle sekä ärtyneelle iholle. Tuote soveltuu koko perheelle.

Katso tuotteen tiedot
26,19 €
19,64 €
Säästät 6,55 €
Avene XeraCalm Balm sterile (1 × 400ml)
Tarjous

Avène XeraCalm A.D Lipid-replenishing Balm on steriili hoitovoide erittäin kuivalle, atooppiselle, kutinaan taipuvaiselle sekä ärtyneelle iholle. Hoitovoide kosteuttaa, ravitsee ja ...

Katso tuotteen tiedot
33,93 €
25,45 €
Säästät 8,48 €
Avene Xeracalm concentrate (1 × 50ml)
Tarjous

Välittömästi kutinaa rauhoittava paikallishoitovoide vauvoille, lapsille ja aikuisille. Atooppiselle, kuivalle ja kutisevalle iholle. Säilöntäaineeton ja hajusteeton.

Katso tuotteen tiedot
18,87 €
14,15 €
Säästät 4,72 €
Avene XeraCalm cream sterile (1 × 400ml)
Tarjous

Steriili hoitovoide kuivalle, atooppiselle, kutinaan taipuvaiselle sekä ärtyneelle iholle. Hajusteeton, säilöntäaineeton

Katso tuotteen tiedot
33,93 €
25,45 €
Säästät 8,48 €